Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted
On 24.4.2018. at 22:20, renne said:

PA dobro, shvatili smo da je tvoja baba jedina u Bosni pravila kajmak kajmak

Završena priča ali sam morao da se uključim...

Moje obe su pravile kajmak kajmak, nismo znali za domaću pavlaku, to se kupovalo. A tako su radili i svi ostali u tom kraju.

Posted

31511829_10216106362872733_2902050736948

31454088_10216106363072738_6262150149649

Mladi krompir sa peršunom i ruzmarinom, trakice sa mladim lukom, sos od kiselog mleka, bluka, peršuna i mulja

• +1 1
Posted

Jeo neki namaz od cvaraka sa cilijem. Pojma nemam ko ono pravi. Valjda svinjska mast sa ljutom paprikom i mlevenim cvarcima. Fino za na leba.

Uzeo u Madjarskoj radnji al defintivno nije njihovo. Pise "namaz od cvaraka sa cilijem" na srpskom dok je sve ostalo na bugarskom ili rukom.

Posted

Fakin stejkovi, jagnjeći kotleti i chorizo kobaje. Najbolji stejkhaus u poznatom univerzumu mi je na dvajes metara od kuće.

Posted
14 hours ago, aram said:

Fakin stejkovi, jagnjeći kotleti i chorizo kobaje. Najbolji stejkhaus u poznatom univerzumu mi je na dvajes metara od kuće.

uh, ovo je vrlo neprijatno:)

Posted

Jes vala, a još je neprijatnije što je poprilično skup :(

Posted
3 minutes ago, aram said:

Jes vala, a još je neprijatnije što je poprilično skup :(

jel argentinci drze kafanu? meni jos u secanju ostalo mesiste, koje smo jeli kod gaucosa u madridu i to nekoj industrijskoj zoni, ja ukusnije meso nisam hasao u zivotu. od zacina samo i iskljucivo so.

Posted

Argentinac je bio gazda, nije imao dece pa je kafanu ostavio jednom paru koji je radio kod njega - on je hrvat, a žena portugalka. Ništa nisu promenili, meso se i dalje kupuje iz Argentine, jagnjetina sa Novog Zelanda, krompir iz Belgije, vino iz Španije... Jedino je pivo ovdašnje :D

Posted
40 minutes ago, Host said:

Odlicni argentinski stejkovi u Kelnu u birtiji originalnog imena Ponchos. Mislim da sam ti vec rekao za to mesto, (mnogo) bolje nisam jeo ni u Argentini.

Jesi, sad da li ti, da li mi je Dig rekao... overio, odlicni su. A ovi se zovu takodje originalno i nadasve razlicito - Panchos, i jos su bolji.

Posted

Ne seri da si u Kelnu? :)

i guglaj Panchos Leverkusen, odmah ćeš naći... 

Posted

Keln - Leverkusen 17 minuta :fantom:

Posted

Jebi ga, mogu da gledam sliku do sutra, neću iz nje mnogo zaključiti. Ali nemoj ni iz Nemačke da naručuješ, osim ako nije neka baš specijalizovana španska prodavnica. 

A da ne pričam da je svaka vojvodjanska domaća kobaja jedno deset puta bolja od chorizo kobasica.