Nesh Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 (edited) Ako budem gledao, nikad nece dati drugi gol, a igrao sam 2+ prvo sto ionako nikad nisam umeo. :DEDIT: Opa, uvalise ga dok sam kucao! :) Edited October 2, 2013 by Nesh Link to comment
Feindouno Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 (edited) 2-0 vec...edit: 3-0Btw interesantno je da su sve do sad zavrsene utakmice do sad otisle u 3+.Od ovih koje se trenutno igraju jos Juve treba da umuva jedan gol. Edited October 2, 2013 by Feindouno Link to comment
Nesh Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 (edited) Au razvaljivanje...Kud ne odigrah 3+ prvo... :D Edited October 2, 2013 by Nesh Link to comment
Feindouno Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Evo i Juve ode u 3+, dakle 12/13 za sad, jedino Real kaska posto je 0-0 nakon pola sata.Treba probati neki sistem sa overima u sledecim kolima. Link to comment
radar Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Ja sam danas imao sledeću preporuku za CL U19City - Bayern HPB1 @2,36Ajax - Milan 1 @2,15Arsenal - Napoli 1-1 @2,05ali nisam ništa odigrao jer baš nemam pojma o tim mladim timovima. Link to comment
Feindouno Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Uzimao sam ja i Arsenal za veceras, 1-1 @ 2.5 i -1 AH @ 2.14 dok nisu popadale kvote.Probao i tacne, 3-0, 4-0 i 5-0 @ 12, 17 i 41.Napoli je dobio Dortmund 1-0 ali su sa 2 igraca vise igrali kao zadnja govna da bi pred kraj i sami dobili 2 crvena (veznjak i odbrambeni) tako da ce biti oslabljeni danas. Link to comment
Ginekolog Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Mislim da ce veceras PSG rutinski da dobije Benficu. Kvota solidna, 1.9. Link to comment
Nesh Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 (edited) Danas odigrao tiket i ajde da stavim 4+ na neku utakmicu U19 Lige sampionaPogodite koju sam izabrao! Edited October 2, 2013 by Nesh Link to comment
Feindouno Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Au baksuza :lol:Razvali City ove, 5-0. Ne stigoh ni da uzmem -0.5 AH nakon cetvrtog :/ Link to comment
Malvo Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 usrana žabarska govna. kad ne usere kjelini, usere pirlo, kad ne usere pirlo, tu je bufon, jebem li ga koji im je više kurac. ko zna za koliko su me para zajebali samo ove sezone, strah me i da računam. i još sam prošli put konačno odlučio da ih ubuduće obilazim u širokom luku, al đavo ne da mira, moraju da prorade. Link to comment
*edited by mod Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 +1A ima da prorade im ne stavis pare na njih. Link to comment
Zli Gli Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Ja sam tu pogledao statistiku tokom prvog poluvremena i, kad sam video da nisu sutnuli u gol a Galata imao par pokusaja, odigrao da gosti daju prvi gol po kvoti 4.70. Ulog 500 dindzi, proslo nakon 3 minuta :D Posle sam pd 2350 prebacio 350 na Galatu da daje i drugi po istoj kvoti, s tim sto mi se vraca ulog ako ostane 0:1.Tenis za veceras:Petkovic - Safarova 1 1.97, ne razumem ovu kvotu nikako, jesu obe u formi ali Andrea je ipak dobila Azarenku pre dva dana i ima 3 x 2:0 u H2H, sve na betonuJankovic - Suarez Navarao 1 1.79, ovo bi moglo biti zajebano jer je spanski decak jako nezgodna igracica ali jebem li ga, dobra mi kvotaVavrinka - Kveri 1 1.37, ako bude igrao sa 60% mogucnosti dobice rutinskiRaonic - Sardi 1 1.22, ovo bi moglo biti zajebano da je Sardi u formi ali nije igrao puno u zadnje vreme pa je jedva prosao i Kjudinelija a Milosa ne mozeVrlo je moguce da odigram Petkovicku za 50ak evra, merkam taj par jos od jutros. Jedino sto mrzim zenski tenis, moram da nagadjam jel dobila i tako neke polozaje zvezda i slicno... Link to comment
Ginekolog Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Kad god sam igrao Juventus, uvek su mi kidali zivce, bez obzira dobio ili pao. Ubedljivo najgovnarskija ekipa. Link to comment
Feindouno Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Danas igram Chelsea + Zenit @ 2.3Sutra singlovi PSG u glavu i Juve -1.5Uzasi i strave ovde. Juce sudija, danas se smrdljivi Juve prosto raspao.Zanimljivo je da 2 najveca favorita (sem Reala ofkors) nisu dobila.Inace odigrao sam sistem 3/4 i uzeo neku sicu... Anderleht i 0-2 pao a prosli Leverkuzen i PSG kec i 3+ i Real i 0-4.Nisu lose ove kombinacije, juce sam isto pogodio par meceva.Uzimao sam ja i Arsenal za veceras, 1-1 @ 2.5 i -1 AH @ 2.14 dok nisu popadale kvote.Probao i tacne, 3-0, 4-0 i 5-0 @ 12, 17 i 41.Napoli je dobio Dortmund 1-0 ali su sa 2 igraca vise igrali kao zadnja govna da bi pred kraj i sami dobili 2 crvena (veznjak i odbrambeni) tako da ce biti oslabljeni danas.Zato je ovo lagano doslo, 4-1 FTNa 3-0 su promasili penal kreteni al srecom nisu pali u igri nakon toga. Prosao prelaz, ovaj obicni hendikep kao i -2.5 @ 4.90. Steta za tacne jedino. Link to comment
Zli Gli Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Ako Petkovicka ne dobije i treci set tj. mec, moze se reci da su mi jucerasnji i pocetak danasnjeg dana prosli prilicno lose :D Link to comment
Recommended Posts