aram Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 4 minutes ago, renne said: Ladno si nabavio krštenu kameru nisam, kupio ženi novi fontele pa rabim njen 1
banatjanin Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 tostiran ražani 'leba, Marmajta i putera. jedna od tri najbolja moguća doručka. varijacija na temu može da bude kriška nekog sladunjavog sira, emetaler ili slično. Rabim poslednju uštekanu teglu, a niko ne putuje da donese novu... 2
renne Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 23 hours ago, arkonada said: Pošto Renne nemilosrdno "maltretira" ljude sa pravljenjem i slikanjem pihtija, a mi više ne jedemo meso, zna li neko da li ima negde da se kupe neke posne sa ribom? Baš mi se jedu u ovo doba godine a slike su mu neodoljive Može ako treba da se prebaci u 'de ima da se pazari ali ovde su slike pa da pitam i ako naletiš na takve obrati pažnju da li su posne, ili su kao po običaju zgotovljene sa svinjskim želatinom (jer je tako lakše, jelte) 1
Indy Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 28 minutes ago, banatjanin said: ostiran ražani 'leba, Marmajta i putera Strašno, sad moram da se opet odjavim sa foruma. Ovo je udarac u pleksus, pa zar je moralo tako... Imalin za doručak?! 1
gospa buba Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 ja to definitivno moram da probam nekad u zivotu. nema mi druge sent from bubamoto 1
banatjanin Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 9 minutes ago, Indy said: Strašno, sad moram da se opet odjavim sa foruma. Ovo je udarac u pleksus, pa zar je moralo tako... Imalin za doručak?! ajoj, ni ti ne voliš? razumem to, jbg, puno ljudi ne voli. oni su čak imali i slogan "Love it, or hate it", nema sredine ja baš volim sve sa puno umamija, pa tako i ovo.
gospa buba Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 onda cu izgleda i ja da volim, ako mu je takav opis sent from bubamoto
Jumanji Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Piletina iz jogurt-zacin paca, uvaljana u sveže zacinjene prezle i pecena u rerni, kao i smuljani (pasirani delimicno) cili grasak sa mentom i mirodjijom. 5
Skyhighatrist Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 2 hours ago, banatjanin said: "Love it, or hate it", nema sredine Ja sam klub Love, bukvalno sam kupio toster da bi jeo tosta, maslaca i marmajta (ili tosta, maslaca i bele miso paste). 1 1
Ras Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Potaž od cvekle (crveni luk, crvena paprika, čili p, kim, sveži korijander), musaka (tikvice) sa jagnjećim ml. mesom, salata od komorača (kapar, mladi luk, masline, pečeni mini paradajz) i za kraj, umesto da uz fanfare trijumfalno završim ovaj izvrsni ručak - sticky date pudding je završio kod babe Čohano. 3
renne Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 pire kromir, jaje, malo margarina, brašno pa u vrelo ulje 1
Anonymous Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 On 19.12.2020. at 16:43, banatjanin said: ... Metro - najbogatija ponuda po pravilu, cene korektne, ali ipak nikad ne znaš na šta ćeš da naletiš, nekad ima, nekad ne. odnos sa prodavcima, naravno, ne postoji, pošto su orijantisani ka restornaima i velikim kupcima, pa ih mi što kupujemo na kilo - dve ne zanimamo. oni inače brane da se ulazi među kašete sa ribom, da se zagleda i bira, ali ignorišem to uvek, jer ribu ne kupim dok joj ne podignem škrge i sam je osmotrim. najveća mana je što je svaki Metro na periferiji, pa mi je cimanje da idem čak do tamo samo zbog ribe. ... Meni uvek žao onih jastoga sa uvezanim klještima. Na žalost poskupeli im inćuni u tegli, sad su oko 2200, a letos ih plaćao 1600, odvaljivao se par meseci. Jel' neko probao pastu od balakara odande, tegla oko 800 dindži?
Recommended Posts