Haralampije Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Nema danas izvestaja od Markusa..da ga nije oteo Sendero Luminoso :misko: Link to comment
aram Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 (edited) specijalno za darling fagottini sa cveklom testo umesiti od 200gr brasna i 2 jajeta. ostaviti da odstoji pola sata, u tom intervalu pripremiti fil. 1 oljustena skuvana cvekla (150gr), 60 gr nekog zutog sira*, dve kasike rendanog parmezana i dve kasike prezli u blender, dok ne dobijes lep pire. probaj pa dosoli po ukusu. testo razvuci vrlo tanko (pomaze ako imas masinicu, naravno :D), seci na krugove precnika 8cm. na sredinu kasicicu pirea, pa preklopis i sastavis sa tri prsta da dobijes oblik kao gore. pospes malo brasnom svaki. kuvaju se oko 7-8 minuta, procedis, bacis preko koju tanku snitu putera i malo rendanog parmezana i pospes ovlas makom. * - trebalo bi toma piemontese fil moze drugacije, npr. "i casunziei" 1 cvekla, jedan krompir, oboje kuvani. manja glavica luka i jedan cen bluka prodinstani dok ne omeknu. dve kasike parmezana i "na vrh noza" muskatnog oraha. sve to u blender. oni se i preklapaju drugacije i seku se krugovi od 5cm: Edited January 20, 2015 by aram Link to comment
darling Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 falaa. gde da nadjem nekog da mi skuva ovo? prvi recept mi je veoma veoma zanimljiv. mozda da se nakanim? steta sto neam nekog kandidata kog bi htela da opcinim da me inspirise da zasucem rukave za jelo cija priprema traje duze od 10 minuta :) Link to comment
ivy Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 lazni tart od praziluka i slaninice salata-keleraba,cicoka,rendani celer,feta sir i orasi (to mi hit ovih dana :D) i 2 cena bluka iseckana on d sajd Link to comment
Marcus Wulffings Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Nema danas izvestaja od Markusa..da ga nije oteo Sendero Luminoso :misko: marcus je u pički lepoj materini bez internet konekcije Link to comment
Marcus Wulffings Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Dr Oetker pice, šta sam dočekao da doživim, ne znam koji su gori, Inke ili Aimara indijanci Link to comment
Marcus Wulffings Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Prijatno iznenađenje na ostrvu, pancake, video dve engleskinje da proždiru pa poručio isto Link to comment
Marcus Wulffings Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Još jedan ugođaj kod Aimara indijanaca, mango i narandža, posle 27km trekinga.... Link to comment
yolo Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 faljen isus, podario mu je i pice i engleskinje! Link to comment
renne Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 Još malo pa ko keksi Link to comment
aram Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 steta sto neam nekog kandidata kog bi htela da opcinim da me inspirise da zasucem rukave za jelo cija priprema traje duze od 10 minuta :) drugo, za ovo ti treba 15 minuta. a prvo, naci ce se, ne brinem ja za tebe :) Link to comment
gospa buba Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Još malo pa ko keksi nije svejedno, ovaj markus izgleda neshto i rmbachi ^_^ Link to comment
Marcus Wulffings Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 (edited) sada se nalazim u samom epicentru narodne vlasti i direktne demokratije pichka mi materina, sta mi je to trebalo vukojebina na kub Edited January 21, 2015 by Marcus Wulffings Link to comment
Recommended Posts