Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

Hvala:) isprobacu uskoro.

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

dobar je fazon i da u tek skuvane taljatele ubacis kashiku krem sira (filadelfija, abc) i na trakice kidanog dimljenog lososa (ne treba puno, dosta je jak) pa to zacinis (soli, bibera, malo limunovog soka i ko voli mirodjije) i dobro promesas. jako ukusno a ocas posla se napravi. ja tako kad bih pojeo nesto na brzinu a da nije leba i uz leba.

mi podgrejali neki curry od bog zna kada...dobar je bio,nismo se otrovali :D i bila sam srecna sto je upao u pozadinu fridza jer me mrzi da kuvam posle celog dana planinarenja po snegu :D

krupna krilca, al smorio sam ih. 

ezgif-3-3bc79cc6eb84.gif

bokte, ovo od noja krilce?

ne: teleće šnicle 2cm debele, dinstane na malkice mulja skoro dva sata. ni soli nisam dodao, ništa. i prste da poližeš. rukola i klot pirinač uz to. i za desert londonske štanglice, thanks to @Redoran

Edited by aram

• Author

ja volim da kažem, kada su tako velika, da su od koze

Urme. One iranske. Kupujem ih samo za veliki petak i badnji dan. I svaki put kazem sebi, moracu cesce da ih kupujem. I nikad. I tako godinama.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Gde ih kupuješ? 

One u kartonskoj kutiji? Najbolje su.
Ima ih na pijacama kod ovih sto prodaju orasaste plodove, suve vocke, a kupovala sam ih i u Veru.

• Author
Gde ih kupuješ? 
Aman

kako se spremaju Famis kranjske?berenje ili pecenje?

jel mogu da ih pecem u rerni?

Edited by ivy

17 minutes ago, ivy said:

kako se spremaju Famis kranjske?berenje ili pecenje?

jel mogu da ih pecem u rerni?

može sve. možeš u rerni malo zamašćene nečim, možeš u tiganju bez masnoće, mogu i da se kuvaju.
ja neke slične kranjskim ovde kuvam u crvenom vinu za uz onu supu od kestena, ostavljao sam recept. izbockam dobro, kuvam desetak minuta, pa ostavim da se mariniraju do sutra u frižideru, onda na tiho kuvam dok se vino ne redukuje na trećinu, izvadim kobaje i isečem ih na kolutove, pa vratim i pojačam vatru dok se vino ne napravi u lepljivu skramu.

Neki dan sam spremao Famisove prvi put, malo obario, bocnuo, i sa kockicama krompira i blukom na 200° 45-50 min zapekao u rerni...odlično ispalo.

Edited by Barti66

tako nesto i ja planiram

Gde ih kupuješ? 
Na pijaci zemunskoj, na tezgi. A ima ih i u zdravoj hrani.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока