bags Posted February 13 Share Posted February 13 Danas ovde kod mene Fasching kad se tradicionalno jedu krofne. U ovoj jednoj pekari prave bas sveze pred tobom. ( u pozadini se vidi "masina" za maremaldu) Slucajno prosao pored ovog zla i naravno zaboravio na dijetu. Deca nisu verovala da krofne mogu biti ovoliko dobre. (mekane a kora hrskava, testo dise a marmelada taman slatka da osvezava) 3 3 Link to comment
Lancia Posted February 13 Share Posted February 13 Pojeli se boquerones u sircetu, mulju i bluku uz utakmicu. Slika nije moja, cisto da vidite o cemu se radi: 6 Link to comment
x500 Posted February 14 Share Posted February 14 Zanimljiv nacin za sluzenje stejka. Sa rostilja gde je samo uhvatio koricu se stavlja na vreo kamen (300C). Svako moze da ga dopece do zeljene mere 4 1 Link to comment
x500 Posted February 14 Share Posted February 14 3 minutes ago, Sandradjer said: Imas neku salatu? Slabo :( Link to comment
Eleniko Posted February 14 Share Posted February 14 43 minutes ago, msv said: Škembići u Mornaru grilovani ili neki drugi kada bi puštali goste u gaćama tamo bi za grilovane škembiće kampovao ali mi se ne da da se nadimim kao u duvanskoj pušnici not worth it 1 Link to comment
msv Posted February 14 Share Posted February 14 U saftu Nije bilo grilovanih, a ni zadimljeno kako ume da bude 1 Link to comment
napadaj Posted February 14 Share Posted February 14 U Mornaru je hrana sjajna, pa me čudi to što im je rakija čist koncentrat Domestosa ili tako nečega. Ono ne može da se pije. Link to comment
Sandradjer Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) 2 hours ago, msv said: Škembići u Mornaru Tamo izlaze hipsteri . Nisam znala da je zadimljeno Edited February 14 by Sandradjer 1 Link to comment
Ras Posted February 14 Share Posted February 14 15 minutes ago, napadaj said: Jbt, pa ovo je, uz još neki sir bila i moja večera maločas! 1 Link to comment
Moonwalker Posted February 14 Share Posted February 14 48 minutes ago, Ras said: Jbt, pa ovo je, uz još neki sir bila i moja večera maločas! I moja plus jaje na oko. I jogurt koji je kao nase kiselo mleko. 2 Link to comment
Recommended Posts