Azdaja Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 GG Tottenham vs Liverpool Malo jače. Bije me maler već dve nedelje. :/
Timmy Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 23 hours ago, rock bob said: timmy, je l si hvatao onaj usl sinoc? ja hteo da igram ali u socceru slaba ponuda, samo cisto 3+, 4+, 5+, etc., a vise volim da odigram kombinacije pa sam nazalost preskocio. a ni kvote nisu bile bog zna sta, jedino mi 5+ bilo prihvatljivo, ali to nikad ne igram. Jesam Al sam igrao samo domacin golovi, pa uslo 3+, al nije 4. Ocekivao sam 5:1, ne 3:3. A uslo cak i gggg. Sinoc cekao sat vremena treci u Paragvaju. Imao gg3+ i gg4+. Oni brzo 1:1 i tako kraj Branio sam malo po 4.5, da ne pada treci, al nije to uteha. Mada igram bas na sitno, nisam pri parama pa doziram. Danas City prvo, ubice ove mučenike brzopotezno. Ne znam kad je Ajax i ostali Holandjani. Mislim da su svi oni u paketu trenutno najbolji za kladjenje, Ajax, Fejnord, Psv, Az... i to najcesce da daju u prvom. Ajax i Psv ce teziti da zavrse posao sto pre, jer imaju LS, a Fejnord i Az inace vole da pune u prvom.
rock bob Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 city fulham bas mirise na golove, meni je problem sto ima toliko kombinacija koje bih odigrao da ne znam sta da igram. za danas cu verovatno chelsea 1, ajax dom 2+ i 1+prvo i city ukupno 3+ i 1+ prvo. razmisljam i o singlu tott pool, vuce mi na 2+ prvo, 2.5 kvota. i standardno igram engleze nize lige danas. omiljena mi je cetvrta sever, darlington, blyth i ostali...nesto cu iskombinovati
Miljenko Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 (edited) Fudbal 2/2, hokej 2/2, prosao je kombo tiket. Fudbal nije mogao bez napetosti. Club Brugge dolazi nakon penala, u 98. minutu, posle viseminutnog pregledanja snimka. Dortmund je cak usao u 4+, mada sam se dugo plasio i za drugi gol; PSG rutinski. Kod hokeja su golovi pali na vreme, te nije bilo previse dileme. Danas najjaca uplata, bar dve nedelje unazad, plus sto parovi deluju dosta sigurno. Fudbal Tottenham-Liverpool 2+ Man City-Fulham 3+ Real Sociedad-Barcelona 2+ A. Bilbao-Real Madrid 2+ Bayern-Leverkusen 3+ Den Haag-PSV 2+ Ajax-Groningen 3+ Chelsea-Cardiff 2+ Newcastle-Arsenal 2+ Bolivar-Destroyers 2+ Toronto-LA Galaxy 3+ Kvote, 1.55, 1.30, 1.35, 1.49, 1.97. Uglavnom standardni timovi. Zbog CL se pogodilo da vecina top ekipa igra danas. Tottenham i Liverpool sam odigrao opreznije zbog meca Liverpool-PSG koji sledi. City bi trebao lagano da resi slabu odbranu protivnika. Barsu i Real sam poceo da igram 2+ na gostovanjima. Ocekujem da Bayern pokaze ko je tata (mada to svi u ligi vec znaju). Ajax goleada u najavi (imaju ofanzivno bas mocan tim), PSV pred CL, slicno kao za Spance. Na potonjem tiketu su Chelsea i Arsenal, koje ne igram uvek, no tu je i uplata slabija. Prve cetiri stvari su na kombo tiketu. NCAAF tiket, Nebraska H1(-9.5), Maryland >53.5, Tennessee H1(-30.5), Oklahoma U. >54.5, Baylor >49.5, Oregon H1(-41.5), Alabama H2(-21.5), UCLA >50.5, Washington >47.5. Kvota 267.15. Edited September 15, 2018 by Miljenko
Miljenko Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 Jedina zamerka do sada je sto nije bilo neke goleade (City 3-0, Bayern 3-1), no mozda Ajax i MLS to poprave. Ako prodje svih 5 tiketa, nece ni to biti problem.
Cash Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 15 minutes ago, renne said: Hoće li se Valensija smilovati da da gol? I ja ih cekam
Miljenko Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 Ovi iz Ajaxa namerno mase ovolike sanse. Kilavih 1-0 na poluvremenu (ocekivao sam minimum 3-0).
renne Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Danas bio super dan koji je upropastila valensija
renne Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 2 minutes ago, WHK said: evo ide ti real Што мени?
WHK Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Just now, renne said: Што мени? ne tebi. onom gospodinu gore
Recommended Posts