svashtabezneshto Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Blago dimljeni, bosanski. Najbolji domaći sir sa ovih prostora.
renne Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Nema na žalost, ali sam spreman još jedan da ustupim forumašima (mnogo ih je već otišlo koleZama forumašima)
fluffy Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Letnji rucak - salata fantazija mix, jedan loptasti paradajz, jedan sljivarac,masline seckane, zlatarski tvrdi sir i preostalo belo meso sa jucerasnjeg rostilja. Mhm, divno. + 1
yolo Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 dobar je taj sir, ja nesto ne padam na dimljeTi ali je ovaj stvarno podobar.
boshoku Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 piletinu s pirinčem i sočivom (ostalo mi od sinoć) - fantazija
fluffy Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 jaje na oko, na špinatu, feta i padajz sa maslinovim uljem
ivy Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 za veceru ljuta tikvica sa sirom.. isprzila tikvicu na masti i doobro zacinila(misim tajna u dobrim tikvicama je- zaciniti,zaciniti,zaciniti)-so,biber,provansanska mesavina i tucana luta paprika pa preko narendan trapist da se istopi...i salata-krastavac,jogurt
yolo Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 pileca francuska snicla (poh jaje nista brasno), spanac, djuvec pileca corbica 430 dinara u onom objektu u krunskoj prekoputa opservatorije, trenutni favorit za kuvana jela. kvalitet.
Recommended Posts