Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Nece Championship. Spojim omladinsku CL, Konferenciju i Championship naravno pada. 

Bayern 7+ za mali plus.

City ce mi oboriti i fiks tiket (trebaju mi bar 2 gola razlike).

Posted

Ovo u Mancesteru je bio verovatno najsigurniji par grupne faze i samo 2 gola padose. I posle se ne namesta.

Srecom te se potrefila ova goleada u Londonu.

Sutra od fudbala Liverpool 3+ i jos nesto. E sad to nesto je upitno. Napoli 2+, Dormund 2+, Barsa 2+, Leipzig 2+, sta od toga.:huh:

Posted (edited)
56 minutes ago, Nesh said:

Ubojiti strelci Championshipa od 7 utakmica samo 4 na poluvremenu 0:0. Nema sta, umesto 3+ valja ganjati 0-2. :D

"Zeznuo" samo Fulam, 6 od 7 utakmica 0-2, cetiri 0-1. Ko italijanska druga liga 80tih godina.

Imao sam i tiket gde sam kombinovao neke utakmice iz sedme lige (ovo sto se igralo danas 5 od 7 doslo 3+), izbacio sam najnize kvote (mislim da je i tu jedna omanula, bacio sam tiket, da ne trazim :D), ove dve iz konferencije (obe dosle), ali championship ni da primirise, ko da igraju bez lopte.

Nema leba!

Gotovi su sutra! :dry:

Edited by Nesh
Posted

City :isuse: al ok doneli su mi pare u subotu tako da pola im je oprosteno :laugh:

Posted

Meni izbise poprilican dobitak. Trebaju da se poklope ovako pojedini rezultati ponovo. Uhvatim 18 kvotu za 7+ i ipak se nerviram.:whistle:

Posted

2/3 (fudbal 1/2, MLB 1/1), Bayern je dosao 5+ i 7+. Fudbalom i jesam i nisam zadovoljan. Jesam, posto uhvatih goleadu u Londonu (4.35 i 18 kvote). Nisam, jer nije dosao najsigurniji 3+ u CL sezoni. MLB par od prekjuce je dosao talicno, mada to i nije mnogo bitno. Tja, uzeh nesto, mada sam se razocarao skroz na kraju. Padne par gde su 3 gola trebala pasti vec do poluvremena.

Srednji ulozi danas.

Fudbal

Liverpool-Salzburg 3+

Leipzig-Lyon 2+

kvota 1.50.

Liverpool sam u startu planirao za 3+, dok je od silnih 2+ varijanti ostao samo Leipzig.

Prateci tiket, Napoli P1+, Dortmund 2+, Ajax P1+, Barcelona P/K1, Liverpool P/K1, Chelsea X2, Leipzig P/K1. Kvota 6.77.

NHL

Toronto-Ottawa 5+

Vegas-San Jose 5+

Kvota 1.65.

Krece NHL, pa da otvorimo sezonu na pravi nacin.

Siri hokejaski tiket, Munchen X2, Mannheim X2, SKA St. Petersburg >4, Jokerit >4, Ingolstadt 5+, Wolfsburg 5+. Kvota 7.29.

Posted

Za dvadesetak minuta treba da padne samo 4 gola na dve engleske utakmice i tiket prolazi. Dakle, laganica. :dry:

Posted

Ajmo bar jos jedan gol na Leipzig-Lyon, da ne pogodim ponovo 7+, a da ne prodje osnovna stvar.

Posted
2 minutes ago, Miljenko said:

Ajmo bar jos jedan gol na Leipzig-Lyon, da ne pogodim ponovo 7+, a da ne prodje osnovna stvar.

Bio si skroman i odma dodje. :)

A ja ocu dva kosa da padnu. :D

Posted

Toliko mi je falilo, a evo i sedmog u Liverpulu.:D

Posted

YHqeVUY.png

klasika, od pocetka sezone sam puko jedno 10 tiketa za jedan gol.

Posted

I ja sam isto pao, samo sto sam igrao Leipcig gg.