Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Rangersi odigrali iks, kod Washimgton "bio" iks do dva minuta pred kraj. Imao sam sitan singl na Rangerse i obe na drugom tiketu, tako da ne mari. Ostale vragolije bile blizutm, ali se nije poklopilo.

Danas cetiri utakmice, zna se, gotovi su! :D

Edited by Nesh
Posted (edited)

Steta sto kod Holandjana nije pao sedmi gol. Sada treba razmotriti stvari za sutra. U NHL delu me nerviraju povrede igraca Tampe (Stamkos i Kucherov su i dalje upitni), jedan manje dobar tim za igru (Islanders, Boston, Columbus, Anaheim su mi u startu samo za siri tiket).

Trenutno su u opticaju dva NHL tiketa i cak 10 meceva na fudbalu; Always Ready, U. de Chile, Leipzig, Atalanta, AZ, F. Sittard, Benfica, Barcelona, Villarreal, Basel. Na prvi pogled ce Always Ready, Leipzig, Atalanta, Villarreal i Basel u jacu grupu. Malo se dvoumim oko Italijana, posto Atalanti sledi utakmica CL u sredu. U. de Chile je wild card, tu nema dileme, a slicno mi deluju i oba para iz Holandije. Barsa ima cvrstog protivnika, no naci na njih 3+ oko 1.70 je retkost, posebno kada su domacini, pa me pomalo vuce da i njih probam jace. Tu je i Benfica, protiv dobre Brage; 3+ trend je slabasan, oko 50%, no dueli ovih ekipa obicno donose dosta golova.

Edited by Miljenko
Posted

Fino i ti gadjas ovih nedelja. Bravo :thumbsup:

Posted (edited)

3/3 (fudbal 2/2, NHL 1/1), AZ II je dosao 5+, prosao je i kombo tiket. Fudbal rutinski na kraju, mada su poluvremena bila mrljava, malo je falilo da zaspim. NHL tesno, no bitno je da je doslo i to. Usao je konacno jedan kombo, sa manjom kvotom doduse (oko 3.3), no najbitniji je pozitivan trend.

Standardni ulozi i danas.

Fudbal

Always Ready-San Jose 3+

Basel-Thun 3+

Villarreal-Levante 3+

Leipzig-Werder 3+

Atalanta-Roma 3+

Benfica-Braga 3+

Barcelona-Getafe 3+

Fortuna Sittard-Emmen 3+

Twente-AZ Alkmaar 3+

Santiago Wanderers-U. de Chile 3+

Kvote 1.34, 1.40, 1.47, 1.35, 1.43, 1.67, 1.75, 1.58, 1.58 i 1.92.

Dosta toga zanimljivog danas; naravno nije sve u jacoj grupi. Always Ready je krenuo jako, a i prosle sezone su bili zahvalni za golove. Cackam Svajcarce i dalje, ovaj par ima fin trend, iz sezone u sezonu. Villarreal je najbolji 3+ tim u Spaniji u tekucoj sezoni. Leipzig standardno, a isto se moze reci i za duel Atalante i Rome. Benfica i Braga redovno priredjuju efikasne duele, plus ocekujem dobro izdanje domacina, nakon poraza u proslom kolu. Barsa ima cvrstog protivnika, te njih ispratih opreznije. Holandjani donose par wild card parova; PSV je dosta slabiji, u odnosu na ranije sezone, te njih preskocih, no tu su AZ i Fortuna Sittard. Moj U. de Chile pratim i dalje (mnogo bolje otvaranje u odnosu na proslu sezonu).

Prvih 6 stvari je na kombo tiketu.

Jedan od pratecih tiketa, Fulham 3+, QPR 2+, Leeds 3+, Luton 2+, Tranmere 3+, Peterborough 3+, Portsmouth 3+, Accrington 2+, Burton 2+, Rotherham 3+, Crawley 2+, Cheltenham 2+, Swindon 2+, Stevenage 2+, Crewe 3+, Brechin 3+, Cove 3+, Notts County 2+, Stockport 2+, Yeovil 3+, Dumbarton 2+, Peterhead 2+. Kvota 4101.75, sa bonusom 7793.33.

NHL

Florida-Edmonton 5+

Ottawa-Toronto 5+

Arizona-Washington 5+

Calgary-Chicago 5+

Kvote 1.58 i 1.78.

Oilersi su bez McDavida zbog povrede kvadricepsa (bice aut oko mesec dana), no Florida retko zakaze sa golovima. Tampu ponovo preskocih, posto su dva najbolja igraca i dalje upitna. 5+ trend, Florida 8/10, Edmonton 8/10, Ottawa 7/10, Toronto 7/10, Arizona 6/10, Washington 10/10, Calgary 9/10, Chicago 6/10.

Prvi dabl je u jacoj grupi.

Siri NHL tiket, Boston 5+ (OT&SO), St. Louis 5+ (OT&SO), Florida 6+, Minnesota 6+, Montreal 5+ (OT&SO), Ottawa 6+, Colorado 5+ (OT&SO), Calgary 6+, Washington 6+. Kvota 31.07.

Edited by Miljenko
Posted
3 hours ago, John Coltrane said:

Fino i ti gadjas ovih nedelja. Bravo :thumbsup:

Šta si ti odigrao za danas. 

Posted

Opet gomila odlozenih utakmica, na svim sirim tiketima.:isuse: Na P1+ dve, na 2+ i 3+ vec 3. Koliko je to kise palo, kada je i Rangers odlozen (njih imam na timskim golovima i fiksu).:huh:

Posted
1 hour ago, Cash said:

Šta si ti odigrao za danas. 

Ne smem da napisem, pascu. Ubi me sujeverje

Spoiler

RBL, Benfika, Bazel, PSG i AZ  5,56

Posted
40 minutes ago, John Coltrane said:

Ne smem da napisem, pascu. Ubi me sujeverje

Reveal hidden contents

RBL, Benfika, Bazel, PSG i AZ  5,56

Brine me Basel. Ostalo je Ok

Posted
38 minutes ago, Cash said:

Brine me Basel. Ostalo je Ok

Mene opet PSG. Imaju BVB u utorak, izveli su drugi tim, ubedljivu prednost na tabeli, a Amijen je davljenik kome je svaki bod ko kuca u borbi za opstanak. 

Posted

I kao sto sam slutio, Amijen poveo u 5min, sjajna lopta iza ledja odbrane. Fuck!!!