gospa buba Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 da, razumem, al koji ce ti cips, bolje uzmi bananu.koliko sam gledala, cini mi se da u cips od banane trpaju secer. jedi neku crnu cokoladu. lint 90 ima malo malecno secera, jestiva je, meni cak i ukusna. moj teretanski guru je savetovao kad ti se jede slatko, pojedi kasiku slatke pavlake. navodno to amortizuje krejving. naravno da trpaju shecer, ocheg bi inache bile tako lepe jedi kakao kashichicom. umesto te chokolade
nisam ja Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 punjene sirom ma možda je to taj prominentni forumaš s kojim je punio paprike. Sir - deluje kao da bi Ukicu tako zvali drugari.
ivy Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 jedi kakao kashichicom. umesto te chokolade ne mora da jede kakao kasiciom,jel hoces da se udavi? moze da pomesa kakao sa istopljenim kokosovim uljem i napravi svoju cokoladu,u to npr doda malinu,malo soka od narandze,ruma,vanile,cega hoce..
darling Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 naravno da trpaju shecer, ocheg bi inache bile tako lepe jedi kakao kashichicom. umesto te chokolade jes, pa da mu ulazi u nos. i ostale telesne supljine :D ti si danas u kasika fazonu
gospa buba Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 (edited) ne mora da jede kakao kasiciom,jel hoces da se udavi? moze da pomesa kakao sa istopljenim kokosovim uljem i napravi svoju cokoladu,u to npr doda malinu,malo soka od narandze,ruma,vanile,cega hoce.. eto. neka pomesha stim zejtinom -_- te andrmolje sokici, to je za zene. @darling. ja sam danas izvan svih fazona. neka jede kashikom i polako @ivy. asad bez zezanja. kakao u kokosov zejtin i to je to? poshto moram junioru da uvalim neki organski kakao, a taj bi se zbilja zadavio . nije ideja da bude lepo nego da se izeda kashika dnevno <_< Edited March 25, 2017 by gospa buba
ivy Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 pa moze da,kakao u kokosovo ulje ili u maslac ali za juniora bi morao neki med,jer se secer ne topi bas u tome, da ide tu jer je gorko a mozes mozda i da mu kuvas topli napitak sa mlekom ili vodom?
gospa buba Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 pa moze da,kakao u kokosovo ulje ili u maslac ali za juniora bi morao neki med,jer se secer ne topi bas u tome, da ide tu jer je gorko a mozes mozda i da mu kuvas topli napitak sa mlekom ili vodom? kad treba nekog terapijski da redovno progonish, onda sve pomaze i nishta ne pomaze :D ce dobije med i zejtin.
ivy Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 to mozes sipati u one silikonske kalupice za praline ili u obicne papirne korpice ili izliti u nesto pa kad se ohladi bude tvrdo kao prava cokolada a mozes mu mozda i umuljati neke kuglice sa urmama,nekim orasima i tim kakaom
gospa buba Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 (edited) to mozes sipati u one silikonske kalupice za praline ili u obicne papirne korpice ili izliti u nesto pa kad se ohladi bude tvrdo kao prava cokolada a mozes mu mozda i umuljati neke kuglice sa urmama,nekim orasima i tim kakaom to je vec precerano :D a reci mi, poznavalice, tu ide prijesan kakao, nishta termichki? Edited March 25, 2017 by gospa buba
ivy Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 (edited) pa da..obicni,prah.. sto, jel treba? Edited March 25, 2017 by ivy
gospa buba Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 (edited) pa da..obicni,prah.. sto, jel treba? pa ne znam, pitam daleko ce stignemo nas dve :D Edited March 25, 2017 by gospa buba
Simon Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Њопамо свјеже мале ракове, јутрос купљени директно са брода, уз то мајонеза, аиоли сос и хљеб. Мало је посла док их ољуштиш, али вриједи труда:)
Recommended Posts