Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

da da to je taj baja, pa i dalje je na istoj tezgi, prva uz pesacku zonu tj ulicu.

Pastrmka sa prilogom od kelja i krompira. Jedina rečna meni po ukusu. Dobro, i dimljeni šaran.Vasa jednom pitao zaniskomasne šarane.Ečanski ima 3%http://www.ribnjakecka.com/index.php/sr/saran.html

Pastrmka sa prilogom od kelja i krompira. Jedina rečna meni po ukusu. Dobro, i dimljeni šaran.Vasa jednom pitao zaniskomasne šarane.Ečanski ima 3%http://www.ribnjakec...p/sr/saran.html
pitao sam gde ecanski ima u maloprodaji da se kupi. a sada, kada si postovala ovaj link, svih 80 mojih IQ-ova je zaplamsalo saznanjem da je dovoljno da okrenem telefon ribarskog gazdinstva.fala!

sta ce vam to djubre od ribe?idite u zemun i navabite neke alase da vam ulove sta vam treba. saran divljak dugacki i ovo tovljeno svinjce, 2 razlicita zanra.

pa rekose mi da valja, ako ti kazes da ne valja ni taj onda se necu truditi, realno mi nije tesko da potegnem do Munzea kad pozelim ribu u fulu.

Edited by Marko M. Dabovic

a pa ne, ne znam da ne valja ali ne zelim to da probam na tovljenom saranu iz ribnjaka. znaci ne slusaj me, probaj pa izvesti. saran generalno nije visoko na listi favorita, i sa recnim saranom ne stojim najbolje u poredjenju sa somom i smudjem, narocito ako je manji od par kg, sem ako se ne prave razna zimska jela u rerni gde se saran super slaze.moji prijatelji iz sremcice za svetog nikolu dime u kucnoj radinosti tog divljaka iz zemuna i to je nesto zaista posebno kad probate ribu koju nije presoljena, nije predimljena i nije masna. nema veze nisacime.

uff, dimljeni saran na podvarku, pa cvarci od sarana, ufffffffa ja gladan :cry:

e na zemunskoj piajci ti svi oni što prodaju ribu iz onih plastičnih kadica tvrde da je divljak <_<

• Author

malo pre iting u Durmitoru2012-12-03131558.jpg2012-12-03133646.jpgplus ajvar ljut, ljuta pečena, salata kiso kupus

a pa ne, ne znam da ne valja ali ne zelim to da probam na tovljenom saranu iz ribnjaka. znaci ne slusaj me, probaj pa izvesti. saran generalno nije visoko na listi favorita, i sa recnim saranom ne stojim najbolje u poredjenju sa somom i smudjem, narocito ako je manji od par kg, sem ako se ne prave razna zimska jela u rerni gde se saran super slaze.moji prijatelji iz sremcice za svetog nikolu dime u kucnoj radinosti tog divljaka iz zemuna i to je nesto zaista posebno kad probate ribu koju nije presoljena, nije predimljena i nije masna. nema veze nisacime.
a, ok, meni je benchmark pijani saran, to bas volim, a ostale varijante ne mirisem nesto. probacu sa tim ecanskim, pa kako ispadne.Sent from my Next7P12 using Tapatalk 2

mirise kolac. sve sto ima od suvog voca i cokolade, puno cokolade. za 10'

misancija.jpgUploaded with ImageShack.us

@rene, šta je ovo preko roštilja :blink: ... šta tu radi rendani sir, ako je sir.šta god da je, ne sviđa mi se to preko mesa

kačkavalj™ ne može da smeta :isuse:

• Author
@rene, šta je ovo preko roštilja :blink: ... šta tu radi rendani sir, ako je sir.šta god da je, ne sviđa mi se to preko mesa
da, sir, kačkavalj™ takoreći, odlično se slaže sa ovom svinjom