Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

2/4 (fudbal 0/2, MLB 2/2). CL kvalifikacije donose vec standardne padove. Nadjoh cak dva 0-1 meca, koja na zalost stavih na odvojene tikete. U MLB sektoru, dva fina prolaza, mada su San Francisco i San Diego nepotrebno zakomplikovali svoje utakmice. Na tiketu sa odlozenim Brewersima od prekjuce, jos jedan prolaz (Milwaukee je vodio nakon 5 ininga na oba meca), no to je ubaceno skoro, pa cu racunati sutra. Korektan dan na kraju, no ne zahvaljujuci fudbalu; ove CL kvalifikacije izgleda da mogu komotno preskakati.

Minimalni ulozi (polovina istih).

Fudbal

Always Ready-The Strongest 3+

Chelsea-Villarreal 2+

Kvota 2.02.

Danas nije bilo previse dileme sta i kako, Always Ready i jos nesto.

Prateci tiket, Northampton 2+, Leyton 2+, Burton 2+, Falkirk 3+, Annan 3+, Brechin 3+. Kvota 5.62.

MLB

Houston-Colorado 1 (Valdez-Senzatela)

San Francisco-Arizona 1 (Gausman-Kelly)

Minnesota-Chicago White Sox 5I H2(+0.5) (Ober-Lynn)

LA Angels-Toronto 5I >4.5 (Bundy-Manoah)

Kvote 1.81 i 2.42.

Najpre imamo kombinaciju iz one favorit-autsajder grupe. San Francisco kao jedno od najprijatnijih iznenadjenja u tekucoj sezoni, i dalje nalazi nacine da dodje do trijumfa i kada picing zakaze.

Lynn je fenomenalan od starta sezone, 10-3, 2.12 ERA, 1.06 WHIP. Serija 1-1.

Angelsi i dalje kubure sa povredama. Rendon je zavrsio sezonu, Trout je pod velikim znakom pitanja, a i Walsh koji se sjajno uklopio ima problema. Tu je napad Toronta da pomogne prolazu overa.

Siri MLB tiket, NY Yankees >8.5, San Diego 1, St. Louis 5I H2(+0.5), Philadelphia 5I <6.5, Baltimore 5I >4.5, Cincinnati 5I H2(+1.5). Kvota 11.89.

Edited by Miljenko
Posted

Trenutak za lajv na Chelsea-Villareal

Posted
19 minutes ago, enfant terrible said:

Trenutak za lajv na Chelsea-Villareal

Ovako jadno će biti i u prvenstvu... Ne znam ko još treba da bude kupljen, da bi imali 2 gola do kraja utakmice....

• +1 1
Posted (edited)

4/4 (fudbal 1/1, MLB 3/3), prosao je kombo tiket konacno (9+ kvota). Fudbal tesno; Bolivijci tacno 3 gola, nakon 0-0 poluvremena; Chelsea i Villarreal taman 2 pogotka, uz puno promasenih zicera. MLB se fino uklopio. Najpre prolazi tiket sa odlozenim Brewersima; White Soxi odigrase 0-0 prvih 5 ininga, taman za prolaz hendikepa (promenjen starter u poslednji cas, srecom te im je bullpen dobar); Houston prilicno lako, kao i San Francisco; Toronto doneo ocekivani prolaz overa 5 ininga. Lep kombo tiket; samo sam cekao da Giantsi nekako ispuste 3 poena prednosti, no nije se desilo.:rolleyes:

Minimalni ulozi (polovina istih).

Fudbal

Bodo/Glimt-Pristina 3+

Riga-Gent 2+

Plzen-TNS 3+

Basel-Ujpest 2+

Copenhagen-Lokomotiv Plovdiv 2+

Molde-Trabzonspor 3+

Dundalk-Vitesse 3+

Osijek-CSKA Sofia 2+

Kvote 2.43 i 3.77.

Puno meceva u ponudi danas, te odabrah 8 utakmica ECL kvalifikacija. Ne vredi igrati ni cisto 2+, pa probah malo hrabriju varijantu, pri cemu mi Bodo/Glimt i Plzen meni lice na goleade u najavi.

Prateci tiket, Kairat P/KX, Mura P/KX, Astana P/KX, Celtic w1, Hammarby w1, Zilina w1, Maccabi Tel Aviv w1, Sivasspor w1, Aberdeen w1, LASK w1. Kvota 29.56.

MLB

Arizona-San Diego 2 (Widener-Darvish)

Chicago Cubs-Milwaukee 5I <5.5 (Hendricks-Woodruff)

Kvota 2.40.

Igra na San Diego se moze smatrati standardnom. Sezonska serija, 8-4 za Padrese. Forma timova, Arizona 2-8 (4 vezana poraza), San Diego 6-4.

Milwaukee je obrukao domacina, 10-0 pobedom nocas, mada su Cubsi dosta slabiji, nakon serije trejdova. Veceras imamo sudar odlicnih startera, Hendricks, 13-4, 3.68 ERA, 1.29 WHIP (od poslednjih 7 startova, imao je cak 6 kvalitetnih); Woodruff, 7-6, 2.23 ERA, 0.89 WHIP (8 startova unazad, samo jednom vise od 3 dopustena poena, 5 kvalitetnih startova).

Siri MLB tiket, Pittsburgh 5I >3.5, Oakland 5I H2(+0.5), Baltimore 5I H1(+0.5), Boston 5I >4.5, Atlanta 5I >4.5, LA Angels >7.5, San Francisco 1. Kvota 17.86.

Edited by Miljenko
Posted

Odavno nisam video veću budalaštinu od kvote 2,65 na Rubin protiv poljskog Rakowa..

Kvota bi trebala da je 1,50-1,60

Ništa mi nije jasno, ali ovo je potpuno nerealno.

Utakmica je upravo počela, let's see.

Posted

Slab pocetak. Bodo samo 1-0 na poluvremenu, uz promasen penal, iz 10+ suteva. Molde I Trabzon nista, 16 suteva u prvom delu meca.:isuse:

Posted
12 minutes ago, Cash said:

Kolega sky sta ima uzivo da se igra

Ništa buraz, došli neki gosti, okupacija naredna tri dana, nešto sam isklikto u fiksevima, ne stižem ni rezultate da pogledam, a kamoli lajv :dry:

• +1 1
Posted

Ne kapiram da ovi veci favoriti, mogu biti ovako neefikasni. Molde i Trabzon na stranu, Bodo samo 2-0 iz 18 suteva, Gent 0-0 11suteva na gol, Plzen dvocifren broj suteva protiv nekih pacera iz Irske i nista.:huh:

Posted
16 minutes ago, 189- said:

rubin je qrac od ovce

promasili penal u 122. minutu :lol:

peti jubilarni tiket gde ekipa na koju igram da da gol promasi penal. ovo mora da me neko zajebava

Posted
3 minutes ago, 189- said:

promasili penal u 122. minutu :lol:

peti jubilarni tiket gde ekipa na koju igram da da gol promasi penal. ovo mora da me neko zajebava

Pa i da su ga dali ne bi dobio. Gleda se 90.minuta

Posted
6 minutes ago, Cash said:

Pa i da su ga dali ne bi dobio. Gleda se 90.minuta

ma igrao sam da prolaze dalje.

Posted
3 hours ago, Skyhighatrist said:

nešto sam isklikto u fiksevima

nyl4FDT.png

:rolleyes:

• +1 3