Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Hokej i fudbal prosli, tenis i MLB pali. Na bejzbolu oba meca pala u 9. iningu na 2 auta. :isuse:Odigrah celovecernji tiket sa 15 parova(w, 2+, 3+) i docekao me Los Angeles na kraju balade, odmah 1-0 i corak 3+.FudbalPSV-Ludogorec 2+Salzburg-Elfsborg w1Lazio-Legia w1Tottenham-Tromso 2+Dinamo Kiev-Genk w1Apollon-Trabzon X2Valencia-Swansea w1Standard-Esbjerg 2+Maribor-Rubin w2Betis-Lyon 2+HokejIlves-Lukko 0-6Leksands-Modo 0-6Lulea-Vaxjo 0-6MLBPittsburgh-San Diego 1Cleveland-Houston 1Washington-Miami 1Pittsburgh u situaciji imperativa pobede veceras. Jimenez za Indianse, protiv nejakih Astrosa. Cleveland u tesnoj wild card trci. Gio Gonzalez za Washington, koji i dalje ima teoretske sanse. Malo je verovatno da ce uspeti, no moji se trude da im pomognu.

Kako ginem juce i danas, naopako :DVadio sam se malo sad na ovog Thiema, igrao 5 000 po 1.90 uzivo u prvom setu, a posle nisam imao muda da pojacam kad je puko prvi i kad je bilo 2.90 pa je drugi uzeo 6:0... i zbog toga sto sam sisa mlitava, sad ce puci treci set nesto ruzno, opet u tajbrejku. Dakle, igrajte na Melcera i uzmite pare.

Bautista Agut – Donskoj 2 Ovde tipujem dvojku – prvi i glavni razlog je da je Tipsarević juče izgubio na neverovatan način meč – napravio je brejk u prvom setu, a zatim ga lagano izgubio, u tajbrejku prvog seta vodio sa 4-1 i servirao, da bi ga izgubio na kraju sa 7-4. U drugom setu u drugom i četvrtom gemu je imao 0-40 i zatim joše nekoliko brejk lopti posle đusa, ali sve je propustio, i to uglavnom svojim greškama. Posle tih prilika usledio je potpuni raspad sistema, a Španac je samo koristio poklone srpskog tenisera.Sa druge strane, Donskoj je domaći teniser, koji je dosta napredovao ove sezone, i ovakvi dvoranski uslovi mu odgovaraju vise od Aguta.Smatram da kvota 2,23 u Pinnacle svakako predstavlja value.Romboli – Silva 2Meč se igra u Kampinasu, na šljaci. Ovo su dva slična tenisera, Brazilci, stari 24 i 25 godina, koji su odigrali do sada već 9 puta jedan protiv drugog, i Silva vodi sa 7-2. Na listi ih deli svega par poena, obojica su plasirani oko 500. pozicije. U mečevima ovakvih tenisera međusobni skor mnogo znači. Kvota na Silvu je veća jer je nešto slabije plasiran i ima nešto slabiji uspeh na turnirima ove sezone (26-8 na šljaci naspram 23-16), ali smatram da to u ovakvim mečevima kada se teniseri dobro poznaju ne znači mnogo, i da će Silva i danas slaviti. Kolšrajber – Berlok H1Meč se igra u Mecu, u dvorani. Kolšrajber vodi sa 4-2 u međusobnim duelima, a obe pobede Berlok je zaradio na šljaci. Posebno je zanimljiva pobeda Berloka iz ove sezone u Davis Cupu, kada je Kolšrajber zbog povrede u petom setu odlučujućeg meča, i to pri vođstvu 5-4 u gemovima, morao da preda meč. Burna proslava Berloka kasnije je naišla na neodobravanje nemačkog kolege, a da nije to zaboravio pokazao mu je par nedelja kasnije, kada ga je u Haleu, na travi, savladao sa 6-3, 6-1. Očekujem sličan ishod i danas, a i inače, da nije bilo tog slučaja, 4-0 na brzim podlogama, uz i inače kvalitetniju igru Kolšrajbera na tim podlogama, je dovoljan razlog da se ovde odigra na maksimalnu pobedu Nemca. Kvota 1,741 u Pinnacle

Pacos Ferreira je jedna uzasna ekipa sa losim trenerom i u seriji ocajnih rezultata.Fiorentina ce vjerovatno odigrati nezainteresovano pa ne treba ocekivati neki masakr al mislim da je realna pobjeda bez primljenog gola.Standard Liege igra fenomenalno i ocekujem da dobiju Esbjerg koji je prosjecna ekipa iz slabije lige.Makabi Tel Aviv igra protiv APOEL-a za koji se svi Grci i Kiprani slazu da je u losoj formi. U prvenstvu imaju 1-0-1, AEL ih je dobio za vikend.Izraelci su poceli prvenstvo sa 2 pobjede bez primljenog gola. Solidni su bili protiv Bazela koji smo mogli da vidimo sinoc. I ovde ocekujem keca.Igrao sam sve tri zajedno: Fiorentina, Standard, Makabi @ 3.4 ukupno

Edited by Feindouno

Cernomorec tesko daje al' tesko i prima golove. Dinamo ne moze da se pohvali nekom sjajnom realizacijom takodje tako da mi je ovde under najbolja opcija, Marathonbet daje finih @ 1.75.Rijeka je otputovala u Portugal sa dosta nepoznanica kad je sastav tima u pitanju. Imaju dosta povrijedjenih i rovitih igraca uz jednog suspendovanog. Ocekujem da odigraju zatvorenije i probaju da izvuku bod, under i tu @ 1.90Dinamo 0-2, Guimaraes 0-2 @ 3.32 dubl

Makabi je jos od juce public bet, to ne volem nikako da cackam. A Standard sam i ja hteo da zabacim..ali sam cuo, iz nekih doduse neproverenih izvora, da ce trener domacih malo promesati sastav..te mi se nije rizikovalo.My two cents :Salcburg + PSV + Kuban ne gubi + Cernomorec daje gol

Pa sigurno nece igrati sa najboljim timom, kao ni vecina ekipa uostalom.Ne obazirem se na public bet i te price, bili su i to i Mancesteri prekjuce pa smo vidjeli kako je to proslo.

Izraelci masili penal u 95', Standard izgubio, Dinamo za 3 min primio 2 gola :isuse:Pogodio sam samo Ajntraht -1 AH @ 2.2edit:za pracenje jedan:Thun overRijeka underSevilja

Edited by Feindouno

Kakav uzas od rezultata. Sreca da sam u zadnjem trenutku odustao od singliranja Zultea.A juce sam naravno prihvatio onaj poklon u vidu kvote na Arsenal i pojacao ga cistim kecom na Barsu posto nisam imao muda za HPB

Opet kontra ritam ovih dana, oko 200e minusa zadnja 2-3 dana. Danas je bila jedna sjajna situacija, cekam Rufina keca protiv Hrvata Veica po kvoti 1.27 (da pojaca ukupnu kvotu), uzeo prvi set 6:4 pa se kao nesto povredio i onda na 4:6 u drugom i 0:1 u trecem opusteno predao. A volej koji je promasio u desetom gemu za vracanje na 5:5 je za anale, to samo moze da se desi kad meni treba. Ode 10 200, to bi me u tom momentu vratilo na nulu ali karina.