askeladden Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Svedska haringa na pumpernickel hlebu i Belgijski nektar. 2
ivy Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 zuto-crni omlet sa crnim trubama i zutim i pepeljastim lisicarkama
Zaboravan Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 3 hours ago, ivy said: pita od 10 vrsta gljiva Sad mi trči po teveju 7-moro se otrovao. Kupili na pijaci. Zajebano, treba znati...
Sandradjer Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 @Ras Spremam i ja corbu od cvekle. Obozavam. Kod mene se cude gosti kad im ponudim
Ras Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Više im ne treba ni nuditi! Maločas sam pojeo od juče preostalu čorbu od bundeve koja je bila rekao bih nikad bolja. 2
ivy Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 18 minutes ago, Zaboravan said: Sad mi trči po teveju 7-moro se otrovao. Kupili na pijaci. Zajebano, treba znati... treba,treba.. 2
Zaboravan Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 19 minutes ago, ivy said: treba,treba.. Ali jbt na pijaci, pa ta/taj što ih je prodavao ne bi smeo biti veverica... Nekako verujem da i kada iskusan berač nije siguran, zaobiđe, ne diluje na pijaci.
ivy Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 ne znam..nemam reci ali ne bi verovao(ili bi) koliko su ljudi glupi,neodgovorni a pohlepni 2
mlatko Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Kolika je verovatnoća da se prepoznaju te otrovne na tezgi? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zaboravan Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Just now, mlatko said: Kolika je verovatnoća da se prepoznaju te otrovne na tezgi? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Verujem, još manja nego u šumi. 1
ivy Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 13 minutes ago, mlatko said: Kolika je verovatnoća da se prepoznaju te otrovne na tezgi? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk ne znam..evo citam u vestima da su gljive bile polomljene i vise vrsta..tako da onda tesko ljudi beru svasta,trpaju u kante zajedno sa zemljom,musave i prljave gljive smesane sve zajedno u kanti...a dovoljna je samo jedna,pa cak i jedno parce..pa ako je u toj,pretpostavimo kanti bila samo jedna neka pupavka i polomila se pa u vise delova otisla na vise mesta zalepljena za druge gljive...eto problema nemam pojma,pretpostavljam.. 2
maheem Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 jaga sa graškom i povrćem, palenta sa ruzmarinom i gorgonzolom, salata od komorača, rukole, grožđica, grejpa i parmiđana. genarov tj. kumov kolač od lešnika. ne znam što mi obara portrait fotke u landscape… 7 1
Sandradjer Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 On 3.10.2022. at 18:30, Ras said: Više im ne treba ni nuditi! Maločas sam pojeo od juče preostalu čorbu od bundeve koja je bila rekao bih nikad bolja. Da, od bundeve je odlicna. Spremam ih od svega i svacega, zelene, bele, zute, crvene, narandzaste
Popular Post Ras Posted October 8, 2022 Popular Post Posted October 8, 2022 Lisičare (moj ulov od jutros, odmah iznad Banjičke šume) (natopljene limunom, pa dinstane sa c i b lukom i peršunom, ubacio i šaku pečenih lešnika), sa int pirinčem i miks svežeg i pečenog paradjza. 10 1
Recommended Posts