Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, renne said:

Ladno si nabavio krštenu kameru :Hail:

nisam, kupio ženi novi fontele pa rabim njen :lol:

• Haha 1
Posted

mrm.jpg.d6b8f8494923ec80430dab7e8d6efa1e.jpg

tostiran ražani 'leba, Marmajta i putera. jedna od tri najbolja moguća doručka. varijacija na temu može da bude kriška nekog sladunjavog sira, emetaler ili slično. Rabim poslednju uštekanu teglu, a niko ne putuje da donese novu... :cry:

• +1 2
Posted
23 hours ago, arkonada said:

Pošto Renne nemilosrdno "maltretira" ljude sa pravljenjem i slikanjem pihtija, a mi više ne jedemo meso, zna li neko da li ima negde da se kupe neke posne sa ribom? Baš mi se jedu u ovo doba godine a slike su mu neodoljive :mellow: Može ako treba da se prebaci u 'de ima da se pazari ali ovde su slike pa da pitam

i ako naletiš na takve obrati pažnju da li su posne, ili su kao po običaju zgotovljene sa svinjskim želatinom (jer je tako lakše, jelte)

• Hvala 1
Posted
28 minutes ago, banatjanin said:

ostiran ražani 'leba, Marmajta i putera

Strašno, sad moram da se opet odjavim sa foruma. 

Ovo je udarac u pleksus, pa zar je moralo tako...

Imalin za doručak?!:sad:

• Haha 1
Posted

ja to definitivno moram da probam nekad u zivotu. nema mi druge :cry:

sent from bubamoto

• +1 1
Posted
9 minutes ago, Indy said:

Strašno, sad moram da se opet odjavim sa foruma. 

Ovo je udarac u pleksus, pa zar je moralo tako...

Imalin za doručak?!:sad:

ajoj, ni ti ne voliš?

razumem to, jbg, puno ljudi ne voli. oni su čak imali i slogan "Love it, or hate it", nema sredine :D

ja baš volim sve sa puno umamija, pa tako i ovo.

Posted

onda cu izgleda i ja da volim, ako mu je takav opis sad.gif :hihi:

sent from bubamoto

Posted

Piletina iz jogurt-zacin paca, uvaljana u sveže zacinjene prezle i pecena u rerni, kao i smuljani (pasirani delimicno) cili grasak sa mentom i mirodjijom.

1bb3be96031617746af5b1d3ebc70fc4.jpg137fd424acf3257bf8495e8ce33d4fc8.jpg

• +1 5
Posted
2 hours ago, banatjanin said:

"Love it, or hate it", nema sredine

Ja sam klub Love, bukvalno sam kupio toster da bi jeo tosta, maslaca i marmajta (ili tosta, maslaca i bele miso paste).

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Potaž od cvekle (crveni luk, crvena paprika, čili p, kim, sveži korijander), musaka (tikvice) sa jagnjećim ml. mesom, salata od komorača (kapar, mladi luk, masline, pečeni mini paradajz) i za kraj, umesto da uz fanfare trijumfalno završim ovaj izvrsni ručak - sticky date pudding je završio kod babe Čohano. 

• +1 3
Posted

Kaki su ti ono kroketići gore desno?

Posted

pire kromir, jaje, malo margarina, brašno

pa u vrelo ulje

• +1 1
Posted
On 19.12.2020. at 16:43, banatjanin said:

...

Metro - najbogatija ponuda po pravilu, cene korektne, ali ipak nikad ne znaš na šta ćeš da naletiš, nekad ima, nekad ne. odnos sa prodavcima, naravno, ne postoji, pošto su orijantisani ka restornaima i velikim kupcima, pa ih mi što kupujemo na kilo - dve ne zanimamo. oni inače brane da se ulazi među kašete sa ribom, da se zagleda i bira, ali ignorišem to uvek, jer ribu ne kupim dok joj ne podignem škrge i sam je osmotrim. najveća mana je što je svaki Metro na periferiji, pa mi je cimanje da idem čak do tamo samo zbog ribe.

...

Meni uvek žao onih jastoga sa uvezanim klještima. Na žalost poskupeli im inćuni u tegli, sad su oko 2200, a letos ih plaćao 1600, odvaljivao se par meseci.

Jel' neko probao pastu od balakara odande, tegla oko 800 dindži?