Lancia Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 51 minutes ago, renne said: njam ? njam mi doneli domoroci, cizkejk s limun zeleom. valja bas.
darling Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 ne znam da l ima ista vise neseksi od muskarci koji jede mladi luk ovo majino je, on di adr hend, dosta seksi. sacu da ga zamisljam kako mu se zele sliva niz grlo i bradu
nisam ja Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Meni je čizkejk baš ono pederaški. Slatka lenja pita sa sirom je pak za careve. Mladi luk je car. Al seckan, pa sa paradajzom, fetom, muljem. Može i sa zelenom salatom i rotkvicama. Al najjača sezonska salata je paradajz na kolutove, a preko sitno seckani cluk i ljuta paprika.
renne Posted June 19, 2018 Author Posted June 19, 2018 Najjača satala je mladi luk u pavlaci, tzv satricaA jak i taj tvoj paradajznsa sitno seckanim
Ras Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Za pastu sa ribom idealna kombinacija povrća je grašak, spanać i mladi luk.
Lancia Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 16 minutes ago, nisam ja said: Meni je čizkejk baš ono pederaški. Slatka lenja pita sa sirom je pak za careve. Mladi luk je car. Al seckan, pa sa paradajzom, fetom, muljem. Može i sa zelenom salatom i rotkvicama. Al najjača sezonska salata je paradajz na kolutove, a preko sitno seckani cluk i ljuta paprika. +1 jos kad krene Darling sa slivanjem niz grlo...
gospa buba Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Najjača satala je mladi luk u pavlaci, tzv satrica takoe potvrdjujem!sent from bubamoto
maheem Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 +1 danas baš jeo mluk i krastavce u pavlaci. mluk je zakon na omletu
beta Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 10 minutes ago, maheem said: mluk je zakon na omletu mogu da ga jedem i u salati al samog nikako
Bujodrag Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 46 minutes ago, darling said: ne znam da l ima ista vise neseksi od muskarci koji jede mladi luk +1000 36 minutes ago, nisam ja said: Meni je čizkejk baš ono pederaški. +500 30 minutes ago, renne said: Najjača satala je krastavac u pavlaci Sjajno. I da je iz frižireda, kao i čokoladne bananice. Njam! 29 minutes ago, Ras said: Za pastu sa ribom idealna kombinacija povrća je grašak, spanać i mladi luk. Uh, grašak se super uklapa sa ribom, čak i sa onom iz konzervi. ------------------------------------------ Gde ste bando? Par dana sam bio isključen al' srećom on/off dugme mi je još uvek u blizini. Veselo vam svima bilo!
beta Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 7 minutes ago, renne said: Šta vi plutokrate znate šta valja jok ne znamo
jms_uk Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 9 hours ago, bradilko said: rotkvice su zakon Ovde su zimus bile neke super iz Senegala
Deda Drda Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 23 hours ago, namenski said: Nista pritisak, nista holesteroli... Postojalo je jedno jelo, obicno se nosilo kopacima u vinogradu, koscima i ostalim lakim zanimacijama kad upekne zvezda, od toga bolje nema: mladi luk iseckan na krupne komade i udavljen u razredjeno vinsko sirce. To se kusalo kasikom, u velikim kolicinama i za zedj na ovim geografskim sirinama bolje nema. Gosn Namenski, to mi je baba pričala. Mladi luk ili praziluk u sirće i to se nosi na njivu. Ne znojiš se uopšte. Ako ima i sira prava gozba. I obavezno satljik rakije.
Haralampije Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 predivni fusili sa listicima mladih tikvica+majcina dusica+carnok+bluk
Recommended Posts