January 4, 20214 yr Jos jedan od onih dana kada bih pre jeo hleba i soli nego skuvao nesto [emoji849] Izlezavam se,citam PPP i prckam po ostatcima od NG...A prase ništa?[emoji23]Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
January 4, 20214 yr 45 minutes ago, hexy said: A prase ništa? Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk prvi post obecava dug zivot ovde..do bozica Edited January 4, 20214 yr by Haralampije
January 4, 20214 yr Od nekud moram da pocnem iako vas pratim pomno[emoji39][emoji106] prvi post obecava dug zivot ovde..do bozica Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
January 4, 20214 yr Da vidimo tvoje prase? Danas nista od praseta...samo vratić[emoji7]Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
January 5, 20214 yr Ćevapi iz leskovačkog Sandokana. Poslužio sam ih na sremskom siru i ajvaru koje sam prethodno zagrejao. Sve je preliveno aromatičnim uljima od nane i paprike.
January 5, 20214 yr Divan grasak sa kranjskim od Famisa i noklicama i svezom nanom Edited January 5, 20214 yr by Haralampije
January 6, 20214 yr Za današnji ručak, tradicionalno i na brzinu: nasuvo s krompirom i nasuvo s makom
January 6, 20214 yr pošto sam klasičan izdajnik dalmatinske sorte i ne volim ribu, pečurke u karamelizovanom luku. i baba mi jela pečurke u karamelizovanom luku dok je čuvala ovce pod dinarom.