nezvanova Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 ja pazarila kod nas na pijaci koziji... bio odlican, mlad, bas mlad i gotovo isti kao kravlji (ja uopste ne osecam neku razliku u mirisu kozijeg i kravljeg jogurta, kiselog mleka, mladog sira... za razliku od ovcijih proizvoda koji zaista drugacije mirisu). a ovciji kajmak nisam jela
radnik Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 ovciji se pravio naravno dok je bilo ovaca on je mnogo belji, od kravljeg.
ivy Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 uf ja kupujem kajmak na pijaci u selu koji ima ukus sladoleda sa mrvom soli i ne mogu da prestanem da ga jedem kasikom
maheem Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Taj mladi kajmak ko sladoled stvarno. Ne: cigarete
pacey defender Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 On 19.4.2018. at 15:08, katamaran said: Moram jos jedan i necu vise Hide contents Ne znam sta bi moglo da pomogne ovome da bude jestivo. Mada stvarno kazu da ga ili obozavas ili prezires. edit: Koliko se secam ovo je neki ostatak kod porizvodnje piva. I onda se neko dosetio da kaze da je steta da se baci... http://www.dailymail.co.uk/news/article-1207774/Love-hate--just-dont-dare-spread-Marmites-dark-secret.html Tost hleb, puter, vrlo malo vegemite za pocetak (samo vrh noza), snita kackavanja, moze kiseli krastavac ili svezi, da osvezi, casa jogurta. Probaj.
katamaran Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Ako ga nisam bacio. Sad sam i ja ponovo zaintrigiran. na kraju cu da trazimda mi ponovo donesu...
darling Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 (edited) ko da si ga nasao. divan si. hvala. mislim da ga ima samo u norveskoj. traziti brunost u danskoj je, skoro ko da si po kajmak krenuo u bosnu: nema hvala, mahime. Edited April 25, 2018 by darling
maheem Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 a oko lososa mi moras malo pomoci jer ima svakakvih sumnjivih. nego, super su mi ovi skandinavci kako se trpaju međusobno. kolega svaki dan baci neki pljuc po šveđanima. kad ga budem pitao za norveške prehrambene proizvode bar znam šta me čeka
darling Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 (edited) losos uzmi bilo koji, svaki koji sam jela bio je odlican, tanko secen, cvrst, bez govnastih zalogaja. simon bi sigurno insistiro na divljem lososu, al mi bivsi jugosloveni nismo iz tog platnog razreda. za moje standarde i ikein losos je bogovski. Edited April 25, 2018 by darling
maheem Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 a mislio sam da vijaš nekog posebnog divljaka. ima norveški losos proizveden u danskoj banjalučanka doboj iz čapljine.
darling Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 da, pakuje tropiko trejd precenio si me s divljakom. pusti lososa, nema veze. neki drugi put...
nisam ja Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 ej dragice, pričala ona gospoja što tvrdi za sebe da je izmislila čarnok kako joj je milan rainović iz kisača baš neki dan doneo kozji kajmak da proba. tako da ima kajmaka a ima i smisla. čitsto da zamastim ovu priču o nemuvanju.
Recommended Posts