Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Betis - Barcelona 2

Bilbao - Atletico Madrid x2

Inter - Como Inter 2-4

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Danas je dan za glupe utakmice. Englezi 2-0 poluvreme skoro svuda i nista u nastavku. I Leverkusen isto ( ja tu ocekujem od 4 komada pa na vise). Bayern je kasno krenuo. Dosadno.

glupi keln vodi celo drugo poluvreme, napada, maši šanse i prima gol od mrtvog st. paulija u 95-om minutu i obara mi tiket.

• Author

Fudbal 0/2, Barcelona je dosla 6+/7+, Feyenoord 6+/7+, Real Oruro 5+/7+, Guabira 5+/7+, Liverpool 4+, Leipzig 5+, PSG 5+ (5+/10+, 4+/9+, 3+/13+, 3+/15+, 3+, 3+ i 3+ kvote). NHL 0/1. Na hokeju prolazi lep dabl, ali sa slabijim ulogom (6+ kvota). I NBA je ponovo doneo prolaz, 5+ kvota. Glavni tiketi na fudbalu ponovo nista (Chelsea 0-0, gomila meceva gde je ostalo 2-0 od poluvremena, Leverkusen, PSV, Tottenham). Zato smo imali i solidan broj ultra efikasnih meceva. Bolivija donosi 10-1 i 6-3 rezultate; Barsa raspucana; Feyenoord odlazi u 7+, nakon sto je sudija dosudio indirekt na petercu, za goste, u 94. minutu meca. Leipzig je brzo dosao do 6-0, no tridesetak minuta nije bilo sedmog gola. NHL je doneo nepogodljivo vece, sa cak 4 meca sa 0-3 gola. Da li singlirati na visim granicama, nisam pametan. Evropski hokej prolazi fino. NBA je ponovo dosao sa finom kvotom. Odoh u plus na kraju balade, mada se cinilo da nema sanse da se to desi (4 uloga ukupno u plusu, fudbal izmedju 4 i 5 uloga).

Fudbal

Independiente Petrolero-Bolivar 3+

The Strongest-Always Ready 3+

Zvezda-Vojvodina 3+

Brighton-West Ham 3+

Copenhagen-Sonderjyske 3+

AZ-Go Ahead Eagles 3+

Aurora-Universitario de Vinto 3+

Nordsjaelland-Silkeborg 3+

Real Madrid-Celta 3+

Winterthur-Basel 3+

Sion-Young Boys 3+

Dortmund-Hoffenheim 3+

Brighton-West Ham 2P1+

Real Madrid-Celta 2P1+

Dortmund-Hoffenheim P1+

Zvezda-Vojvodina 2P1+

Independiente Petrolero-Bolivar P1+

The Strongest-Always Ready P1+

AZ-Go Ahead Eagles 2P1+

Winterthur-Basel 2P1+

Sion-Young Boys 2P1+

Kvote 2.24, 3.76, 3.11, 3.16 i 3.85.

Glavni tiketi su me prilicno nervirali, iako su sire stvari cele nedelje dolazile fantasticno.

Prateci tiket, Brighton 2+, Bolivar 4+, The Strongest 4+, Aurora 2+, Copenhagen 2+, Nordsjaelland 2+, Real Madrid 2+, Dortmund 4+, Zvezda 4+, AZ 2+, Basel 4+, Young Boys 2+. Kvota 63.07.

NHL

sve 5+ (OT&SO), Colorado, Carolina, Florida, Pittsburgh, Anaheim

Kvota 2.68.

Jedan oprezan jaci tiket (jos razmatram singlove na 6+/7+).

Siri NHL tiket, sve 6+, Colorado, Florida, Pittsburgh. Kvota 4.44.

