Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Cetvrtak pauza, pa u petak i subotu ponovo gomila. Samo NFL sutra.

Posted

NHL 3/3, prosao je i kombo tiket. Osim Rangersa, sve je doslo izuzetno lako. Pittsburgh, Buffalo i Rangersi ubedljivi od starta, a i Capitalsi se odlepise u prvih pet minuta; Tampa i Ottawa ocekivane goleade. Cak su i oba prateca tiketa bila blizu, no Arizona nije dosla 5+, a Denver ponovo nije isao u over (ne pomazu ni ovako niske granice). 

Uobicajena uplata danas.

Hokej

Rungsted-Hvidovre 5+

Frisk Asker-Ringerike 5+

Kvota 1.65.

Najverovatniji parovi iz Norveske i Danske; solidna razlika u kvalitetu timova.

NFL

New Orleans-Atlanta >54.5

Detroit-Chicago >37.5

Dallas-Washington >34.5

Kvote, 1.45, 2.03.

Praznicni program, pa probah pluseve. Kod New Orleansa ne bi trebalo biti bilo kakve dileme oko poena, dok se za preostala dva meca nadam da su granice dovoljno niske.

Miks tiket, Efes w2, Fenerbahce w2, Real Madrid H2(+6.5), Yekaterinburg w1, SKA St. Petersburg w2, Eisbaren w1, HV 71 w1, Linkopings w1, Vaxjo w1. Kvota 18.32.

Posted (edited)

Nocas rekord u padanju na jednu. 4 tiketa. Jedan zeznuo Calgari (imao sam X) jedan N. Jersey (igrao sam dvojku & over) i dva Boston (2 & over). Ispogadjao sam svasta, ali "los raspored". Za utehu, kod svih imam povracaj uloga, a prosao je i HTZ (Bufalo i Anaheim & over4.5) . Pa malo li je? :D

Edited by Nesh
Posted

Bravo Miljenko, konacno 1 lepo NHL veče. Nba takodje fino uleteo jedino pao na Jutu i San Antonio. Ali zato igraci nisu uleteli kako treba :D

Posted

Hvala. Osnovno je bilo da prodju bar dva tiketa, a to nije dolazilo u pitanje. Nista lepse od opustenog gledanja.:happy:

Posted (edited)

Pratio sam 1.cetrtinu i lepse nije moglo.Pitsburgh vodio 3-0, Washington 2:0, New-Jersey 2:1 tu sam igrao w1 i 6+, Tampa 2:1 istu kombinaciju odigrao kao sa New Jersey, Rangersi 3:0 isto w1 i 6+(ovo drugo nije proslo). Odma covek lakse zaspi :D. Jedini koji su sinoc fulali su bili Toronto,mada sam ih pogodio na 5+ tiketu tako da se ne bunim previse.

Edited by Cash
Posted

Ja sam gledao Washington (na Areni, mrzelo me da sedim ispred kompa), nakon serije posmatranja Penguinsa. Cim sam zaobisao ove moje, dobise lagano.

Posted (edited)

Hokej 0/1, NFL 1/2. Evropske hokejaske lige su prilicno nepouzdane, u odnosu na NHL i to se potvrdilo i juce; padose oba skroz sigurna para. NFL sam nekako uklopio na najbolji moguci nacin; New Orleans i Atlanta su razocarali u prvom poluvremenu pa je tu pad bio neizbezan; u Detroitu tesan prolaz, te kanonada na Dallas-Washington. Toplo-hladno period nastavljen, mada je prosla najveca kvota pa se ne bunim previse (kada bih imao jedan ovakav dan, a zatim jedan sa kombo tiketom, bio bih zadovoljan sigurno).

Standardna uplata i danas.

Fudbal

Club Brugge-Zulte Waregem 3+

Lyon-St. Etienne 2+

Leverkusen-Stuttgart 2+

Kvota 1.75.

Vraca se klupski fudbal konacno, Club Brugge kao i obicno, uz Lyon i Leverkusen u opreznijoj varijanti.

NHL

Buffalo-Montreal 5+

Tampa-Chicago 5+

Boston-Pittsburgh 5+

Dallas-Ottawa 5+

Kvote, 1.89, 1.82.

Buffalo igra kao preporodjen, dok Montreal ima poduzi 5+ niz. Tampa je nezaobilazna. Derbi u Bostonu, koji tradicionalno donosi dosta golova. Ottawa je jedan od najzahvalnijih 5+ timova, u dosadasnjem delu sezone.

Prateci tiket, Philadelphia 5+, Washington w1, NY Islanders 5+, Minnesota 5+, Las Vegas 5+, Toronto 5+, Florida 5+, San Jose w1. Kvota 12.74.

NBA

Philadelphia-Cleveland w1

Toronto-Washington w1

Atlanta-Boston w2

Milwaukee-Phoenix w1

Kvota 1.69.

