Miljenko Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 (edited) 2/2 (fudbal 1/1, NHL 1/1), Liverpool je dosao 6+ i 7+, prosao je i kombo tiket. Liverpool i Salzburg odigrase odlicnu utakmicu. Leipzig se nije proslavio, no padose bar dva gola. NHL je krenuo uredno. Toronto se probudio u drugoj trecini, Vegas daje SH gol za plus. Volim kada na hokeju sve prodje bez vece nervoze; imao sam ceste prolaze EN golovima, no bolje je izbeci to. Jedan od onih dana kada nemam prigovor. Malo preko standardnih uloga danas. Fudbal Sevilla-APOEL 3+ Kvota 1.59. Dugo sam razmatrao, sta odigrati iz EL. Video sam da Arsenal izvodi tim, u kome ne znam par igraca, pa sam to zaobisao za ozbiljniju igru. Sevilla ima tezak mec u nedelju, no protivnik je primio 4 komada od Luksemburzana i to kod kuce, pa mislim da je 3+ realno. Prateci tiket, svi parovi su 2+, Roma, Monchengladbach, Braga, Feyenoord, Young Boys, Celtic, Arsenal, Basel, Sporting, Lazio, Guimaraes. Kvota 10.77. NHL Tampa-Florida 5+ Pittsburgh-Buffalo 5+ Kvota 1.74. Nakon odlicne prosle sezone i uzasnog playoffa, Tampa pokusava da ponovo odigra ubedljiv regularni deo. Florida se pojacala na golu pre svega (Bobrovsky je napustio Columbus). Pittsburgh ima iste ambicije kao i uvek, videcemo koliko ce uspesan biti ovosezonski lineup. Buffalo je ekipa u naletu, neugodan suparnik bilo kome. Crosby je doziveo povredu, na mecu predsezone protiv Sabresa, no ocekuje se da bude spreman za veceras. Galchenyuk je i dalje upitan. MLB i NHL tiket, Atlanta H1(+1.5), LA Dodgers H1(+1.5), Carolina 5+, Winnipeg 5+, Nashville 1X, Calgary 5+. Kvota 6.04. Edited October 3, 2019 by Miljenko
189- Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 vi koji pratite evroligu koliko je realno da monroe dodje over? kako se snalazi do sada
Miljenko Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 Sevilla razocaravajuce. Hajde jos jedan gol na Guimaraes-Frankfurt za 2+ tiket.
Miljenko Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 EL mi je tradicionalni baksuz. Morace samo NHL ovakvim rizicnim danima. Dosta je jedan siri tiket, za ovako nesigurne stvari.
Bogotac Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Fantasticna tri dana,tesko da moze bolje od ovoga
Miljenko Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 Vec 22. krece NBA, tu ce vec moci da se probere neki plus. To i NHL bi trebali biti dovoljno za dobar bilans. Bez izleta u neke ovako nesigurne fudbale, u svakom slucaju.
Cash Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Ma kakav plus na NHL ne postoji gluplja stvar za igru
Miljenko Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 Meni je NHL prosao ok , posto je prosao siri tiket i pokrio glavni, uz mali plus (nervira ovaj pad na Pingvinima sigurno, no valjda se kasnije to nece desavati). Fudbal vec nije bio sjajan.
Miljenko Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 0/2 (fudbal 0/1, NHL 0/1), prosao je MLB/NHL tiket, 6+ kvota. EL standardno, tesko je oceniti sta je verovatno. Sevilla je odigrala izuzetno metiljavo, pravi primer utakmice koju mrzim da gledam. Ne kapiram da ekipa ne zeli da natrpa protivnika; zbog cega su uopste izlazili da igraju. NHL je doneo neprijatan pad dabla. Pingvini se obrukase u ofanzivi, jedva jedan gol iz velikog broja PP sansi. Celu trecu trecinu cekah peti pogodak i nije ga bilo. Ovakve stvari se desavaju izuzetno retko, no nervira kada padne sigurna stvar. Na pratecem je doslo svasta, dovoljno za plus u NHL delu, no ne i ukupno. Izmedju standardnih i srednjih uloga danas. MLB + NHL Houston-Tampa H1(+1.5) (Verlander-Glasnow) Columbus-Toronto 5+ New Jersey-Winnipeg 5+ San Jose-Vegas 5+ Kvote, 1.62, 1.74. Astrosi otvaraju seriju sa Verlanderom na moundu, te ocekujem da krenu pobedom (ili makar minimalnim porazom u mom slucaju). Tu je i par NHL overa. Toronto i Winnipeg ce biti za igru kao i prosle sezone. Columbus je ostao bez prvog golmana, pa ce solidni napad pokusati to da nadoknadi. San Jose i Vegas uobicajeno, vec su doneli jedan 5+ over, na startu sezone. Prateci tiket, NHL + MLB, Philadelphia 5+, Washington 5+, NY Yankees >6.5. Kvota 2.46. Fudbalski tiket, Betis 2+, Hertha 2+, Stuttgart 3+, Austria Klagenfurt 3+, Ried 3+, Horn 3+, Nordsjelland 3+, Groningen 2+, De Graafschap 2+, PSV II 2+, Ajax II 3+, Mjondalen 2+, Alloa 2+, Winterthur 2+, Fenerbahce 3+. Kvota 34.71.
