dragance Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Zbogom Duda. Legenda ex Yu i Srpske kosarke. Heroj moje mladosti.
Nikodije Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 upravo gledam sastav iz 2009, bojan popovic i krstic su bili najstariji sa 26 godina, svi ostali ispod 23. nevidjeno.
Frank Pembleton Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Meni je klinac koji se profesionalno bavio košarkom i bio na par nekih "klinika" gde je došao Duda, rekao da mu je "okrenuo mozak" kako vidi igru.Kaže da je tada od njega prvi put čuo izraz:"Mali, kad ovo usvojiš videćeš kako će igra da ti se uspori, a svima ostalima će biti prebrza"Njemu tada to nije bilo jasno. To je tek mnogo godina kasnije čuo od nekih komentatora u USA, kao izraz.... Shiit has hit the fan 2
Milošica Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 12 minutes ago, Nikodije said: upravo gledam sastav iz 2009, bojan popovic i krstic su bili najstariji sa 26 godina, svi ostali ispod 23. nevidjeno. Polufinale protiv Slovenije - Kosta Perović 18 poena za 16 minuta.
lord_s Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Jedan od najvecih, ako ne i najveci evropski trener modernog kosarkaskog doba. Vecna mu slava! A bas je pre 2 meseca valjda pokretao onu fondaciju, secam se kako sam pomislio kako se dobro drzi covek.
Micko8 Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 (edited) 3 hours ago, Milošica said: Polufinale protiv Slovenije - Kosta Perović 18 poena za 16 minuta. Jedna od najboljih utakmica koje su se odigrale na evropskim prvenstvima kakva radost na kraju, bas sam se isplakao od srece , nikada nisam plakao zbog nekog sportskog dogadjaja ali tu sam se isplakao kao malo dete, povratak u vrh evropske kosarke posle svih onih godina strave i uzasa, prelep osecaj za one koji obozavaju srpsku kosarkasku reprezentaciju. Meni je taj sastav jedan od najdrazih i najsimpaticnijih i naravno veliki Duda, kada je mirno smirivao strasti posle utakmice sa izjavom za RTS da je ova generacija poranila sa tim uspehom Edited September 16, 2021 by Micko8
Svarog Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 https://www.instagram.com/p/CT4JMJoAaz7/?utm_medium=copy_link
Svarog Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 (edited) Dupli Edited September 16, 2021 by Svarog
Recommended Posts