Hokej

Roedovre-Aalborg 6+

Poprad-Kosice 3+

Spisska Nova Ves-Michalovce 4+

Banska Bystrica-Zilina 4+

Nitra-Liptovsky Mikulas 5+ (OT&SO)

Zvolen-Slovan Bratislava 5+ (OT&SO)

Eisbaren-Dresdner 5+ (OT&SO)

Nurnberg-Wolfsburg 3+

Iserlohn-Straubing 5+ (OT&SO)

Mannheim-Augsburg 4+

Frankfurt-RB Munich 4+

Ingolstadt-Schwenninger 3+

Bremerhaven-Kolner 4+

Kvote 1.70, 2.50 i 2.57.

Malo sira igra na hokeju, no posto je trend korektan malo se ohrabrih.

Siri hokejaski tiket, Slovan Bratislava 7+ (OT&SO), Nitra 7+ (OT&SO). Kvota 4.97.

NBA tiket, Oklahoma tim>123.5, LA Lakers >237.5, Denver tim>122.5. Kvota 7.11.

Mozda NBA igram sa previse opreznim ulozima, no igra je pravi wild card sa ovako visokim granicama.

NFL tiket, Tampa >37.5, Seattle >40.5, Jacksonville >41.5, Pittsburgh >39.5, Buffalo >49.5. Kvota 9.30.

I NFL u opreznijoj varijanti; tu su i poluvreme plusevi, fiks i max granice sa poenima.

Edited by Miljenko

• Author

Fudbal 0/5, Nordsjaelland je dosao 5+ (3+ kvota). NHL 1/1, uz jedan siri tiket (2P2+ igra, 9+ kvota). Hokej 1/3. Prosla je jedna NFL kombinacija (5 overa na najnizim granicama, 9+ kvota). Fudbal je doneo ocajno neefikasan dan. Cak ni u Boliviji nisam imao bonus (dva ponistena gola na The Strongest-Always Ready, za nedovoljnih 2-3). Zvezdu bolje da ne komentarisem, a slicno vazi i za ove 2-0/0-2/1-1 tekme (Real Madrid, Dortmund, Copenhagen, Brighton, Young Boys, Aurora). NHL dobar, sa 2 prolaza; lep tiket sa golovima po trecinama. Evropski hokej slab, moracu opreznije tu. NFL nekako donosi jedan prolaz, iako je jos jedan tiket bio blizu (20+ kvota, 4 para na visim granicama za plus). Ne bas sjajan dan, sa oko 60% pokrica, no ne mogu da se bunim nakon odlicnog ostatka nedelje.

Fudbal

Nacional Potosi-Academia del Balompie Boliviano 3+

Utrecht II-De Graafschap 3+

Vejle-Brondby 2+

Wolves-Man Utd 2+

Pisa-Parma 1+

Udinese-Genoa 1+

Torino-Milan 2+

Wolves-Man Utd 2P1+

Nacional Potosi-Acedemia del Balompie Boliviano P1+

Vejle-Brondby 2P1+

Utrecht II-De Graafschap P1+

Kvote 2.10, 2.00 i 2.05.

Malo utakmica, pa kvote glavnih tiketa nisu bile epohalne, no uvek se nadje nesto za igru.

NHL

Toronto-Tampa 5+ (OT&SO)

Vancouver-Detroit 5+ (OT&SO)

Calgary-Buffalo 4+

Seattle-Minnesota 3+

Utah-LA Kings 3+

Kvota 1.93.

Vecinom teski parovi, te su i koriscene granice oprezne.

Prateci tiket, sve 7+ (OT&SO), Toronto, Detroit. Kvota 4.00.

Hokej

Sonderjyske-Rungsted 6+

Kvota 1.67.

Na kraju odustah od 7+ igre, iako nije bilo zgodnih stvari za spajanje.

NFL

LA Chargers-Philadelphia >43.5

Kvota 2.07.

Presekoh i ipak probah MN mec, uz siru poluvreme varijantu.

Siri NFL tiket, P>26.5. Kvota 3.15.

NBA tiket, Minnesota >228.5, Sacramento >227.5. Kvota 3.05.