John Coltrane Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Danas bas nista na meniju - OD i AIK se bore za titulu u svojim ligama iako nisu na celu tabele. RBS kuci nije izgubio skoro 3 godine (mada je kvota 1,15), Shalke je u opasnoj formi a dolazi im rapsali Keln, Valensija ima dobar skor protiv Alavesa kvota 1.6. Cenim da ce svi grunuti na Liverpul i BVB al meni to nije "sigurica". PSG ceka Anze koji je totalni hit dosadasnjeg dela prvenstva, tu valja probati GG3+ oko 2, cak GG4+ 2.6. Losa ponuda "kuliminira" sa, rekao bih, triple cripple fight koji je danas na programu u Kalcu (Spal-Parma, Djenova-Milan, Verona-Samp ) Noric-Vila mi deluje kao kec, vredi pokusati zbog 2.55 kvote.
Miljenko Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 (edited) 2/2 (MLB+NHL 2/2), prosao je kombo tiket. Verlander je lagano iskontrolisao Tampu u pobedi Astrosa. NHL dolazi kako treba. Winnipeg lagano; Toronto taman preko granice; San Jose ocajan u napadu, no gosti dadose cak 2 SH gola, za lagodan izlaz. Ovo je jedan od onih dana kada bi kombo prosao u bilo kojoj varijanti (bilo je dosta golova na Holandjanima). Srednji ulozi danas. Fudbal Bayern-Hoffenheim 3+ Salzburg-Altach 3+ Kvota 1.42. Danas nije bilo previse dileme sta odigrati. Salzburg i Bayern su u odlicnoj formi, a nisam zeleo da bunarim radi povecanja kvote. Liverpool mi se ne dopada zbog necega (predosecaj, sta vec), kao i Dortmund, dok je Leverkusen nepouzdan (0-0 protiv Hoffenheima me nikako nije odusevilo). Prateci tiketi, Liverpool 2+, Real Madrid 3+, Leverkusen 2+, Dortmund 2+, PSG 3+, Heracles 3+, Waregem 2+, Always Ready 3+, Dinamo Zagreb 3+, Hajduk 2+, Zilina 2+ i Cove 3+, Edinburgh 3+, Elgin 3+, Dumbarton 3+, Stranraer 3+, Clyde 3+, Sunderland 3+, MK Dons 3+, Gillingham 3+, Peterborough 3+, Accrington 3+, Swindon 3+, Cheltenham 3+, Crewe 3+, Plymouth 3+, Leyton 3+, Torquay 3+, Bromley 3+, Hartlepool 3+, Luton 3+, QPR 3+, WBA 3+. Kvote, 12.08, 136331.33. NHL Florida-Tampa 5+ Toronto-Montreal 5+ Kvota 1.66. Fin pocetak NHL sezone, 3/4 do sada na glavnim tiketima, uz jedan prolaz sireg tiketa. Toronto deluje dobro u ofanzivi i ove sezone, Tampa ce takodje biti mocna. Siri NHL tiket, Pittsburgh 5+, Washington 1X, Buffalo 5+, Ottawa 5+, Nashville 1X, Colorado 5+, Boston X2, Calgary 1X. Kvota 10.92. Edited October 5, 2019 by Miljenko
tempo Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 17 minutes ago, Miljenko said: Liverpool mi se ne dopada zbog necega (predosecaj, sta vec), .... Liverpul je u seriji i ništa ga neće zaustaviti ni ovaj put. Opasni su oni koji "treba da se vade" kao Junajted, na primer....
ubibobi Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Posto Junajted igra protiv jos opasnijeg Njuke koji ne mora da se vadi
Recommended Posts