Аврам Гојић Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 ja sam jebeni grill master. sta master, grill god. kakva sam rebarca ispekao u rerni, ne bih bolje ni u jami u Juznoj Karolini ispekao, kod lika koji se zove Jim Bob, za prijatelje Bubba. i ima sestru za zenu. uh. dobro, presudio je kvalitet rebaraca, ono sto prodaju u Univerexportu je fantasticno. inace smesno mi je da se rebarca zovu treca klasa mesa.
ivy Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 a što imam koziji kajmak ..obični,skidan sa mleka pa soljen..sunce ti poljubim što je ovo dobro,pojela sam ga kašikom sa onim tikvicama sa nau kukinga mnogo dobro :p
Hippie Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 mesila zucchini burgerz... sve od izvrstnih povrchkica iz Amish sela
Hippie Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 oljustis tikvice, izrendas tikvice, stavis da odstoje [da bi otpustile tecnost, mada opet moras dobro da ih iscedis jer su pune vode pa posle ne mogu da se mese], izrendas sangarepu, iseckas mladog lukca, izdrobis malko sira, dodas 2-3 umuchena jaja, brasno i so... sve to pomesas, da ne bude previse mekano ali dovoljno cvrsto da mozes da umesis kao pljeskavice..... i przis
renne Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Vruć burek iz Dvorova i ladno Sarajevsko, ne loša kombinacija
ivy Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 kuvano jaje,dva,tri i salata od rendanog krastavca i svezeg djumbira sa pavlakom
jms_uk Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 http://instagram.com/p/qVvHjUErSz/ Sent from my iTelephone using Tapatalk.
Indy Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Mislio sam da u 1st class loungeu dobijes to servisirano na stomaku sestra dese...
ivy Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 pecena slaninica,grilovane tikvice,salata-krastavac,paprika,bluk i hladno,punomasno kozije kiselo mleko,uh sto je dobro ja pravila.. inace znam da to sve dolazi sa godinamatm,to ukusi za pihtije,crevca,skembice..e meni je tako sa ovcijim/kozijim mlecnim proizvodima i sirevima,do mesa jos nisam stigla..polako.... izvinjavam se sebi svaki put kad nesto probam koliko je dobro a ja to do sada u zivotu nisam jela jer budala!!
Vapad Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 One zelene kuglice, prokelj, kuvane deset minuta u kipućoj vodi pa reširane na mulju, proždrknuo 1/4 kg uz pivo dok čekam da rozbratnica odleži po uri u foliji dok mi se peku keksi, danas je, u principu, dobar dan.
darling Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 nisi moro da ih kuvas, mogo si ih samo umiti uljem, i sa malo aceta balzamika, par neoljustenih cenova belog luka, so, biber, pa u rernu. :) zar sad ima prokelja?
Vapad Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 ima, u frikomovim kesama :D moram da kuvam, tako je mama spremala
Recommended Posts