May 7, 20205 yr Ja pomislio dolaziš nam u goste Svi hlebovi su im fantastični. Pekara je porodična i jedan od retkih lanaca koji nije počeo da uvozi polufabrikate iz poljske i kine nego i dalje sami i mese i peku hleb.
May 9, 20205 yr On 7.5.2020. at 16:48, aram said: Ja pomislio dolaziš nam u goste Svi hlebovi su im fantastični. Pekara je porodična i jedan od retkih lanaca koji nije počeo da uvozi polufabrikate iz poljske i kine nego i dalje sami i mese i peku hleb. kad smo bili mali uveravali nas kako nemci ne jedu leba, samo krompira n/e jagode od 500 din za kilo. uzela sam kilo i po. samo bahato!
May 10, 20205 yr Kokošija, žuta, divna, aromatična i pet sati kuvana supa sa domaćim rezancima Pa rinflajš Pa jagnjeći but naboden blukom, nanom i ruzmarinom, podliven vinom i pečen četiri i po sata, uz taraški mladi krompir u guščijoj masti i tabuli salatu Pa Simčićev merlo Opoka 2013 Pa štrudla s makom i vreli čokoladni sufle sa sladoledom Pa sad vojvođanski zen iza poluspuštenih roletni Edited May 10, 20205 yr by banatjanin
May 10, 20205 yr 45 minutes ago, aram said: Sve znam, i mrzim te intenzivno al šta je vojvodjanski ten ne znam Zen editovao sam, greška u kucanju
May 11, 20205 yr Mladi, na guščijoj masti pečeni. Pa rotkvice, mlad luk, bugarska ovčija feta... strašno
May 12, 20205 yr Kupuscicici u proprzenom bluku i bvinu, malo soli, bibera i oregana. Pijem vino izflase.
May 12, 20205 yr 5 hours ago, Lancia said: Kupuscicici u proprzenom bluku i bvinu, malo soli, bibera i oregana. Pijem vino izflase. Ja sam ih prosle nedelje okupala u marinadi od senfa i meda i tako stavila u rernu. Bilo je bogami tesno na kraju, 500 grama je ispalo malo za nas troje (uz krompir i krmenadle) https://www.kochbar.de/rezept/449844/Rosenkohl-aus-dem-Backofen.html
May 13, 20205 yr Pasta sa botargom, sušenom ikrom cipla. Provalio sam to na Sardiniji, a koristi se kojekude po Mediteranu. Sad mi poslao drugar. Intenzivan miris joda, mora, malo gorkasto, diiivno. Grilovani gambori iz Linde, španska je nedelja. Izvanredni, najbolji koje sam ikad pazario kod nas. Samo krupna so, hcmulje i ulepljeni prsti. Edited May 13, 20205 yr by banatjanin
May 13, 20205 yr I ovde se krkali gambori na bluku, brendiju i persunu, onako smesta iz tiganja, dok jos prsti vrelo ulje.