yolo Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 da da to je taj baja, pa i dalje je na istoj tezgi, prva uz pesacku zonu tj ulicu.
halloween Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Pastrmka sa prilogom od kelja i krompira. Jedina rečna meni po ukusu. Dobro, i dimljeni šaran.Vasa jednom pitao zaniskomasne šarane.Ečanski ima 3%http://www.ribnjakecka.com/index.php/sr/saran.html
Аврам Гојић Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Pastrmka sa prilogom od kelja i krompira. Jedina rečna meni po ukusu. Dobro, i dimljeni šaran.Vasa jednom pitao zaniskomasne šarane.Ečanski ima 3%http://www.ribnjakec...p/sr/saran.html pitao sam gde ecanski ima u maloprodaji da se kupi. a sada, kada si postovala ovaj link, svih 80 mojih IQ-ova je zaplamsalo saznanjem da je dovoljno da okrenem telefon ribarskog gazdinstva.fala!
yolo Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 sta ce vam to djubre od ribe?idite u zemun i navabite neke alase da vam ulove sta vam treba. saran divljak dugacki i ovo tovljeno svinjce, 2 razlicita zanra.
Аврам Гојић Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) pa rekose mi da valja, ako ti kazes da ne valja ni taj onda se necu truditi, realno mi nije tesko da potegnem do Munzea kad pozelim ribu u fulu. Edited December 3, 2012 by Marko M. Dabovic
yolo Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 a pa ne, ne znam da ne valja ali ne zelim to da probam na tovljenom saranu iz ribnjaka. znaci ne slusaj me, probaj pa izvesti. saran generalno nije visoko na listi favorita, i sa recnim saranom ne stojim najbolje u poredjenju sa somom i smudjem, narocito ako je manji od par kg, sem ako se ne prave razna zimska jela u rerni gde se saran super slaze.moji prijatelji iz sremcice za svetog nikolu dime u kucnoj radinosti tog divljaka iz zemuna i to je nesto zaista posebno kad probate ribu koju nije presoljena, nije predimljena i nije masna. nema veze nisacime.
aram Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 uff, dimljeni saran na podvarku, pa cvarci od sarana, ufffffffa ja gladan
duda Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 e na zemunskoj piajci ti svi oni što prodaju ribu iz onih plastičnih kadica tvrde da je divljak <_<
renne Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 malo pre iting u Durmitoruplus ajvar ljut, ljuta pečena, salata kiso kupus 1
Аврам Гојић Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 a pa ne, ne znam da ne valja ali ne zelim to da probam na tovljenom saranu iz ribnjaka. znaci ne slusaj me, probaj pa izvesti. saran generalno nije visoko na listi favorita, i sa recnim saranom ne stojim najbolje u poredjenju sa somom i smudjem, narocito ako je manji od par kg, sem ako se ne prave razna zimska jela u rerni gde se saran super slaze.moji prijatelji iz sremcice za svetog nikolu dime u kucnoj radinosti tog divljaka iz zemuna i to je nesto zaista posebno kad probate ribu koju nije presoljena, nije predimljena i nije masna. nema veze nisacime.a, ok, meni je benchmark pijani saran, to bas volim, a ostale varijante ne mirisem nesto. probacu sa tim ecanskim, pa kako ispadne.Sent from my Next7P12 using Tapatalk 2
prima Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 mirise kolac. sve sto ima od suvog voca i cokolade, puno cokolade. za 10'
duda Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 @rene, šta je ovo preko roštilja ... šta tu radi rendani sir, ako je sir.šta god da je, ne sviđa mi se to preko mesa
renne Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 @rene, šta je ovo preko roštilja ... šta tu radi rendani sir, ako je sir.šta god da je, ne sviđa mi se to preko mesada, sir, kačkavalj takoreći, odlično se slaže sa ovom svinjom
Recommended Posts