JakeBlues Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Hm, vid zanimljivo, vide se sasvim ok iz Chrome iz kojega sam to i stavljao, ali kad otvorim u Firefoxu - zaista se ne vidi. Forum mi neda da uploadujem fotke pomocu "spajalice" dole, kaze max total size: 0,02 MB Kao da sam ispucao neki limit koliko max mogu da ul na forum. Pa sam radio brutalni copy paste i to se kod mene lepo vidi. Sad cu da uploadujem preko nekog od sajtova za upload fotki i ubacim ovde link na starim porukama.
JakeBlues Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 4 hours ago, JakeBlues said: Kineska ljuto-kisela supa. Malopre bilo now cooking, sad je now eating... Činija na kojoj piše "Pasta" - jer smo tako u mogućnosti
beta Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 prepečen hleb, puter i sir sa tartufima. izbegavam mlečne proizvode ali ovaj sir nisam u stanju da ignorišem.
detabo Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Sa Now Cooking na Now Eating [emoji16] Nocna smena...gulas ispao prva liga [emoji123][emoji123][emoji123][emoji16]
triple_nippled Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 ovsena kasa sa belancima! kako je ovo dobro i kakvo je otkrice! 100gr ovsenih, kasiku meda i cimet prokuvao u vodi do kljucanja, skinuo s vatre, srucio 5 belanceta u to uz energicno mesanje. kad sam izmesao, vratio na vatru, uz mesanje, dok nisam dobio gustinu koju sam zeleo. na kraju, srucio u to smrznuto sumsko voce. kremasta kasa vrhunskog ukusa.
Ras Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 Verujem da se u kućnoj radinosti mogu napraviti ćevapi ukusniji od 97-99% beogradske ponude. Ovi tvoji izgledaju dobro. Juče sam jeo roštilj - po preporuci! Još jedno mesto na koje se neću vratiti, a sačuvao sam račun da mi pare nadoknadi ovaj što mi preporučio.
detabo Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 @Ras Hvala...slazem se sa tobom....Cevape jedem bukvalno samo na 3 proverena mesta vec godinama.
Frank Pembleton Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 A da kažete gde?I preporuka i anti... ... Shiit has hit the fan...
detabo Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 A da kažete gde?I preporuka i anti... ... Shiit has hit the fan... +1-pecenjara/restoran Mandic (Altina)-restoran Matijas (Prvomajska ulica)-kafana Vardar (bocna ulicica iz Bezanijske)-mesara/pecenjara Jancic (Branka Pesica)[emoji4]
Recommended Posts