Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Samo shalke cekam za 6kprste sutevi na sve strane (bar po statistici) ali nikako da ga umuvaju.

Posted
fei, ovaj tvoj brat djekson gomna da jede, igro sam da golove daju reus, el sharavi, benzema i on.
Tugica :(Uzasan je danas.Ja sam jos gori, javilo mi se™ da ce Moutinho dati gol, pogledam live kvota 4.5 sto mi se cinilo bas bijedno i naravno ne odigram :isuse:
Posted (edited)

Jebem ti dan kad i Silvester da gol, najgori napadac na kugli zemaljskoj :isuse:James i Jackson nista... hendikep nisam odigrao, idiotI sad zamalo da mi donese pare doticni Varela al ne da se danas :cry:

Edited by Feindouno
Posted
Ajax -Dortmund 5+ (4.25) Ander-Milan X-2 (5.75) Dynam-PSG 2 (2.45) Schal-Olympiakos dp1 (3.40)
govno od salkea, pu. a i ja magarac igram na gazprom ekipu, koja jos pritom posmatra igraca iz vojvodine kao potenc pojacanje :frust:
Posted
oko 10, ne secam se tacno. najmanjaje bilana reusa 2,05
ako je najmanja bila na Reusu 2,05 onda je ukupna morala biti preko 20, steta u svakom slucaju.garoviks :( kod tebe kvota 203. qq
Posted

jos sam konto da ih stavim iz iksa, al reko odradice rutinski grke 1:0 - 2:0

Posted

ma fak, sad sam pogledao 33,5 je bilo. al dobro, to sam se zezao za sicu :) vaznije stvari su prosle fino

Posted

Bas sranje :(Meni prosao Dortmund -1.5 i pokrio ostalo zezanje™ al nisam zadovoljan ovom LS nikako. Najjaci ulozi su mi bili na onaj raspali City u prosle 2 utakmice :isuse:

Posted (edited)

City nastavio tradiciju i kod mene. :isuse:Sada nije doslo 3+.Neka se zavrsi ovaj baksuzni novembar sto pre.Zvezdu da ne komentarisem. :frust:

Edited by Miljenko
Posted (edited)

ja danas fino proso. arsenal ah-1,5 i milan, kvota 5,46 i porto ah-2,5 i psg, kvota 5,6e, da, sve cestitke onom ko je ubo city-real iz 2 u x, bese extragluhi?

Edited by aram
Posted
Neka se zavrsi ovaj baksuzni novembar sto pre.
Tradicionalno najgori mjesec u godini. 21. je vec a ja sam i dalje u minusu :(
Posted

Od kada se kladim, dva najveca minusa, na mesecnom nivou, sam imao bas tokom novembra.Ove godine sam se prilicno iskontrolisao, ali...

Posted (edited)

Ja sam danas u plusu oko 15 evra, sto mi je skroz ok jer su mi i ulozi bili do 500din, ali ne mogu da verujem da sam spucao najvise para na zvezdu basket. Vijao manje poena, naravno, a ono palo 220+ na kraju. Bez odbrane, totalni idiotizam od kosarke, a ja verovao da nece izdrzati u tom ritmu ceo mec pa rokao prvu manje, drugu, trecu, do kraja... :isuse: Prosao sam samo na kraju 52.5 manje u zadnjoj, i to pala tacno 52 :D Tu cekam jos neke sigurice tenis i opet Lejkerse, valjda nece izneveriti niko.

Edited by Zli Gli
Posted
Od kada se kladim, dva najveca minusa, na mesecnom nivou, sam imao bas tokom novembra.Ove godine sam se prilicno iskontrolisao, ali...
Ja sam bas pre neki dan konstatovao kako mi je novembar najbolji mesec.