katamaran Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 (edited) Hvala, ovo mi je sasvim dovoljno informacija. Odavno me kopka taj chorizo a po svemu sudeci patim bez razloga. Nemam kombinaciju za Spaniju pa bih morao iz Nemacke. Jos je i pitanje da li bi se moja veza uopste snasla da nadje spansku prodavnicu. edit: sto me podseti da konacno moram na Djeram da vidim da li jos imaju slovacku ljutu kobaju. Ono je odlicno. Rado bih uzeo i slovacki kulen (U Brankovoj ga je neki fast food gurao na sve i ono je brutalno koliko je dobro) al nisam ljubitelj online porucivanja. edit 2: cisto sumnjam da je maj idealan period za porucivanje kulena Edited May 1, 2018 by katamaran
cmrlj Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 mladi luk, beli luk, papriku, paradajz, paradajz pire, ljutu dimljenu papriku i jaja.
Lancia Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 12 minutes ago, cmrlj said: mladi luk, beli luk, papriku, paradajz, paradajz pire, ljutu dimljenu papriku i jaja. nemam to, jedino da je naduvam
cmrlj Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 mislis da je nadimis? turi kumin, ja nisam imala kumin pa sam stavila papriku, a mozes i da nastavis niz: ja nisam imao ljudu dimljenu papriku pa sam stavio...
Lancia Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 13 minutes ago, cmrlj said: mislis da je nadimis? turi kumin, ja nisam imala kumin pa sam stavila papriku, a mozes i da nastavis niz: ja nisam imao ljudu dimljenu papriku pa sam stavio... hocu. mastovit sam ja a i dosadilo mi nesto mesiste. jedino se posle ribe, osecam ko covek.
cmrlj Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 probala da rekonstruisem jelo sto sam jela u nekom restoranu u inostranstvu pre par godina. nije to, al nije lose, mora jos da se vezba.
maheem Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Doručak na dasci: droćkavi mladi sir, cg suvi dimljeni vrat, brdo prelepog volovskog srca, hamburška i suve masline. Život je lep
katamaran Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 (edited) Grickam zacinjeni bob. Kinezi imaju najbolje grickalice. Spoiler edit: obrisase ga sa sajta https://www.google.com/search?q=zacinjeni+bob&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=b5_TWBvw61xNaM%3A%2CR6puip639GBC9M%2C_&usg=__73HezuKC4vb3ylBEo4SSlRoEhMU%3D&sa=X&ved=2ahUKEwiF9LTR9ezaAhUDVSwKHbVrDN8Q9QEwAnoECAAQNQ#imgrc=b5_TWBvw61xNaM: Edited May 4, 2018 by katamaran
nisam ja Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 i kod mene spanać treba biti na meniju, a sam sad probao sve što sam kupio pa sad spanać na hold. dobar lebac, dobar ovidur, dobra riblja pašteta s kozama, dobra izletnička, dobra mortadela, dobre masline, dobro vino.
Recommended Posts