Miljenko Posted December 28, 2019 Author Posted December 28, 2019 0/2 (NHL 0/1, NBA 0/1). U NHL delu sam previse mudrovao, naravno da nije ispalo dobro (Toronto preskocen, stavljen Washington, mada mi i dalje nije jasno kako su dali samo jedan gol u regularnom toku). NBA vec ne umem da uklopim nikako, mada ni ovi underi ne pomazu. Ljudi ne mogu da prebace 200 poena, na utakmici od 48 minuta (ja ocekujem 220+ na svakoj, ma koliko losi timovi bili). Ima mnogo dok ne krene MLB. Srecom te nisam odigrao jace. Jaca uplata danas (Bolivijci su valjda zicer, kao i NHL, a za NBA ne smem nista da tvrdim). Fudbal San Jose-Guabira 3+ Bolivar-Royal Pari 3+ Kvota 1,39. Eh, zavrsavaju Bolivijci danas. Jedna od retkih liga gde obicno dolazi ono sto treba, u 90% slucajeva recimo. Odigrah dve standardne ekipe. Jorge Wilstermann pobedom osvaja, no oni su ekipa koja ne igra toliko otvoreno, pa je moguce da ce braniti vodjstvo, ako prvi daju gol, te ih zato nisam igrao. Kombo tiket. Prateci tiket, sve 3+, Dover, Eastleigh, Barnet, Fylde, Chorley, Torquay, Inverness, Dumbarton, Forfar, Brechin, Cove. Kvota 398,30. NHL Toronto-NY Rangers 5+ (OT&SO) Tampa-Montreal 5+ (OT&SO) Florida-Detroit 5+ (OT&SO) San Jose-Philadelphia 5+ (OT&SO) Kvote 1,49 i 1,46. Vreme je da krenem bolje da uklapam NHL, te povezah dva tiketa danas. Prva kombinacija je u jacoj grupi. NBA New Orleans-Indiana >213.5 Houston-Brooklyn >225.5 Denver-Memphis w1 Boston-Toronto H1(+1.5) Milwaukee-Orlando w1 Golden State-Dallas w2 Kvote 2,16 i 2,02. Nemam preterani izbor, pa pokusavam da nadjem neki zgodan NBA trend i dalje. Oba tiketa su u slabijoj grupi. Siri NBA tiket, Washington >221.5, Minnesota >214.5, Chicago >217.5, Miami >205.5, San Antonio >215.5, Sacramento >214.5, Portland >218.5, LA Clippers >213.5. Kvota 24,39.
Cash Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 E jbg Miljenko toliko meceva ode u 5+ i ti bas potrefi Washington(nisi jedini koji je tu pao). A sto se Nba koseva tiče,tamo gde je nizka granica uvek padne malo koseva. Forsiraj timove poput Washingtona i dugorocno češ biti u plusu. Nego @189- @pbg12345 sta odigrati za meč u Sakramentu. Meč izmedju 2 ranjena tima. 😀
Miljenko Posted December 28, 2019 Author Posted December 28, 2019 Kod NHL meceva sam izmisljao "toplu vodu" i izbacio Toronto, jer igraju protiv Devilsa. NBA obicno i ja igram tom logikom, na najvise granice, mada sinoc Milwaukee nije bio ni blizu, pa bih svejedno pao.
Cash Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Dobar izbor si uradio oko NHL jedino me brine Tampa da ne bude 3:1
Miljenko Posted December 28, 2019 Author Posted December 28, 2019 Nisam imao neka bolja resenja cini mi se. Da se igra u Montrealu, verovatno bih preskocio.
Miljenko Posted December 28, 2019 Author Posted December 28, 2019 Sutra ce se naci od svega po malo, fudbal, NHL, NBA, cak i NFL tiket. Ponedeljak i utorak su vec cista NHL i NBA kombinacija.
pbg12345 Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 21 minutes ago, Cash said: E jbg Miljenko toliko meceva ode u 5+ i ti bas potrefi Washington(nisi jedini koji je tu pao). A sto se Nba koseva tiče,tamo gde je nizka granica uvek padne malo koseva. Forsiraj timove poput Washingtona i dugorocno češ biti u plusu. Nego @189- @pbg12345 sta odigrati za meč u Sakramentu. Meč izmedju 2 ranjena tima. 😀 ma to je za izbegavanje realno doduse ja sam vise navijacki odigrao keca
Godfrey Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 (edited) Nema fudbala, pa prepisujem neki NBA Lepo kazu pametni ljudi "Ko sutne na kos - 30 dana padinjaka" Pa da vidimo da li cete da se igrate Edited December 28, 2019 by Godfrey
Miljenko Posted December 29, 2019 Author Posted December 29, 2019 Bolivijci nekako prodjose, mada bez bonusa. NHL je odlicno otvorio, sva tri para 2-1 i to za autsajdere, idealno. NBA je nakon pobede Denvera, krenuo izuzetno mrljavo.