Sklepah i jedan NBA tiket, samo fiksevi.  Ranijih sezona si overe mogao naci rutinski, dok je ove nemoguce napraviti dobru procenu.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Novak osvaja sva 4 GS turnira sledece godone. Kvota 100 u Meridianu. 

Na vreme sam javio, izvolite oparite se :D:fantom:

Edited by Timmy
Posted

Gomila meceva u Americi nocas. Za pocetak pobeda Philadelphie ukljucujuci i produzetke.

Posted

a jebeni grizliji da li ce stati ove sezone :isuse:

i koliko god puta udario u zid, ja i dalje guram kontra

sve kontam nemaju dovoljno duboku rotaciju, matori su, mora doci do pada, ali ne, oni lagano guraju dalje

mngo sta je ove sezone otislo kontra od predvidjanja u nba, pogotovo na zapadu, ali ne znam, da je neko rekao da ce memfis biti prvi posle 20ak utakmica, kapiram da bi ga proglasili ludim

i evo, ja sam magarac odigrao keca na kliperse, ali ovi ce ih rutinirati :(

Posted

Glupi Francuzi, tamo je jedino PSG za igru (u ovom kolu nisu ni oni).:isuse:

Posted

oh! :D

kakvo ugodno iznenadjenje

meridijan one kombine pobednik i ukupno poena gleda ukljucujuci produzetke

sad kad razmisljam negde sam i znao da je tako, ali su me godine takvih padova u mocartu (oni su makar ranije, sad ne znam, gledali rezultat posle 48min) ubedile u suprotno

uglavnom posle mucenja celu utakmicu, minusa vecim delom, -3 na 3 sekunde do kraja, prevedose klipersi, pa jos ode i u plus

ajde na stranu singl 1i+ na 120 din :D jbg, toliko bilo ostalo na racunu, nego bukvalno na svakom tiketu imam neku od kombinacija keca ili plus, negde i oboje

vec sam se oprostio od svega

a sad ce se ipak ostati budan do ujutro i popusiti jos pakovanje duvana :D :isuse:

Posted (edited)

I ja sam pogodis Cliperse da pobedjuju sa najmanje 3 razlike. Racunaju  se produzetci :thumbup:

Edited by Cash
Posted (edited)

Fudbal 0/1, NHL 0/2, NBA 0/1. Na fudbalu se izglupirah.Umesto da odigram Club Brugge u singlu (1.36, sasvim dovoljno), ja dodajem Lever koji jedva prolazi, te Lyon koji me redovno obara van CL (sta rade 90 minuta, a da ne mogu da ubace 2 gola, nije mi jasno). NHL tesko da je mogao bolje. Boston je uspeo i protiv Penguinsa da ode u minus, dok je pad na Buffalo-Montreal prilicno iznenadjenje. Philadelphia, Washington i San Jose su uspesno izbegnuti, no nije vredelo. Da li su u NBA iste veceri ikada pala dva fiksa sa 13+ hendikepom; plus sam ih igrao u glavu, a ne u hendikepu. Morace samo poeni i ovde, ne vredi. Sa ovako izglednim parovima, sigurno nisam ocekivao bas lose rezultate, a to je ovo sto se desilo juce.

Danas malo preko standardne uplate (planirao sam ta zategnem za ceo budzet, no nakon ovoga juce oprez).

Fudbal

Breda-Ajax 3+

PSV-Heerenveen 3+

Young Boys-Lugano 3+

Eibar-Real Madrid 2+

Juventus-Spal 2+

West Ham-Man City 2+

Man Utd-Crystal Palace 2+

A, Madrid-Barcelona 2+

Inter-Frosinone 2+

Kvote, 1.72, 1.97, 1.84.

Uobicajeni timovi. nesto opreznija varijanta pred CL.

Prva dva tiketa su u jacoj grupi.

Prateci tiket, Liverpool w2, Tottenham 2+, Roma w2, Bayern 3+, Dortmund w2, Genk 2+, Salzburg 2+, Celtic 2+, Rangers 2+, Trnava w1. Kvota 5.08.

NHL

Las Vegas-San Jose 5+

Pittsburgh-Columbus 5+

Colorado-Dallas 5+

Toronto-Philadelphia 5+

NY Rangers-Washington 5+

NY Islanders-Carolina 5+

Kvote, 1.89, 1.82, 1.89.

Las Vegas i San Jose se sastaju prvi put nakon proslosezonskog playoffa te ocekujem dobar/efikasan mec. Pittsburgh i Columbus imaju 9 5+ overa, na prethodnih 10 suceljavanja. Dallas i Toronto standardno. Islandersi imaju sjajan niz overa (8), Washington vise zbog termina ispratih pa ce tu i uplata biti slabija.

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

NCAAF tiket, Georgia w1, Ohio State H1(+3.5), Duke w1, Troy H2(+11.5), Wyoming w2, Stanford w2, Alabama H1(-24.5), Penn State w1, Arkansas State w2, Iowa State w1, California w1, Kentucky w2, Oklahoma State w2, Notre Dame w2, San Diego State w1. Kvota 69.09.

Edited by Miljenko