Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

FTlDeg6.jpg

gyBmZHN.jpg

KkWssVI.jpg

SfLUcd2.jpg

Pečeno u pica peći. Naravno nisam ja spremao.

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Bravo Nisam Ja 

Auh! Šta da kuvam nakon ovoga :cry:

Edited by Ras

Bravo Nisam Ja 
a oni se znaju? nisan znao

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

spacer.png

spacer.png

ali nazik

baza - nagnječen grilovani patlidžan;

srednji sloj - grčki jogurt, beli luk, mirođija...;

topping - ragu od mlevenog jagnjećeg mesa začinjen nanom, origanom, kuminom i cimetom.

Ovo kradem :thumbsup:

Kupila Mara nudle sa kakao kremom, skuvala, uprezlila. Bogami bas dobre.Mara-baneri-za-proizvode-KNEDLE-I-OSTALI-PROIZVODI-NUDLE-EURO-600x600.jpg.e2e10f05f067e402a42efe9868f9c53a.jpg

To domaće?
Meni se čini da sam njihovu testeninu uzimao i da nije bilo loše...

... Shiit has hit the fan...

• Author

Odlična je mara
Ne
d196380878300aa2820b36e4a1379a7e.jpg

Ne sećam se ali može biti samo Maxi, Gomex; Univer, Idea, tu najčešće kupujem te stvari, dok nam se ne završi Linda do kraja godine :rolleyes:... neki veći lanac. Moguće da su ovi vojvodjanski Gomex ili Univerexport jer je firma iz Sombora. Ali imaju baš dobro testo. Malo po malo još ću do kraja dovršiti tu kesu  ... Btw, kupila i sa makom punjene nudle, to ovih dana, pošto znam da ovde ima džankija za mak, da okačim i to.

IscwBWBCkZcJ.jpg.e615f63d9ce240017e44ec99549ce0d5.jpg

Edited by hansolo

y4mMvT7Q_GiLt9bzpjOYqakukQoW38IHQuRLSmv8

znachi paprika, znachi paradajz, znachi luk, znachi suze su ok, znachi jaja, znachi so, biber i znachi peršun

takozvani sataras djelomice dikonstraktid. 

Ne postoji sataraš kod mene, samo prženija.

Edit: Jesi li probala sir?

Ukoliko ti se ne dopada, donesi, vraćam pare.

Edited by Ras

nisam, skupljam informacije. vidim svi navalili na fetu, pa se pitam zasto ja nisam, sta meni fali. moze proci i pola godine dok fetakis stigne na moju trpezu. 

Dobar sir, ali zaista preskup, pa se troši malim količinama. I navika... Onaj Aramov/Hostov (ne onaj iz Gevgelije!) je jeftiniji.