March 19, 20178 yr Teletina sa njokama i mocarelom u paradajz sosu. Dobar obrok! Izvinjavam se zbog oblika njoka - ukus je prisutan, ali ih oblikuje odsustvo umetnika u meni.
March 19, 20178 yr Pravio juce piletinu sa pestom i kajmakom. Ostala trecina, nedovoljno. Naseckao u tiganj mladog luka, bacio preko po kile pecurki i pustio da malo omekne. Onu piletinu iscepkao, srucio preko pecurke, prekrio mileramom i rknuo u rernu. Na kraju narendao ozgo čedar. Njami.
March 19, 20178 yr Pravio juce piletinu sa pestom i kajmakom. Zvuči kao tradicionalno talijansko jelo :) Kako? Punjeno belo, ili nešto drugačije?
March 19, 20178 yr Ma jok, kob se jebavao sa punjenjem. A vrisnuo mi malo kajmak pa taman da ga potrosim. Belo meso i otkoscene batake bez kozice ostavio par sati u buttermilk-u, poredjao u vatrostalnu ciniju i premazao umucenom mesavinom oko 100gr kajmaka i otprilike isto toliko pesta. Dodao i malo mulja, delovalo mi suvo, pa pokrio folijom i turio u rernu na 250 jedno 45 min. Onda sklonio foliju, posuo malo prezlom i vratio jos desetak minuta u rernu.
March 19, 20178 yr bele semenke. jel rabi neko ulje od bundevinog semena? čisto da da preporuku za domaće tržište. jedino što sam probao je neko hrvatsko koje sam dobio na poklon.
March 25, 20178 yr jedem banana cips koji bi satro trebao da zameni cokoladu, vazi al na plazi zasto jedes banana cips?
March 25, 20178 yr Pohovane paprike punjene sa sirom, salata od praziluka, krompira i boranije, zelena salata, i paradajz sos (od integralnog brašna).
March 25, 20178 yr Pohovane paprike punjene sa sirom, salata od praziluka, krompira i boranije, zelena salata, i paradajz sos (od integralnog brašna). punjene sirom
March 25, 20178 yr zasto jedes banana cips? ma ne jedem, batalio. vata me povremeno neizdrz za slatkim, a istripovo sam se da ce ovo da taj krejving umiri, al nema nista od toga.
March 25, 20178 yr da, razumem, al koji ce ti cips, bolje uzmi bananu.koliko sam gledala, cini mi se da u cips od banane trpaju secer. jedi neku crnu cokoladu. lint 90 ima malo malecno secera, jestiva je, meni cak i ukusna. moj teretanski guru je savetovao kad ti se jede slatko, pojedi kasiku slatke pavlake. navodno to amortizuje krejving.