Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Bukovača pržena sa crnim lukom je ispala odlično, tetka-Milunka bi bila zadovoljna.

Posted

50e085.jpg

zelje/sarmica/ovcije 

Posted
[mention=12403]Jumanji[/mention], kad saznaš gde živi ovaj [mention=9828]Haralampije[/mention], javi mi se da se nešto dogovorimo [emoji99]

A u Aziji negde, m?  [emoji3]

Tamo neki Daleki istok [emoji848]

Inače na settingsu u videu za Dong Po Rou nemam opciju za titl, ne znam ima li @Skyhighatrist?

Posted

Nema titla, a Haralampije je uvoznik Prolom vode za Jugoistočnu Aziju :plz:

Posted
Ima hiljadu nacina da spremis ovo jelo, slicni su ali ja sam pravio po receptu ovog dase, rekao bi da je Tajvanac.Ima par caka koje su me kupile da radim kao on : slanina se stavlja u hladnu vodu na pocetku kuvanja,kad se skuva opet je treba staviti u hladnu vodu.Umesto vode,pri spremanju koristi pivo, sto poboljsava ukus, ja stavio crno jer mi logicnije ide uz soja sos.Odnos soja sosa i secera treba da je 1; 1. Otakanje viska masti pri kraju je vazno.Evo klipa (ima eng titl) da ja ne objasnjavam u detalje 

Ovo slično ovome

... Shiit has hit the fan...

Posted
8 hours ago, Jumanji said:

A u Aziji negde, m?  emoji3.png

Tamo neki Daleki istok emoji848.png

Inače na settingsu u videu za Dong Po Rou nemam opciju za titl, ne znam ima li @Skyhighatrist?

ma mora da imaš, ako sam čak i ja uspeo da uljučim, može svako

Posted

@Jumanji, nema u startu, ali samo sledi ove korake. odvešće te na Youtube stranicu za automatsko titlovanje, možeš i srpski titl da odabereš :D

settings/subtitlesCC/add subtitles/english  

Posted

Podešen mi je english vec, jer pratim neke kuvare van engleskog govornog područja ili sa cudnim naglascima, ali na ovom videu nemaaaaaaa [emoji52]
Koji na kraju nije ni bitan, ali nema [emoji52]

Posted

Ali stvarno ima/biće ako uradiš ovo što momci kažu:

settings/subtitlesCC/add subtitles/english

WdkkMub.png

Posted

Ja sam preko app, mozda je u tome razlika.

Videcu kasnije za racunarom.

Posted

Pohovani fileti bakalara. Poh: belanca, brašno, so, pivo i malo samlevenog kumina

8a62fc7e4c67590f820e222c661929a5.jpg