Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

@rock bob

Sad otvorih spam i nadjoh ovo. Mozda ti pomogne.

Mozda je uslvo da imas neku kintu na racunu, doduse?

Screenshot_2020-05-16 milmilj yahoo co uk - Yahoo Mail.png

Posted

Nisu losa braca iz Juzne Koreje. Lepa kvota prodje, plus spojih pogotke i promasaje na pravi nacin.:happy:

Ponedeljkom imaju dan pauze, a onda termin od 11:30 do subote.

Mogao bi i fudbal nesto korisno doneti danas.

Posted

fakin keln ne može dva gola prednosti da zadrži

Posted

Bayern me je bas razocarao u zavrsnici. Nije pomogao ni onaj fantomski VAR ofsajd.

Valjda ce sledece kolo biti efikasnije.

Posted (edited)

2/4 (fudbal 1/2, bejzbol 1/2). Na fudbalu prolazi veca kvota, a i generalno je prvi mec bio dosta bolji, jer su se ekipe smenjivale u sansama. KBO je doneo uspesan start i to na trodnevnom uzorku. Lepa 2.67 kvota uhvacena. Na fudbalu su, na nivou vikenda,  pala dva zicera za golove (Leipzig i Bayern), te tu i nije moglo bolje. I dva prolaza su bila dovoljna za pokrice; nadam se da narednog vikenda sledi jos bolji ucinak.

Minimalni ulozi danas.

Fudbal

Werder-Leverkusen 3+

Kvota 1.62.

Lever mi bas i nije medju omiljenim ekipama, no da znaju biti zanimljivi za gledanje, znaju.

Bejzbol

Kiwoom Heroes-SK Wyverns 1

KT Wiz-Hanhwa Eagles 1

KIA Tigers-Lotte Giants >8.5

Doosan Bears-NC Dinos 1

Kvote 2.40 i 2.71.

Wyverns su dosta oslabljeni u odnosu na proslu sezonu (dva top startera su im otisla, u Cardinalse, odnosno Japan) i tako su i otvorili sezonu, sa 1-10. Ocekujem nastavak te slabe serije i sutra. Choi Won-tae baca za domacina, 0-1 2.92 ERA, 1.22 WHIP, 12+ ininga, 10 strajkauta. Za goste Pinto, 1-1, 3.18 ERA, 1.50 WHIP, 11+ ininga, 4 Ks.

KT Wiz imaju trenutno pobedu manje od Eaglesa. Ucinak napada im je dosta bolji u odnosu na protivnika, te im dajem prednost; BA .311 prema .258 i 14-4 odnos u HR. Hanhwa Eagles imaju samo 38 datih poena do sada (3.6 poena na poslednjih 10 utakmica).

KIA Tigers i dalje igraju promenljivo, a u goste im dolazi ove sezone neugodni Lotte Giantsi. Lee Min-woo startuje za Tigerse, 1-0, 5.91 ERA, 1.59 WHIP, 10+ ininga, 7 KS, 4 walks. Seo Jun-won nastupa za Lotte, 1-0, 4.09 ERA, 1.36 WHIP, 4 strajkauta na 11 ininga, uz 5 walks. Solidan ofanzivni potencijal oba tima, 10-15 u HR odnosu; prosek poena 10 meceva unazad, Tigers 5.0, Lotte 5.9.

Bears i Dinos igraju derbi dosadanjeg dela sezone. Bears kao aktuelni sampioni, Dinos kao ekipa koja je najbolje zapocela tekucu sezonu. Starteri, Bears-Lee Young-ha 1-0, 2.38 ERA, 1.59 WHIP, 11+ ininga, 6 Ks, 8 walks; Dinos-Mike Wright 1-0, 2.45 ERA, 1.09 WHIP, 11 strajkauta na 11 ininga, uz 3 walks. Bears i ove sezone imaju najbolji napad lige (82 data poena), mada i primaju dosta poena (78, u odnosu na 38 Dinosa). HR odnos 18 prema 17 za domacine, uz neverovatan BA od .337.

Edited by Miljenko
Posted

sad samo da ne ostanu na ovih 2+

Posted

Kako su mlitavo krenuli, prijatno iznenadjenje. Werder smehotresno markira prekide.

Posted

Renne, bravo, samo udri! :)

@rock bob Sta bi sa bonusom ponedeljkom, meni i danas uplatili 100 din?

Posted
13 hours ago, Nesh said:

Renne, bravo, samo udri! :)

@rock bob Sta bi sa bonusom ponedeljkom, meni i danas uplatili 100 din?

nema nista

pisao sam im na mail i odgovorili su mi da taj bonus dobijaju odredjeni igraci po nekim parametrima, a ja odavno ne igram na mozzart nalogu, tako da je to verovatno razlog

Posted

Mozda su zahtevali neku kintu na racunu ili da igras "redovno".

Uzeh i ja danasnji bonus.

Posted (edited)

2/3 (fudbal 1/1, bejzbol 1/2), Leverkusen je dosao 5+.  Werder i Leverkusen su krenuli mlitavo, a onda tri komada ocas posla. Konacno je prosao i jedan bonus tiket. Bejzbol i dalje korektan. Ponovo je prosla kvota preko 2, a malo je falilo da udje sve, nakon sto Bearsi ipak nisu dosli do preokreta (0-5 do krajnjih 4-5). Najbolji dan nakon vracanja Nemaca.

Minimalni ulozi i danas.

Bejzbol

KT Wiz-Hanhwa Eagles 1

Samsung Lions-LG Twins >7.5

KIA Tigers-Lotte Giants >6.5

Doosan Bears-NC Dons >8.5

Kvote 2.30 i 2.26.

Dva od poslednja 3 KBO termina su potpuno isla u over (bar kada je o ovim dodatnim rec). Eagles su juce skoro okrenuli 1-13, no verujem da nisu blizi novoj pobedi danas. Za Wiz startuje Bae Je-seong, 0-0, 1.35 ERA, 1.28 WHIP, 8 strajkauta na 13+ ininga. Jang Min-jae nastupa za Hanhwa Eagles, 1-0, 3.00 ERA, 1.17 WHIP, 9 Ks na 12 ininga. Domacin ima dosta bolji napad, .323 BA, 16 HR, te im i danas dajem prednost.

Za overe ne treba posebno objasnjenje. Udaraci se polako zahuktavaju, liga je HR happy i nakon prosirenja strajk zone.

U zadnji cas su podigli za jedan poen granicu na Bears-Dinos, no i tako mislim da je tu skroz realna sansa za over. Bearsi imaju najbolji napad u ligi, sto je uz najlosiji pitching, dobitna kombinacija.

Prateci tiket, KT Wiz 5I >5, Kiwoom Heroes 5I <7, Doosan Bears 5I <6, Lotte Giants 5I >4, LG Twins 5I >4. Kvota 7.74.

Edited by Miljenko