cmrlj Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 potom desert u vidu halumija iz backog monostora i sarlovog razenog iz kamina s maslinovim uljem i beli lukom. sve sam lepo napisala -_-
yolo Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 zaboravio sam na znamenitost tvoje lokacije, oprosti
cmrlj Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 (edited) u redu je, i ja sam. Edited December 9, 2012 by cmrlj
yolo Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 podgrejani poslednji guščji batačonac, pojačan sveže rendanim, a šta bi drugo moglo, renom:
InvisibleLight Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 pripremljene po vasudevinom receptukudos!
yolo Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 e nisam pohvalio nesto onomad, a vise je za ovde nego za predmetni topik, kupio sam kada sam se vracao sa fruske gore na starom putu na jednoj tezgi levo kad se krene ka beogradu domaci vranac - znam da su majstori dalmatinci koji sada zive u banstolu i prave vino nako kako su nekada radili plavac. dvolitarka 450 dinara, posteno zdravo domace vino, gusto, crveno, farba flasu ko ludo, kao ona vina koja smo nekada kupovali leti na moru. imaju i prokupac ali mi se to ucinilo osetno slabijim. ne mogu da se setim prezimena (hm, nesto na V mozda?), na etiketi je bio i telefon, tek svejedno ne moze se promasiti znaci ili desno ka fruskoj gori ili levo ka beogradu, velika tezga, ima svega - ajvara, ljutenice, pindjura, meda, raznih oraha u medu, rakija, vina, voca. vino moze i da se proba. za terevenke i masovke bez snobovstine, prolazi.
cmrlj Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 imam ja neki sto pijem mesavina tri vrste grozdja, jedno vranac, ostala ne znam, ko je probo odlepio, sasvim odgovara tvom opisu po boji i iskrenosti, ima i blagu zanimljivu slatku notu, mada svaka nova kanta malo drugacijeg ukusa, mlado je vino, 250 dindzi litar. juce od istog proizvodjaca probala kaberne, mnogo dobar, meni se cak vise svidja, ostali bili podeljeni. mislim da kabernea manje ima, 300 din litar, prodaje se na sestlitarske balone od kisele, i pije se u tim kolicinama, mada nije problem, jer, za promenu, sutradan bistra glava. sad bi jos bilo divno kad bih znala gde i kako, al ne znam, ovi sto narucuju se obrate meni, ja se obratim roditeljima i to se vino nekako stvori.
morgana Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) assucke, sve hocu da te pitam pa zaboravim, gdje si uzeo te podmetace? mnogo mi se svidjaju. Edited December 11, 2012 by morgana
assück Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 dobio za useljenje u kompletu sa nekom podsetnik magnetnom tablom za fridz
morgana Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 super suobzderala sam se pitom od bundeve. sad cu da predjem na pecenu bundevu.
Recommended Posts