Edited by Miljenko

• Author

Fudbal 2/3, Man Utd je dosao 5+, Milan 4+, Utrecht II 5+ (4+, 3+ i 3+ kvote). NHL 0/1. Hokej 1/1. NFL 0/1. Fudbal sasvim pristojan za ponedeljak. Mec iz Bolivije koji nije dat u ponudi je zavrsio 5-4 (nije bio neki veliki 7+, oko 7, no ni to nije lose), dok je Nacional Potosi zavrsio samo 2-0 (cekao sam 3 tiketa na njima, a dosao je samo onaj sa P1+; nista od P2+ i 3+). NHL bez sanse, dva najverovatnija para za golove su dosla ispod 5 komada. Evropski hokej tesno prolazi. NFL je razocarao posto nije bilo overa ni sa produzetkom. NBA takodje nedovoljno efikasan. Tesko da je moglo bolje sa ovako losim rezultatima van fudbala.

Fudbal

Bayern-Sporting 4+

Barcelona-Eintracht Frankfurt 4+

Tottenham-Slavia Prague 2+

Inter-Liverpool 2+

Atalanta-Chelsea 2+

Royale Union-Marseille 2+

Monaco-Galatasaray 3+

PSV-A. Madrid 2+

P1+ tiket, Bayern, PSV, Barcelona, Monaco, Inter, Tottenham

2P1+ tiket, Bayern, PSV, Chelsea, Barcelona, Monaco, Royale Union, Tottenham, Inter

Kvote 3.19, 1.89, 2.16, 4.06 i 3.77.

Novi CL termin pa iskombinovah nesto, uz standardne sire stvari.

NHL

sve 5+ (OT&SO), Pittsburgh, Philadelphia, Vegas, Montreal, Edmonton

Kvota 2.83.

Samo jedna glavna kombinacija, uz sire tikete (golovi po trecinama, 6+/7+).

Prateci tiket, sve 7+ (OT&SO), Pittsburgh, Montreal. Kvota 3.70.

Hokej

Herlev-Herning 7+ (OT&SO)

Frederikshavn-Esbjerg 5+ (OT&SO)

Aalborg-Odense 6+

Kvota 3.34.

Samo Danci u ponudi te povezah sve na jedan tiket.

NBA tiket, Miami >227.5, NY Knicks >232.5. Kvota 3.90.

• Author

Ako od nekog nisam ocekivao da ce ovako da masi sanse u CL, to je sigurno Bayern. Ne bih da kazem da je namerno, no ako su negde igrani golovi, to je ovaj par i Barsa.

• Author

Prilicno neefikasno vece na kraju. Cak ni Bayern/Barsa 4+ dabl nije prosao (sta moze Frankfurt da igra protiv njih, kada ih recimo Leipzig napuni, nikako mi nije jasno). Potencijalnu finu 7+ kvotu u Belgiji mi je pokopao VAR. Sa tri 0-1 meca nije bilo trika da se uklopi nesto ni sa osnovnim 2+/3+ granicama. Jedino je prosao 2P1+ tiket, mora se priznati sa ok kvotom i dva 5+ bonusa.

I da sam igrao sve u 3+/4+/5+ singlu, uhvatio bih max 4 para, pri cemu bi Tottenham i Chelsea bili sa kvotama ispod 2.

Sutra moze samo bolje od ovoga.

• Author

Fudbal 1/5, Marseille i A. Madrid su dosli po 5+ (4+ i 5+ kvote). NHL 1/1, uz jedan siri tiket (3+ kvota). Hokej 0/1. Fudbal je dosao slabasno. Tu pre svega mislim na Bayern (koji je odigrao 0-0 poluvreme) i Barsu koja staje nakon brzog preokreta (ocekivao sam laganu petardu nakon toga). Inter je pomalo iznenadjujuce izgubio (ako se uzme u obzir ocajna forma Liverpula). VAR mi je utepao jedini potencijalni 7+ mec (kvota je bila preko 30). NHL uklapam nesto bolje, iako i dalje razmatram singlove (nocas je 8/10 utakmica islo u 7+, dovoljno da se polakomim). Evropski hokej je pravi primer lose odigranog tiketa. Umesto da sve odigram na najnizim granicama, a onda lupim jos jedan siri tiket, ja sam pokusao da miksujem. Jos jedan ne bas idealan dan, no i to je neizbezno.

