Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted (edited)

Hvala, ovo mi je sasvim dovoljno informacija. Odavno me kopka taj chorizo a po svemu sudeci patim bez razloga.

Nemam kombinaciju za Spaniju pa bih morao iz Nemacke. Jos je i pitanje da li bi se moja veza uopste snasla da nadje spansku prodavnicu.

edit: sto me podseti da konacno moram na Djeram da vidim da li jos imaju slovacku ljutu kobaju. Ono je odlicno. Rado bih uzeo i slovacki kulen (U Brankovoj ga je neki fast food gurao na sve i ono je brutalno koliko je dobro) al nisam ljubitelj online porucivanja.

edit 2: cisto sumnjam da je maj idealan period za porucivanje kulena

Edited by katamaran
Posted

sta si turila u taj vulkan?

Posted

mladi luk, beli luk, papriku, paradajz, paradajz pire, ljutu dimljenu papriku i jaja.

Posted
12 minutes ago, cmrlj said:

mladi luk, beli luk, papriku, paradajz, paradajz pire, ljutu dimljenu papriku i jaja.

nemam to, jedino da je naduvam :fantom:

Posted

mislis da je nadimis? turi kumin, ja nisam imala kumin pa sam stavila papriku, a mozes i da nastavis niz: ja nisam imao ljudu dimljenu papriku pa sam stavio...

Posted
13 minutes ago, cmrlj said:

mislis da je nadimis? turi kumin, ja nisam imala kumin pa sam stavila papriku, a mozes i da nastavis niz: ja nisam imao ljudu dimljenu papriku pa sam stavio...

hocu. mastovit sam ja a i dosadilo mi nesto mesiste. jedino se posle ribe, osecam ko covek.

Posted

dobro, ti jesi lepsi, sto jes jes.

Posted

probala da rekonstruisem jelo sto sam jela u nekom restoranu u inostranstvu pre par godina. nije to, al nije lose, mora jos da se vezba.

k53hiw.jpg

Posted

Doručak na dasci: droćkavi mladi sir, cg suvi dimljeni vrat, brdo prelepog volovskog srca, hamburška i suve masline. Život je lep

Posted

Praseca dziga i spanac

1E6tEAu.jpg

Posted

i kod mene spanać treba biti na meniju, a sam sad probao sve što sam kupio pa sad spanać na hold.

dobar lebac,

dobar ovidur,

dobra riblja pašteta s kozama,

dobra izletnička,

dobra mortadela,

dobre masline,

dobro vino.