renne Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Kad može gayya onaj abba kavijar iz 2006, može i ajvi ćoćos iz 2009
yolo Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Upotrebljivo do decembra 2009. jel si sigurna da mi nisi žena? šprehen zi dojč?
gospa buba Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 shto? zena dobro vidi ili jede bajato? ^_^
yolo Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 (edited) svaka njena inspekcijska poseta frizideru zaradi provere datuma namirnica proizvodi ozbiljnu krizu medjudrzavnih odnosa mada, jednom sam iz kante za dzubar izvadio neki heintzov sos kome je netom bio istekao rok trajanja te ga je takvog bacila i napravio sos za spagete u koje se i dan danas kune kao nesto najbolje sto sam skuvao.... a samo sam ga podgrejao .... Edited January 22, 2015 by yolo
gospa buba Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 svaka njena inspekcijska poseta frizideru zaradi provere datuma namirnica proizvodi ozbiljnu krizu medjudrzavnih odnosa mada, jednom sam iz kante za dzubar izvadio neki heintzov sos kome je netom bio istekao rok trajanja te ga je takvog bacila i napravio sos za spagete u koje se i dan danas kune kao nesto najbolje sto sam skuvao.... a samo sam ga podgrejao .... pretpostavljam da si bio dovoljno pametan da ne insistirash na tome ^_^
yolo Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 naravno, gospodza zivi u neznanju. tajna dugovecnosti braka je u kvalitetnom filtriranju istine.
Frank Pembleton Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 naravno, gospodza zivi u neznanju. tajna dugovecnosti braka je u kvalitetnom filtriranju istine.Ovo za minijature!
Valk Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 jel si sigurna da mi nisi žena? šprehen zi dojč? ma daleko od toga da se meni nešto ne ''provuče'' nakon isteka roka, ali baš 6 godina...
ToniAdams Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 zalijes sa masti i ona sve to lepo apsorbuje. mora da si miliunasica kad tako bacas hranu.
assück Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 tvojih 5 minuta tost sa semenkama, pindkaas i marmelada od jagode
Recommended Posts