Fudbal

Blooming-Aurora 4+

Universitario de Vinto-Independiente Petrolero 3+

Villarreal-Copenhagen 3+

Qarabag-Ajax 2+

A. Bilbao-PSG 3+

Cleb Brugge-Arsenal 3+

Real Madrid-Man City 4+

Juventus-Pafos 3+

Leverkusen-Newcastle 3+

Benfica-Napoli 2+

Dortmund-Bodo/Glimt 4+

P1+ tiket, PSG, Arsenal, Real Madrid, Juventus, Leverkusen, Dortmund

2P1+ tiket, Villarreal, Ajax, PSG, Arsenal, Real Madrid, Leverkusen, Dortmund

Kvote 1.63, 1.44, 1.83, 1.78, 1.58, 2.18, 1.47, 1.63, 1.47, 1.92, 4.34 i 3.18.

Uvek mi je problem kako da povezem nesto, te sam danas probao singlove (na ne previse hrabrim granicama).

NHL

Chicago-NY Rangers 5+ (OT&SO)

Utah-Florida 5+ (OT&SO)

Seattle-LA Kings 4+

Calgary-Detroit 4+

Kvota 2.12.

Relativno neugodni NHL parovi, te nisam previse komplikovao.

Prateci tiket, sve 6+, Chicago, Detroit, Florida. Kvota 4.94.

Hokej

RB Muncih-Kolner 5+ (OT&SO)

Lukko-Karpat 5+ (OT&SO)

KooKoo-Kalpa 5+ (OT&SO)

Kvota 2.12.

I ovde odigrah jednostavno, bez sireg tiketa.

NBA

Oklahoma-Phoenix >227.5

LA Lakers-San Antonio >229.5

Kvota 2.94.

Probah NBA u jacoj grupi, uz kombinaciju najvise i najnize granice.

fina kvota dva za veceras hihi

juventus-pafos, ekipa 1 raspon golova, 1-3 (1,46)

briz-arsenal, ekipa 2 raspon golova, 1-3 (1,36)

• Author

Malo je falilo da udje skroz neocekivani 7+ na Qarabag-Ajax. Prvo domacin masi zicer u 91. minutu, a onda i goste golman sprecava da dodju do petarde nakon fine kontre.

• Author

Bravo za tiket. Sigurno nesto sto ja nikada ne bih probao.

Kod mene nedovoljno efikasno. Ako nesto mrzim to su 3 gola u prvom poluvremenu i nista u drugom (kao na Real Madrid-Man City). PSG sve gore igra. Juventus 100 pokusaja i samo 2 gola. Kod Bolivijaca dva ponistena gola i promasen penal. Nadam se da ce vikend biti efikasniji, nista bez neke 7+ utakmice, posto ja ovako tesko mogu napraviti nesto.

Moj tiket večeras:

Leverkuzen - Njukasl X

Real - Siti 3+

Dortmund - Bode 3+

Benfika - Napoli 1

Briž - Arsenal 1-2I & 1-2II

Bilbao - PSŽ 2

Oborio me PSŽ za 52.000 na 500 dinara.

• Author

Da, meni je na njima pao 3+ tiket, oko 20 kvota.

Sutra tek sledi nepogodljivo takmicenje. Tu vec ne smem da igram ove 5+/6+/7+ stvari, a ako nesto mrzim to je vezivanje na 2+ (no nema drugog izbora).

• Author

Ocekivao sam bar 10 golova vise od ovoga, zato sam i probao singlove, tja. Da sam jurio samo kvote preko 2 u singlu, ponovo bi bilo 4/9, kao i juce. Nedovoljno dobro. Od bonus tiketa dva meca na 5+, oba u prvom terminu i P2+ dabl (Dortmund i Man City, sto je jedino i moglo doci).