Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

• Author

Kad može gayya onaj abba kavijar iz 2006, može i ajvi ćoćos iz 2009 :lolol:

a to je samo neka slika sa neta  :lolol:

Upotrebljivo do decembra 2009. :huh:

jel si sigurna da mi nisi žena? šprehen zi dojč?

shto? zena dobro vidi ili jede bajato? ^_^

svaka njena inspekcijska poseta frizideru zaradi provere datuma namirnica proizvodi ozbiljnu krizu medjudrzavnih odnosa

mada, jednom sam iz kante za dzubar izvadio neki heintzov sos kome je netom bio istekao rok trajanja te ga je takvog bacila i napravio sos za spagete u koje se i dan danas kune kao nesto najbolje sto sam skuvao.... a samo sam ga podgrejao ....  :cry:

Edited by yolo

svaka njena inspekcijska poseta frizideru zaradi provere datuma namirnica proizvodi ozbiljnu krizu medjudrzavnih odnosa

mada, jednom sam iz kante za dzubar izvadio neki heintzov sos kome je netom bio istekao rok trajanja te ga je takvog bacila i napravio sos za spagete u koje se i dan danas kune kao nesto najbolje sto sam skuvao.... a samo sam ga podgrejao ....  :cry:

pretpostavljam da si bio dovoljno pametan da ne insistirash na tome ^_^

naravno, gospodza zivi u neznanju. tajna dugovecnosti braka je u kvalitetnom filtriranju istine. 

ondaj smo se dobro razumeli ^_^

Tema!

Ponocni skembic [emoji15]

cb5936a943b916d8b2d722ea9dc53edd.jpg

naravno, gospodza zivi u neznanju. tajna dugovecnosti braka je u kvalitetnom filtriranju istine.

Ovo za minijature!

jel si sigurna da mi nisi žena? šprehen zi dojč?

ma daleko od toga da se meni nešto ne ''provuče'' nakon isteka roka, ali baš 6 godina... 

zalijes sa masti i ona sve to lepo apsorbuje.

mora da si miliunasica kad tako bacas hranu.

tvojih 5 minuta tost sa semenkama, pindkaas i marmelada od jagode

lchf cokoladni kolac sa kokosovim brasnom

• Author

Krilca, mnogo ljuta, pa kesten