Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

da da to je taj baja, pa i dalje je na istoj tezgi, prva uz pesacku zonu tj ulicu.

Posted

Pastrmka sa prilogom od kelja i krompira. Jedina rečna meni po ukusu. Dobro, i dimljeni šaran.Vasa jednom pitao zaniskomasne šarane.Ečanski ima 3%http://www.ribnjakecka.com/index.php/sr/saran.html

Posted
Pastrmka sa prilogom od kelja i krompira. Jedina rečna meni po ukusu. Dobro, i dimljeni šaran.Vasa jednom pitao zaniskomasne šarane.Ečanski ima 3%http://www.ribnjakec...p/sr/saran.html
pitao sam gde ecanski ima u maloprodaji da se kupi. a sada, kada si postovala ovaj link, svih 80 mojih IQ-ova je zaplamsalo saznanjem da je dovoljno da okrenem telefon ribarskog gazdinstva.fala!
Posted

sta ce vam to djubre od ribe?idite u zemun i navabite neke alase da vam ulove sta vam treba. saran divljak dugacki i ovo tovljeno svinjce, 2 razlicita zanra.

Posted (edited)

pa rekose mi da valja, ako ti kazes da ne valja ni taj onda se necu truditi, realno mi nije tesko da potegnem do Munzea kad pozelim ribu u fulu.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

a pa ne, ne znam da ne valja ali ne zelim to da probam na tovljenom saranu iz ribnjaka. znaci ne slusaj me, probaj pa izvesti. saran generalno nije visoko na listi favorita, i sa recnim saranom ne stojim najbolje u poredjenju sa somom i smudjem, narocito ako je manji od par kg, sem ako se ne prave razna zimska jela u rerni gde se saran super slaze.moji prijatelji iz sremcice za svetog nikolu dime u kucnoj radinosti tog divljaka iz zemuna i to je nesto zaista posebno kad probate ribu koju nije presoljena, nije predimljena i nije masna. nema veze nisacime.

Posted

uff, dimljeni saran na podvarku, pa cvarci od sarana, ufffffffa ja gladan :cry:

Posted

e na zemunskoj piajci ti svi oni što prodaju ribu iz onih plastičnih kadica tvrde da je divljak <_<

Posted

malo pre iting u Durmitoru2012-12-03131558.jpg2012-12-03133646.jpgplus ajvar ljut, ljuta pečena, salata kiso kupus

• +1 1
Posted
a pa ne, ne znam da ne valja ali ne zelim to da probam na tovljenom saranu iz ribnjaka. znaci ne slusaj me, probaj pa izvesti. saran generalno nije visoko na listi favorita, i sa recnim saranom ne stojim najbolje u poredjenju sa somom i smudjem, narocito ako je manji od par kg, sem ako se ne prave razna zimska jela u rerni gde se saran super slaze.moji prijatelji iz sremcice za svetog nikolu dime u kucnoj radinosti tog divljaka iz zemuna i to je nesto zaista posebno kad probate ribu koju nije presoljena, nije predimljena i nije masna. nema veze nisacime.
a, ok, meni je benchmark pijani saran, to bas volim, a ostale varijante ne mirisem nesto. probacu sa tim ecanskim, pa kako ispadne.Sent from my Next7P12 using Tapatalk 2
Posted

mirise kolac. sve sto ima od suvog voca i cokolade, puno cokolade. za 10'

Posted

@rene, šta je ovo preko roštilja :blink: ... šta tu radi rendani sir, ako je sir.šta god da je, ne sviđa mi se to preko mesa

Posted
@rene, šta je ovo preko roštilja :blink: ... šta tu radi rendani sir, ako je sir.šta god da je, ne sviđa mi se to preko mesa
da, sir, kačkavalj™ takoreći, odlično se slaže sa ovom svinjom