Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted
On 25. april 2018 at 6:14, djeneralche said:

Mislis onako kako nije.

A dobro, tvrdoglav si kao pravi bosanac. Verujem ti da ne znas koje su granice opstine Centar. 

То ме тек није интересовало. 

Posted
8 hours ago, darling said:

losos uzmi bilo koji, svaki koji sam jela bio je odlican, tanko secen, cvrst, bez govnastih zalogaja. simon bi sigurno insistiro na divljem lososu, al mi bivsi jugosloveni nismo iz tog platnog razreda. za moje standarde i ikein losos je bogovski. 

Кад је свјежи у питању да, али пусти мене, ја сам ти потежак око хране. :)

Posted
9 hours ago, darling said:

:)

ko da si ga nasao. divan si. hvala.

mislim da ga ima samo u norveskoj. traziti brunost u danskoj je, skoro ko da si po kajmak krenuo u bosnu: nema ;)

hvala, mahime. 

И у неким пограничним самопослугама у Шведској, иначе то се само овдје ваљда конзумира. Ја га волим, још је бољи ако га купиш код неког на селу ко прави домаћи. 

Posted
12 hours ago, maheem said:

a oko lososa mi moras malo pomoci jer ima svakakvih sumnjivih.
nego, super su mi ovi skandinavci kako se trpaju međusobno. kolega svaki dan baci neki pljuc po šveđanima. kad ga budem pitao za norveške prehrambene proizvode bar znam šta me čeka

O pa Danci vs. Šveđani je ludilo.

Meni je izgledalo da Švedi gledaju na Dance sa visine kao na sitnu zemlju, a ovi na njih kao na divljake koji glume veličinu...

Posted
On 24.4.2018. at 22:35, darling said:

......licki sir koji prave dalmatinski refjudziz u banatu i prodaju na kalenic pijaci :D

jel to basa? basu je pravila moja lička baba, nisam videla da se prodaje negde (a volela bih da se podsetim tog ukusa)

doduše, njena basa je više bila kao ultra gusta pavlaka sa gromuljicama nego kao sir

Posted

ne, ovaj, licki skripavac.

sad mi se jede, al ne ovaj lazni s kalenica, nego pravi, iz titove korenice, na primer. 

Posted

da, to već izgleda kao sir

ništa, sad smo obe u čežnji

Posted

ja sam se bogami dala na posao. zakukala sam svojoj lickoj vezi da mi se jede i za 10 sekundi dobila odgovor:

Pa marucicemo srce

:D

Posted

hm... izgleda sam prizvala pogrešnog duha

ovaj koristi pavlaku za sirenje, a ona je koristila tzv. maju

Posted

ovde darling, tamo srce... kako te jos zovu?

Posted

ovo je ono srce sto ne znaci srce ;)

Posted

fitnes sladza s visnjama, 50g sira, 100g visanja. divno je.