September 21, 20195 yr Bravo Nisam Ja a oni se znaju? nisan znaoInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
September 21, 20195 yr ali nazik baza - nagnječen grilovani patlidžan; srednji sloj - grčki jogurt, beli luk, mirođija...; topping - ragu od mlevenog jagnjećeg mesa začinjen nanom, origanom, kuminom i cimetom.
September 21, 20195 yr To domaće?Meni se čini da sam njihovu testeninu uzimao i da nije bilo loše... ... Shiit has hit the fan...
September 21, 20195 yr Ne sećam se ali može biti samo Maxi, Gomex; Univer, Idea, tu najčešće kupujem te stvari, dok nam se ne završi Linda do kraja godine ... neki veći lanac. Moguće da su ovi vojvodjanski Gomex ili Univerexport jer je firma iz Sombora. Ali imaju baš dobro testo. Malo po malo još ću do kraja dovršiti tu kesu ... Btw, kupila i sa makom punjene nudle, to ovih dana, pošto znam da ovde ima džankija za mak, da okačim i to. Edited September 21, 20195 yr by hansolo
September 22, 20195 yr znachi paprika, znachi paradajz, znachi luk, znachi suze su ok, znachi jaja, znachi so, biber i znachi peršun
September 22, 20195 yr Ne postoji sataraš kod mene, samo prženija. Edit: Jesi li probala sir? Ukoliko ti se ne dopada, donesi, vraćam pare. Edited September 22, 20195 yr by Ras
September 22, 20195 yr nisam, skupljam informacije. vidim svi navalili na fetu, pa se pitam zasto ja nisam, sta meni fali. moze proci i pola godine dok fetakis stigne na moju trpezu.
September 22, 20195 yr Dobar sir, ali zaista preskup, pa se troši malim količinama. I navika... Onaj Aramov/Hostov (ne onaj iz Gevgelije!) je jeftiniji.