banatjanin Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Bakalar na belo, firma Trenton? Može da prođe za nuždu, ali daleko je to od prave stvari. Ja se spremam da pravim početkom januara. Grozan posao, ali posle uživanje... 2
Indy Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 12 hours ago, Skyhighatrist said: Ja sam klub Love, bukvalno sam kupio toster da bi jeo tosta, maslaca i marmajta (ili tosta, maslaca i bele miso paste). Moj stari posao je bio odmah pored Vegemite fabrike (istina, Vegemite je ekstremnija forma Marmite)... taj vonj na zardjalu burad sa katranom mi je i dalje u nozdrvama. Mada, kapiram da se to nekom svidja... Ja sam taj tost sa vegemiteom jeo samo po motelima (u sobama obicno ima toster + puter + vegemite u minijaturnom pakovanju.) Mozda treba da probam marmite, izgleda po opisu da ima malo civilizovaniju aromu. 1
Skyhighatrist Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Podseti me sa tim malim pakovanjima na mog brata: bio u Londonu na nekom biznisu, ujutru na doručku vidi ta mala pakovanja i u fazonu sa'ću da probam (nikad pre nije hteo ni da proba, nije mu se sviđao miris). Namazao mali maslac na tost, istresao celo pakovanjce Marmajta na to i zaleteo se krupnim zalogajem... Kaže nije mu bilo dobro ceo dan posle 3
maheem Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Dočekala me žena sa govedjim repovina i jagnjetinom po nekom receptu iz Birtije, slasno sam se ulepio :svinjasrce: 3
Popular Post Haralampije Posted December 21, 2020 Popular Post Posted December 21, 2020 Danas se jela divna boranija sa junetinom a potom shtrudlovi 6 4
maheem Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Za nju zeleni, za mene crveni. Malo sam jaja prekuvao 7 1
maheem Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Ostatke od jučerašnje mesine i nastavak ženinih iznenađenja: борщ
Haralampije Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Ladan zajecarac sa terase i sremacki Smoki 5 2
banatjanin Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Oćuuu čvaraka! Ali domaćih, svežih, 'rskavih i jače posoljenih. I da ima šarenih, sa mesom! I svež beli hleb, rebarce - dva luka i neki kiseli krastavac. Eh, da ih imam, 'ladan špricer bih u velikoj pivskoj krigli napravio.. 1
Recommended Posts