maheem Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Kao Brus Vejnov sobarMnogo si dobarMalopre cooking and eating: svinjski file mariniran u ruzmarinu, fish sosu i maslinovom, sos od vrganja i doooobar krompir iz rerne po dzejmiju.
cmrlj Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 inspirisana pastetom sa ribama i kozama, napravila svoju: na pari skuvala filete brancina i bakalara (to mi bila ponuda u frizu), dodala skuvan krompir, maslinovo ulje, beli luk i limun, ozgo persun. kod mene u kuci obicno nema hleba, al je bilo kartonske vase, dobro se slozilo, trebalo nesto da pridrzi ovu uzivanciju, a da ne ometa. ajme.
katamaran Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 (edited) Ja sam truli kapitalista pa uvek gledam prilike da se zaradi https://www.thebalancesmb.com/how-to-start-and-profit-from-a-food-blog-1794076 Fotke su ti odlicne, ne sumnjam da je i klopa na visini. Ne znam kolko kod nas moze da se zaradi od toga al mi cinjenica da ima sve vise tih blogova govori da verovatno moze. Ako bi bio na engleskom i ciljao americku publiku zarada bi sigurno bila ozbiljnija. (mada je tu konkurencija neuporedivo veca) Pardoniram na trolu. Slike su ti realno dostojne nekog profi bloga. Edited May 5, 2018 by katamaran
cmrlj Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 eeee ali onda ne bih jela, nego bih radila. hvala na podrsci, cak sam i razmisljala o tome, talentovana sam da hranu ucinim fotogenicnom, u ovom sjebanom svetu to je lukrativna vestina. i kao sto nista nisam u zivotu iskljucila, nisam ni to, ali to zahteva ozbiljan angazman, ozbiljno kuvanje i ozbiljnu opremu (jer ja sam ozbiljan covek), meni ovo trajalo 9 min kuvanja i sedam opaljenih slika aparatom koji je prakticno idiot, ima necega i u opustenosti. ali mislicu o tome, hvala na linku:)
renne Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 svinjsku glavu, slike nema da ne sablažnjavam tanane dušice
renne Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 10 minutes ago, katamaran said: Vec si je kacio na perspic nije ti to lepo, ali nećeš me isprovocirati
katamaran Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 (edited) Nije lepo, priznajem. Dok sam jos tu da se izvinim Posle jucerasnjeg bezobraznog posta sad mi sa drugaricom mudrujes da podvriskujem. Naravno da si me iznervirao. btw inace si mi skroz ok lik Edited May 7, 2018 by katamaran
Frile Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 (edited) 2 hours ago, katamaran said: Nije lepo, priznajem. Dok sam jos tu da se izvinim ma jebemu sveca šta se to dešava slušaj katamarane zabranjujem ti da ideš pre 15. maja i posete kaleniću u tebe polažem sve nade, jer ako ti odeš, ko će iskopati lemongrass, ko!?!? edit: fuck. ako ovo čitaš, pošalji nekako znak posle 15. obaraj server u ritmu morzeove azbuke, javi nekako broj tezge Edited May 7, 2018 by Frile uspavalo ga ipak
maheem Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 lepa fotka al ja celo pile ne volem ne: punjene tikvaje uz mnogo mladog luka detox mi treba
Recommended Posts