Razzmatazz Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Neuki aranzman je moj,kao i uzitak... Ko što meni žena prebacuje s vremena na vreme "Zašto kod tebe aranžman uvek mora da bude simetričan?" ;) On topic: oljutio sam se od kimchija. Navikao na ovo šta spremaju po restoranima za neuku publiku, a onda kod Korejca naleteo na real deal, gde je odnos kupusa i čilija 1:1. Imam osećaj da će jutro biti kao havarija u Kostolcu B.
rajka Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 kad smo kod kimchija, jela sam (na ulicnom standu) grilled cheese sandwich sa stiltonom i kimchijem. super je kombo, ko voli kimchi i tople sendvice, preporucujem da proba.
*edited by mod Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 U Beogradu mrtva trka jel teze naci kimchi ili stilton :(
katamaran Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) U Beogradu mrtva trka jel teze naci kimchi ili stilton :( Drugar mi rece da je video u nekom velikom Maksiju al da je bio izuzetno skup. Inace jako jednostavan za napraviti. Edited August 3, 2015 by katamaran
Razzmatazz Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Ali heroina isekla kupus i napunila njime kadu. Taman porcija o kojoj pričamo
banecare1 Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 u cetvrtak sam vodio 8 rusa na korean kimchi i bbq kod mene u lokalu. sve kolege, ukljucujuci i gazdu kompanije. nije puno ljuto za nas koji zivimo u aziji, ali jadni rusi, oni od ljutog samo ren i gorcicu imaju. zaboravi se covek, moji klinci ljuto pice, smeo sam sa uma skroz za ruje i opasno ih desetkovao. sef voli ljuto, ali ovi nize rangirani i ne bas. dodatni problem je sto se u firmi sprovodi politika zdravog zivota i nisu mogli da gase pivom u dovoljnim kolicinama, strpljivo su grickali i crvenili, a ja zauzet hranom nisam predlozio rizu npr, koja po mojim saznanjima i iskustvu spasava najbolje kad se oljutis. jos sam narucio svih 5 vrsta kimchi koje su imali...da pokazem ljudima sta se sve iz kupusa moze napraviti :D
assück Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 saltimbocca, prepecen leba sa puterom i kozjim almost-krem sirom, ljute papricice u ulju i bluku, heineken 0.4 za koji treba kaucija (!), jebem mater maksiju
katamaran Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Dukatos sa bademom i pistacima. Nije ovo za mene...
assück Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 (edited) chilli con carne sa cherry paradajzom, ajsbergom i pavlakom pa u tortilji Edited August 5, 2015 by assück
katamaran Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ufufufufuf... :droll: +1 Moram probam da ispratim neki yt recept.
nisam ja Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 da bob marli poživi braću grke. giros je 1 prehrambeno blaženstvo. i poseban wub što gule i peku krompir a ne ono mekejn đubre koje turaju sad svuda u srbiji usranoj.
Recommended Posts