aram Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Ja pomislio dolaziš nam u goste Svi hlebovi su im fantastični. Pekara je porodična i jedan od retkih lanaca koji nije počeo da uvozi polufabrikate iz poljske i kine nego i dalje sami i mese i peku hleb.
ordi Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 On 7.5.2020. at 16:48, aram said: Ja pomislio dolaziš nam u goste Svi hlebovi su im fantastični. Pekara je porodična i jedan od retkih lanaca koji nije počeo da uvozi polufabrikate iz poljske i kine nego i dalje sami i mese i peku hleb. kad smo bili mali uveravali nas kako nemci ne jedu leba, samo krompira n/e jagode od 500 din za kilo. uzela sam kilo i po. samo bahato!
Frank Pembleton Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Kod mene na pijaci 300-350....... Shiit has hit the fan...
banatjanin Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 (edited) Kokošija, žuta, divna, aromatična i pet sati kuvana supa sa domaćim rezancima Pa rinflajš Pa jagnjeći but naboden blukom, nanom i ruzmarinom, podliven vinom i pečen četiri i po sata, uz taraški mladi krompir u guščijoj masti i tabuli salatu Pa Simčićev merlo Opoka 2013 Pa štrudla s makom i vreli čokoladni sufle sa sladoledom Pa sad vojvođanski zen iza poluspuštenih roletni Edited May 10, 2020 by banatjanin
aram Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Sve znam, i mrzim te intenzivno al šta je vojvodjanski ten ne znam
banatjanin Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 45 minutes ago, aram said: Sve znam, i mrzim te intenzivno al šta je vojvodjanski ten ne znam Zen editovao sam, greška u kucanju
aram Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Mladi, na guščijoj masti pečeni. Pa rotkvice, mlad luk, bugarska ovčija feta... strašno
Lancia Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Kupuscicici u proprzenom bluku i bvinu, malo soli, bibera i oregana. Pijem vino izflase.
I*m with the pilots Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 5 hours ago, Lancia said: Kupuscicici u proprzenom bluku i bvinu, malo soli, bibera i oregana. Pijem vino izflase. Ja sam ih prosle nedelje okupala u marinadi od senfa i meda i tako stavila u rernu. Bilo je bogami tesno na kraju, 500 grama je ispalo malo za nas troje (uz krompir i krmenadle) https://www.kochbar.de/rezept/449844/Rosenkohl-aus-dem-Backofen.html
banatjanin Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 (edited) Pasta sa botargom, sušenom ikrom cipla. Provalio sam to na Sardiniji, a koristi se kojekude po Mediteranu. Sad mi poslao drugar. Intenzivan miris joda, mora, malo gorkasto, diiivno. Grilovani gambori iz Linde, španska je nedelja. Izvanredni, najbolji koje sam ikad pazario kod nas. Samo krupna so, hcmulje i ulepljeni prsti. Edited May 13, 2020 by banatjanin
Lancia Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 I ovde se krkali gambori na bluku, brendiju i persunu, onako smesta iz tiganja, dok jos prsti vrelo ulje.
Recommended Posts