nisam ja Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 sta je to? daj sliku? gde? jel valja? odličan. kod jordana u ns. nem slajbu.
*edited by mod Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Maline sa pijace. Odlicne kao i svo voce ove sezone
assück Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 standardnih 800g zelene dinje jos toliko se hladi u frizideru
Matilda Ivancic Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 pileca francuska snicla (poh jaje nista brasno), spanac, djuvec pileca corbica 430 dinara u onom objektu u krunskoj prekoputa opservatorije, trenutni favorit za kuvana jela. kvalitet. majka i co izgubili tron
Sestre Bronte Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 pojo lubenicu od 5 kila, sad piem pivo od 2 litra predviđam akciju
Аврам Гојић Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 zapravo je sjajno, to je od sada jedina jafa koja me zanima. hm da vidim sta imam na bazi limete trenutno u kuci. - Limmi sok od limete - Limete - Jaffa limete - Kikiriki sa salsom od limete - Cedevita od limete mislim da je to to.
yolo Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 stara doba vremena. sa tugom se secam dana kada smo srecno ziveli bez limete i rukole.
assück Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 zapravo je sjajno, to je od sada jedina jafa koja me zanima. hm da vidim sta imam na bazi limete trenutno u kuci. - Limmi sok od limete - Limete - Jaffa limete - Kikiriki sa salsom od limete - Cedevita od limete mislim da je to to. samo ti jos ovo fali onda
Аврам Гојић Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 stara doba vremena. sa tugom se secam dana kada smo srecno ziveli bez limete i rukole. bez rukole mogu, ali lajm mi je, valjda, najdrazi ukus na svetu, imam ozbiljnu zavisnost. podje mi voda na usta kad pomislim na limetu.
assück Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 bez rukole mogu, ali lajm mi je, valjda, najdrazi ukus na svetu, imam ozbiljnu zavisnost. podje mi voda na usta kad pomislim na limetu. a to su dakle simptomi te lajmske bolesti -_-
*edited by mod Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 bez rukole mogu, ali lajm mi je, valjda, najdrazi ukus na svetu, imam ozbiljnu zavisnost. podje mi voda na usta kad pomislim na limetu. Sve je to lepo, nego reci ti nama koliko prave limete imas na gajbi?
Recommended Posts