ivy Posted April 27 Posted April 27 @Sandradjer ja sam imala musaku od karfiola u cetvrtak i danas od krompira ne pravim 1
Ras Posted April 27 Posted April 27 11 minutes ago, ivy said: @Sandradjer ja sam imala musaku od karfiola u cetvrtak i danas od krompira ne pravim Za ponedeljak uzmi kelj.
aram Posted April 28 Posted April 28 On 26. 4. 2024. at 19:52, aram said: planirao kapamu, ako nađem lepu mladu jagnjetinu. 7 1
Serena Posted April 28 Posted April 28 Moja jetrva pravi sa boranijom i pire krompirom, a sa keljom sam jela nabujak (ide kelj, meso mleveno, pirinac, pa se sve zalije jajima i mlekom). Meni bilo super, uzela recept napravila mojima, junior izjavio da to ni slucajno ne zapisem u knjigu sa receptima jer ako je nadje njegova zena i ona ce mu je napraviti a imo je desetak godina 1
aram Posted April 28 Posted April 28 39 minutes ago, Serena said: Ja ne vidim sliku ne znam šta da kažem, na justpaste.me je
Serena Posted April 28 Posted April 28 (edited) Gle cuda sad je vidim. Jesi li nesto menjao? Kapama izgleda njam njam Edited April 28 by Serena
kud u maglu Simoviću Posted April 28 Posted April 28 najtoplija preporuka, ima u maksiju uz malo pavlake top klopa dimmidisi 1
Lancia Posted April 29 Posted April 29 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: najtoplija preporuka, ima u maksiju uz malo pavlake top klopa dimmidisi Jel imas i portiklicu na sebi kad ovo ruckas ?¿ 2 1
makaronee Posted April 29 Posted April 29 13 hours ago, aram said: Лепо! Бонапети! Nego, pitanje laika. Ako je belo - pavlaka, zar ne ohladi kapamu previše, pa se masnoća malko maže po ustima?
aram Posted April 29 Posted April 29 Nije pavlaka, ovčji suzme jogurt, najsličnije našem ovčijem kiselom mleku, punomasnom. I ne ohladi previše, taman toliko da nije vrela. Zato se stavlja ovako pomalo, pojede se tri puta više na kraju
Sandradjer Posted April 29 Posted April 29 Musaka izazov. Red krompira, red tikvica, i sve sto sam seckala za supu ubacila i u musaku. Sve to u ne kucnim uslovima malo sam prepekla, unutra odlicna. Pa da se pohvalim 4 2
Sandradjer Posted April 30 Posted April 30 Izazov propao . Nije da nisam znala. Pokusaj broj 2 - mladi, slatki kupus sa teletinom/junetinom 1
Ras Posted April 30 Posted April 30 (edited) Što bi svi sad, svako za sebe kuvao kupus? Zar nije lakše da svratimo, kad se već lomataš? Edited April 30 by Ras 2 3
Recommended Posts