Popular Post banatjanin Posted December 29, 2020 Popular Post Posted December 29, 2020 Jedan sasvim usput skuvan ručak, a pretvorio se u gozbu! Razbio sm milaneze, r a z b i o, a oso buko se otapa na jeziku. 11
Haralampije Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 One none iz sicilijanskih vukojebina sto kuvaju onom supku J Oliveru bi mi dale prelaznu ocenu. Celo prepodne se krckao sosic od domaceg paradajza koji mi je pretekao letos, divne cuftice ukrckane u istom.Falio svez bosiok 9
jms_uk Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Sveza fuzili testenina i pesto, rendana mocarela (to je sve ispod), rukola? (wild rocket), mini paradajz i zelene i crne masline. 8
maheem Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 5 hours ago, banatjanin said: Jedan sasvim usput skuvan ručak, a pretvorio se u gozbu! Razbio sm milaneze, r a z b i o, a oso buko se otapa na jeziku. Još ga nisam pravio :( Gde ga kupujes? Metro ili imas mesarske veze? Kod mene drugi dan burgundskog
banatjanin Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 11 hours ago, maheem said: Još ga nisam pravio :( Gde ga kupujes? Metro ili imas mesarske veze? Kod mene drugi dan burgundskog Imam divnu malu mesaru na pijaci u kojoj inače kupujem, na ovo sam slučajno naleteo. Uzimao sam ranije par puta u Metrou, ali juneći, a ovaj je teleći. U NS imaš u mesari Štrand, a ako nema trenutno, mislim da možeš da naručiš.
Haralampije Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Slike su malo njaa ali ... brzi rucak, obario i zapekao famisove kranjske kobaje, nekog zapao i pasulj od pre™, nekog ne.Portugizer od mog drugara iz Krcedina 6
nenad Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 ramen iz domace radinosti. zadovoljan rezultatom. mada to i nije neki reper, posto sam ja , zena odobrava, to je uspeh. pravice se ponovo.... 2
Jumanji Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Ajte kakvo kuvanje, spremam za sutra, sada: cvarci, crveni luk, mamin lebac i crveno vino.
Indy Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Moji kulinarski dometi... poručiti pizze. (Capriciosa (l) Di Parma (d)) 3 3
ivy Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 (edited) pita sa gljivama je mozda jedina pita koja je 10x bolja kada je hladna Edited December 31, 2020 by ivy
Recommended Posts