Ras Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Bukovača pržena sa crnim lukom je ispala odlično, tetka-Milunka bi bila zadovoljna.
aram Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 @Jumanji, kad saznaš gde živi ovaj @Haralampije, javi mi se da se nešto dogovorimo
Jumanji Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 [mention=12403]Jumanji[/mention], kad saznaš gde živi ovaj [mention=9828]Haralampije[/mention], javi mi se da se nešto dogovorimo [emoji99] A u Aziji negde, m? [emoji3] Tamo neki Daleki istok [emoji848] Inače na settingsu u videu za Dong Po Rou nemam opciju za titl, ne znam ima li @Skyhighatrist?
Skyhighatrist Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Nema titla, a Haralampije je uvoznik Prolom vode za Jugoistočnu Aziju
Frank Pembleton Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Ima hiljadu nacina da spremis ovo jelo, slicni su ali ja sam pravio po receptu ovog dase, rekao bi da je Tajvanac.Ima par caka koje su me kupile da radim kao on : slanina se stavlja u hladnu vodu na pocetku kuvanja,kad se skuva opet je treba staviti u hladnu vodu.Umesto vode,pri spremanju koristi pivo, sto poboljsava ukus, ja stavio crno jer mi logicnije ide uz soja sos.Odnos soja sosa i secera treba da je 1; 1. Otakanje viska masti pri kraju je vazno.Evo klipa (ima eng titl) da ja ne objasnjavam u detalje Ovo slično ovome ... Shiit has hit the fan...
banatjanin Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 8 hours ago, Jumanji said: A u Aziji negde, m? Tamo neki Daleki istok Inače na settingsu u videu za Dong Po Rou nemam opciju za titl, ne znam ima li @Skyhighatrist? ma mora da imaš, ako sam čak i ja uspeo da uljučim, može svako
aram Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 @Jumanji, nema u startu, ali samo sledi ove korake. odvešće te na Youtube stranicu za automatsko titlovanje, možeš i srpski titl da odabereš settings/subtitlesCC/add subtitles/english
Jumanji Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Podešen mi je english vec, jer pratim neke kuvare van engleskog govornog područja ili sa cudnim naglascima, ali na ovom videu nemaaaaaaa [emoji52]Koji na kraju nije ni bitan, ali nema [emoji52]
Skyhighatrist Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Ali stvarno ima/biće ako uradiš ovo što momci kažu: settings/subtitlesCC/add subtitles/english
Jumanji Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Ja sam preko app, mozda je u tome razlika.Videcu kasnije za racunarom.
Jumanji Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Pohovani fileti bakalara. Poh: belanca, brašno, so, pivo i malo samlevenog kumina
Recommended Posts