Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

NHL opet nijedan iks. Sve kecevi, samo dve over, sve u svemu, tropa. Inace, Chicago prekinuo seriju, konacno pobeda. 

Bice bolje danas. :dry:

A parovi, balgi uzas, tiha jeza. :D

Ovako, na prvi pogled, idem na Nashville i San Jose fiks & over 4.5 za HTZ. Kvota u Maxbetu 9.30.

Za ostalo bumo vidli.

Edited by Nesh

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kao i u vise navrata ranije, u Mozzartu vrlo lepa kvota na "iznenadjence" u NFL - Green Bay 2 (2.55). U Maxbetu je 2.20, u Socceru 2.15. Derbi, ko izgubi moze da se pozdravi sa plejofom. ja cu verovatno povezati sa HTZom, dakle, San Jose i Nashville fiks & over 4.5 i GB 2. Kvota u Mozzartu 22.18. Bice mi zanimljivije da pratim, a ionako bi navijao za Packerse.  

• Author

Ti sa tim sto ne volis da igras na goste, podsetio si me na Srdjana (onaj fudbalski sudija). Pita me da mu predlozim neki MLB i kada kazem neku 2, vidim da nije odusevljen.:laugh:

• Author

Dobro, ne kazem da to nema logike. Konkretno za MLB, vecina timova bolje igra kod kuce (ne racunajuci par onih vrhunskih, kojima je svejedno). Ranije je to u NBA bilo izuzetno bitno, mada ove sezone ima dosta cudnih rezultata (pobeda autsajdera na strani).

Zar jos postoje prognoze na FB. Bio jedan lik pre 5 godina sto j dobro pogadjao Nba, sad slusam samo sebe :cool:

• Author

Neverovatno je kako od starta ove reprezentativne pauze ne dolazi nista kako treba. Hokej mrljavo, NHL i NBA nikako. Belgija 0-0 na poluvremenu, Munchen gubi od ekipe koja ima jednu pobedu u regularnom toku na 17 meceva.:yawn2:

• Author

Munchen nekako udje u X, za kvotu 1, no od Belgije "nema leba".:sleep:

• Author

Glupa Belgija. Tacno podsecaju na Chelsea, kada nema Lukakua; milion pokusaja i jedva umuljaju gol ili dva. Ovde sam bar ocekivao 5-6 komada, bez problema. Jos je dosao onoliki narod da se smrzava.

Dobice Hrvati u Londonu

• Author

Meni je od svih ovih meceva EL ovih dana, ovo bilo jedino zanimljivo. Nista, sada samo hokej, pa kako mi bude. Mozda i neki NFL u nedelju, mada vidim da su parovi uzasni.

Edited by Miljenko

Puce ipak GB iako su vodili i "mogli" da dobiju (al nema veze, na kvotu 2.55 vredi odigrati na Rodgersa i drugove), hokej kontra, al nisam imao inetrnet sinoc, pa nisam dodatno mudrovao, sto je verovatno dobro. :D 

Nista, gotovi su danas. :dry:

Fantastično NBA vece za ljubitelje undera :thumbup:

• Author

Fudbal 0/1, hokej 2/2 (Munchen kvota 1), NFL 1/1. Odigram jedan fudbalski tiket tokom cele nedelje, ni to ne moze da dodje. Bolivar taman koliko treba, no Belgija kilavih 2-0 (tja, nema gluplje stvari za igru od reprezentacija). Hokej fiks nekako prodje (Nemci povracaj), nakon sto Munchen nije uspeo da sacuva prednost u zavrsnih 90 sekundi. Lagani plus na Pittsburgh-Tampa. 38 poena na NFL paru u prvom poluvremenu, da bih strepeo za prolaz, posto nije bilo poena u trecoj cetvrtini. Ponovo nije prosao kombo; stari dobri novembar, kada je nemoguce uklopiti i 4-5 kvotu.

Standardna uplata danas.

Hokej

Winnipeg-Buffalo 5+

Colorado-Washington 5+

Straubing-Iserlohn 5+

Bremerhaven-Nurnberg 5+

Graz-Bolzano 5+

SKA St. Petersburg-Traktor 4+

Dinamo Minsk-Yekaterinburg w2

Bern-Ambri w1

Kvote, 1.82, 1.89, 1.63, 1.54.

5+ trend, Winnipeg 8/10, Buffalo 7/10, Colorado 9/10, Washington 7/10. Iserlohn i Bremerhaven su medju top over timovima kod Nemaca, slicno se moze reci i za Graz, dok St. Petersburg ispratih opreznije. Yekaterinburg je ove sezone odlican, kao i Bern kod Svajcaraca.

Prateci tiket, Salavat w1, Magnitogorsk w2, Las Vegas 5+, Hvidovre 5+, Odense 5+, Eisbaren 5+, Biel w2, Philadelphia w1, Milwaukee w1, New Orleans w1, France 2+. Kvota 16.91.

Edited by Miljenko

Korisnička podrška maxbeta je verovatno najgora na svetu. Rešavanje problema im se sastoji od prebacivanja lopte na drugu osobu i snishodljivosti level 20. Umro na licu mesta ako budem odigrao tiket opet tamo. 

Sta igrate u ovoj Ligi nacija? Toliko mi je konfuzno da nisam ni igrao, a veceras bih bacio neku kintu.