January 22, 201510 yr Upotrebljivo do decembra 2009. jel si sigurna da mi nisi žena? šprehen zi dojč?
January 22, 201510 yr svaka njena inspekcijska poseta frizideru zaradi provere datuma namirnica proizvodi ozbiljnu krizu medjudrzavnih odnosa mada, jednom sam iz kante za dzubar izvadio neki heintzov sos kome je netom bio istekao rok trajanja te ga je takvog bacila i napravio sos za spagete u koje se i dan danas kune kao nesto najbolje sto sam skuvao.... a samo sam ga podgrejao .... Edited January 22, 201510 yr by yolo
January 22, 201510 yr svaka njena inspekcijska poseta frizideru zaradi provere datuma namirnica proizvodi ozbiljnu krizu medjudrzavnih odnosa mada, jednom sam iz kante za dzubar izvadio neki heintzov sos kome je netom bio istekao rok trajanja te ga je takvog bacila i napravio sos za spagete u koje se i dan danas kune kao nesto najbolje sto sam skuvao.... a samo sam ga podgrejao .... pretpostavljam da si bio dovoljno pametan da ne insistirash na tome ^_^
January 22, 201510 yr naravno, gospodza zivi u neznanju. tajna dugovecnosti braka je u kvalitetnom filtriranju istine.
January 23, 201510 yr naravno, gospodza zivi u neznanju. tajna dugovecnosti braka je u kvalitetnom filtriranju istine.Ovo za minijature!
January 23, 201510 yr jel si sigurna da mi nisi žena? šprehen zi dojč? ma daleko od toga da se meni nešto ne ''provuče'' nakon isteka roka, ali baš 6 godina...
January 23, 201510 yr zalijes sa masti i ona sve to lepo apsorbuje. mora da si miliunasica kad tako bacas hranu.