October 3, 20222 yr 3 hours ago, ivy said: pita od 10 vrsta gljiva Sad mi trči po teveju 7-moro se otrovao. Kupili na pijaci. Zajebano, treba znati...
October 3, 20222 yr @Ras Spremam i ja corbu od cvekle. Obozavam. Kod mene se cude gosti kad im ponudim
October 3, 20222 yr Više im ne treba ni nuditi! Maločas sam pojeo od juče preostalu čorbu od bundeve koja je bila rekao bih nikad bolja.
October 3, 20222 yr 18 minutes ago, Zaboravan said: Sad mi trči po teveju 7-moro se otrovao. Kupili na pijaci. Zajebano, treba znati... treba,treba..
October 3, 20222 yr 19 minutes ago, ivy said: treba,treba.. Ali jbt na pijaci, pa ta/taj što ih je prodavao ne bi smeo biti veverica... Nekako verujem da i kada iskusan berač nije siguran, zaobiđe, ne diluje na pijaci.
October 3, 20222 yr ne znam..nemam reci ali ne bi verovao(ili bi) koliko su ljudi glupi,neodgovorni a pohlepni
October 3, 20222 yr Kolika je verovatnoća da se prepoznaju te otrovne na tezgi? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 3, 20222 yr Just now, mlatko said: Kolika je verovatnoća da se prepoznaju te otrovne na tezgi? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Verujem, još manja nego u šumi.
October 3, 20222 yr 13 minutes ago, mlatko said: Kolika je verovatnoća da se prepoznaju te otrovne na tezgi? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk ne znam..evo citam u vestima da su gljive bile polomljene i vise vrsta..tako da onda tesko ljudi beru svasta,trpaju u kante zajedno sa zemljom,musave i prljave gljive smesane sve zajedno u kanti...a dovoljna je samo jedna,pa cak i jedno parce..pa ako je u toj,pretpostavimo kanti bila samo jedna neka pupavka i polomila se pa u vise delova otisla na vise mesta zalepljena za druge gljive...eto problema nemam pojma,pretpostavljam..
October 5, 20222 yr jaga sa graškom i povrćem, palenta sa ruzmarinom i gorgonzolom, salata od komorača, rukole, grožđica, grejpa i parmiđana. genarov tj. kumov kolač od lešnika. ne znam što mi obara portrait fotke u landscape…
October 6, 20222 yr On 3.10.2022. at 18:30, Ras said: Više im ne treba ni nuditi! Maločas sam pojeo od juče preostalu čorbu od bundeve koja je bila rekao bih nikad bolja. Da, od bundeve je odlicna. Spremam ih od svega i svacega, zelene, bele, zute, crvene, narandzaste
October 8, 20222 yr Popular Post Lisičare (moj ulov od jutros, odmah iznad Banjičke šume) (natopljene limunom, pa dinstane sa c i b lukom i peršunom, ubacio i šaku pečenih lešnika), sa int pirinčem i miks svežeg i pečenog paradjza.