Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

• Author

.
e7fc418dace0f125707acd0d106cd43f.jpg

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

.
e7fc418dace0f125707acd0d106cd43f.jpg
Lepo izgleda Renne, može recept? I gde je testo? :D
  • Author

luk, šargarepa i paprika se izdinstaju. Posolim pa izbledniram smesu štapnim mikserom

Nalijem vodu, dodam so, biber i lovorov list pa krčkam

Na kraju dodam ribu i tucanu ljutu papriku pa kuvam još pola sata

Testa nema

Juce i mi udarili po corbi 

20fudrl.jpg

Nema vise slika jer posna hrana i domace vino :isuse: Zato od jutros samo jaka hrana 

2mffz9u.jpg

On 25.4.2019. at 21:34, Barsa said:

rucak - bok choy i tofu

kako? :)

tofu sam sa zacinima (neka kineska mesavina, soja sos, kardamon) proprzio na ulju. bok choy sam stimovao nekih 4-5min. u nov tiganj ubacio bluk, djumbir, mladi luk proprzio, ubacio soja sos, kasiku paradajz pirea, zacine, dodao bok choy i tofu, promesao to i drzao na vatri ne duze od minut. na kraju naravno dodao chilly ulje (u suncokretovom ulju krckao 4min stapic cimeta, kardamon, lovor list, zvezdasti anis, zeleni biber i to sve prelio preko sudzuk paprike i bluka i sad time zaljucujem obroke :D )

i da probacu ponovo bok choy da iskoristim :D jos malo da ga pustim pa cu ga u saksiju

Spoiler

IMG_20190427_111324.thumb.jpg.68cbcfa7c7fdaa46e54ff3138be9f971.jpg

Edited by Barsa

dobro zvuci recept. ima jedan sto prodaje bok coj na kalenicu, prodjem pored njega i kao necu, dok nadjem sta cu s njim, osusice se i bacicu. evo sad znam unapred sta cu s njim. hvala :)

a ni ovo ulje ti ne zvuci lose...

Edited by darling

dbltWHJ.jpg

PeavbSL.jpg

KLv9coF.jpg

QCBi5AI.jpg

pileca dziga u slanini

a4YJYH6.jpg

IMG-20190501-181047-004.jpg

72dC.gif

IMG-828b5cf1836d30ab0b3485d870487f92-V.jpg

• Author

.
efe04fd17cb1c4ce379272925d48528e.jpg

zobene na lenju pitu + kuvana jaja

zelim da dorucak traje zauvek. ne mora ni zbog kafe da se zavrsi, samo neka traje. 

Edited by darling

y4mz2LegA-l8-AYaouUUxlN9a-OZbdTZ0rTo0lcM

pile pečeno sa limunom i ruzmarinom