theanswer Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Njima nije preko glave karantina i testiranja, KD igra koji nema neki preterani motiv da igra, Harden pošto je odigrao ove 3 utakmice maltene na jednoj nozi. Došli smo do frapantnih situacija gde kad igrač vuče neku povredu, onda jbg to je razlog, kad nije povredjen onda ne može jer nije odmarao zbog povreda pa se umorio. Masivan respekt za ovu dvojicu. 2
Micko8 Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Pa Jokic treba da se porodi na leto i mora da slusa svoje telo
James Marshall Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Zamisli dripca, hoće da bude uz ženu dok mu se rađa prvo dijete umjesto da pika soni u hotelu sa Dobrićem i Lazićem
Heaviside Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 (edited) Ja mislio da ga je Kokoškov zvao da učestvuje na Olimpijskim igrama ali ako ga je stvarno zvao na Soni onda OK. Edit: ok je i ovako naravno, stvarno nema potrebe da izjednačavamo OI sa blejom sa drugarima Edited June 21, 2021 by Heaviside 1 1
Ros Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 5 minutes ago, James Marshall said: Zamisli dripca, hoće da bude uz ženu dok mu se rađa prvo dijete umjesto da pika soni u hotelu sa Dobrićem i Lazićem ppp je kriv zato sto jokara neće igrati. posle svake tekme: trpa, ne vadi. eto vam sad
James Marshall Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Je li ga zvao uopšte, možda mu i nije bio u planu, ipak je jaka konkurencija
James Marshall Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 5 minutes ago, Heaviside said: Ja mislio da ga je Kokoškov zvao da učestvuje na Olimpijskim igrama ali ako ga je stvarno zvao na Soni onda OK. Edit: ok je i ovako naravno, stvarno nema potrebe da izjednačavamo OI sa blejom sa drugarima Pričamo o trenutku, sva je prilika i vjerovatnoća da bi ga ta vijest uhvatila u hotelu, karantinu ili nekom treningu a ne usred bitne utakmice. A niti se može baš skoknuti iz Japana na dan-dva, čak i da nisu ova pravila o karantinu ovako striktna.
Lancia Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 U svakom slucaju bolje da ga vest uhvati na dvokolicama. 2
red star forever Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Da, jbt, ovi na jednoj nozi idu na OI, samo Jokicu nešto fali. 🤦
theanswer Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 (edited) Isprali su mozak ljudima, eno ljudi komentarišu Hardenu kao što ide, bolje da iskulira ili da ide u Tokio jer ide na kurve i da jebe po olimpijskom selu. Retardi. Edited June 21, 2021 by theanswer
Heaviside Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 I sam Jokara je očigledno deo te generacije tj. škole mišljenja da je olimpijada amaterska sprdnja preko leta da se ubije vreme.
Mil@n Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 50 minutes ago, James Marshall said: Zamisli dripca, hoće da bude uz ženu dok mu se rađa prvo dijete umjesto da pika soni u hotelu sa Dobrićem i Lazićem Porađa se u septembru. 1
theanswer Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Propade to, propade i karantin, čekamo sledeći razlog. A stvar je jasna, zabole ga kurac tačno da igra za reprezentaciju.
Milošica Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 (edited) Mislim da je Jokara dosta emotivniji lik nego što se predstavlja za javnost i da je svestan da ne bi pružio maksimum upravo zbog te situacije. Mnogi bi mogli, on ne, i to je okej. A da mi je krivo što ne može preko toga, jeste, ali jebiga. Edited June 21, 2021 by Milošica 1
Jimmy Kowalski Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Pa i za porodjaj je potrebno proci pripreme. Ne moze Dojkic nespremno da doceka septembar..
Recommended Posts