Cash Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 E Miljenko mogli smo da se obogatimo na Nhl a nas dvojica igramo samo 5+. Jel moguce da Houston nece ici u over.
Miljenko Posted December 29, 2019 Author Posted December 29, 2019 Nije problem NHL, to mi je ok i ovako. NBA je problematican, posto ne dolaze ni najprostije stvari; Boston gubi kod kuce, Houston ide u minus nakon 117 poena na poluvremenu. NBA mi stvarno nije jasan.
Miljenko Posted December 29, 2019 Author Posted December 29, 2019 Vidim da u meridianu imaju specijale za igrace danas. Broj bacenih jardi i TD QB, broj hvatanja i jardi WR, broj trcanja i jardi RB. Moglo bi se tu iskombinovati nesto.
Miljenko Posted December 29, 2019 Author Posted December 29, 2019 (edited) 3/5 (fudbal 1/1, NHL 2/2, NBA 0/2), prosao je kombo tiket. Fudbal se moze podvesti pod ok, mada nije bilo nijednog bonus tiketa. San Jose je jedva usao u 3+. NHL lagano, kanonade na vecini meceva, gde su ocekivani golovi. Kao sto Cash kaze, pokusavacu sa nekim sirim tiketima, posto povremeno uleti ovako neko vece, gde pada po 7-8 komada bez problema (steta sto je maksimalna granica koju nadjoh 7.5; 8.5 sa produzetkom bi recimo bilo bingo, pa kada uleti, uleti). NBA je sa druge strane nepogodljiv. Rocketsi odose u minus, nakon 117 poena u prvom poluvremenu; Boston gubi kod kuce. Ispada da je lakse pogoditi hokej i to mnogo, mnogo lakse. Ranijih sezona, sam mogao da odigram 2 random para i retko padnem na plusevima. Oko nule na kraju, glupa kosarka (plus su oba tiketa bila odigrana duplo slabije u odnosu na fudbal i ovaj jedan sa hokeja). Ulozi izmedju standardnih i srednjih (Englezi su mi nepredvidljivi za jace uloge, a ni NBA, odnosno NFL, se ne mogu pohvaliti dobrom izlaznoscu). Fudbal Liverpool-Wolves 3+ Man City-Sheffield Utd 3+ Kvota 2,24. Izgleda da postaje tradicija da u pojedinim ligama najdosadnija ekipa osvaja. Sinoc je Jorge Wilstermann uzeo titulu u Boliviji, ubedljivo najmetiljaviji njihov tim iz vrha. U Engleskoj se desavaju slicne stvari. Liverpool je poceo da igra neverovatno dosadne utakmice (kao sto ja kazem, dok tim ne dolazi 5+ svako drugo kolo, to i nije za gledanje). Ranije nisam propustao Engleze, sada ih retko gledam. Na zalost, Nemci i Holandjani pauziraju dvadesetak dana i ostaju pomenuti Englezi za igru. Najpre sam hteo 2+ odigrati, no bila bi kvota za dabl 1,29-1,35 i posto je za NHL vec mala kvota, odigrah hrabrije, pa sta bude. Jaca grupa. Prateci tiket, sve 3+, Luton, WBA, Swansea, QPR, MK Dons, Burton, Peterborough, Crewe, Plymouth, Forest Green, Northampton, Swindon. Kvota 937,04, sa bonusom 1358,71. NHL Tampa-Detroit 5+ (OT&SO) Florida-Montreal 5+ (OT&SO) Kvota 1,43. Danas nije bilo toliko dileme sta odigrati, mada je ponuda i dalje siroka. Kombo tiket. Siri NHL tiket, St. Louis 5+ (OT&SO), Columbus 7+ (OT&SO), Ottawa 7+ (OT&SO), Minnesota 5+ (OT&SO), Tampa 7+ (OT&SO), Boston 5+ (OT&SO), Florida 7+ (OT&SO), Anaheim 5+ (OT&SO), Calgary 7+ (OT&SO). Kvota 110,67. NBA New Orleans-Houston >223.5 LA Lakers-Dallas >214.5 Kvota 2,18. Da igram random meceve, pa i da razumem. No da je ovako tesko naci dva overa, postaje pomalo neverovatno. Lakse sam nalazio pluseve, odnose minuse u MLB delu, sa istim kvotama. Slabija grupa. NFL Carolina-New Orleans w2 Detroit-Green Bay w2 Kansas-LA Chargers w1 New England-Miami H1(-10.5) Kvota 2,08. Zavrsno NFL kolo, te probah na timove kojima trebaju pobede. Van kombo tiketa. Tiket za zanimaciju, Mahomes baca 2+ TD, Brady baca 238+ Yds, Rodgers baca 235+ Yds, Brees baca 249+ Yds, Wentz baca 259+ Yds. Kvota 6,37. Edited December 29, 2019 by Miljenko
Recommended Posts