Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

ti prelazi su cista sreca, ja igrao "na sigurno" jos pre 10-ak dana

kro.jpg

hmm, a sad da vidimo koliko da premostim na Nadala

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Koje ludilo na Chicago Fila. 2 gola posle isteka nadoknda, produzio 3 min, a prvo Chicago meni za dom3+u 94om a onda u sledecem minuta Fila 3:4 za Miljenku 7+. Ubo sam i dom u oba, a pao dom4+, lepe kvote bile 2.72 i 3.7 na ovo sto sam ubo, a 4+ bilo cak 9.. 

Sad vidim da jos traje, 97mi u toku. Ajmo Chicago do cetvrtog :D

Inace za Chicago golove dali Nikolic, Katai i Svajni. Braca moja :)  

• Author

Fino je ovo bilo. Na kraju samo jedan pad, uz par bonus prolaza (Ludogorets, Chicago).

• Author

Fudbal 3/4, MLB 1/1, Ludogorets je dosao 6+ i 7+, Chicago 5+ i 6+. Na fudbalu pada jedan od dva tiketa iz jace grupe, ali od ostalih stvari, dolazi bukvalno sve. Astana je volsebno dobila samo sa 1-0, Ludogorets raspucan. Molde i WC mec, taman koliko treba. Kanonada na MLS mecu. MLB uredno; Boston rutinski, te Milwaukee koji taman ostaje u okviru hendikepa. Bez kombo tiketa ove nedelje, no vise nego dovoljno za fin plus.

Danas i sutra minimalni ulozi/dobici. Za vikend krecu Danci, tu je i MLS, uz neki MLB par, dovoljno za bolji izbor.

Fudbal

Rudar-Tre Fiori 3+

Cliftonville-Nordsjelland 3+

Hibernian-Runavik 3+

Rangers-Shkupi 3+

Kvote, 1.82, 1.66.

Kvalifikacije za EL. Cetiri velika favorita u fiksu, te ocekujem i golove. 

Prateci tiket, Maribor w2, Gabala w1, Levadia P/KX, Balzan P/KX, Copenhagen w2, Trakai P/KX, Hacken X2, Soligorsk w2, Osijek X2, Milsami P/KX, CSKA Sofia w1, Vitorul w2, Sarpsborg w2, Gornik P/K1, AIK X2, Partizan w2, Spartak Subotica P/K1, Lech P/K1, Radnicki Nis P/K1. Kvota 39.26.

MLB

Boston-Toronto 1 (Price-Happ)

NY Mets-Washington H2(+1.5) (Matz-Scherzer)

Kvota 1.87.

Red Soxi su vezali 9 trijumfa i ocekujem da se niz nastavi i veceras. Sezonska serija, 7-2 za Boston.

Za ekipu od koje se ocekuje borba za titulu, Washington igra ispod svakog nivoa. Scherzer je standardno dobar, pa probah makar hendikep. Sezonska serija, 4-2 za Metse.

Propratni tiket, Houston 1, Arizona H2(+2.5), Pittsburgh <8.5, Cleveland <7.5, Tampa H2(+1.5), LA Dodgers H2(+1.5). Kvota 9.14.

Evo ovog tiketa sto me drugar, opravdano odsutan na cemernickim visinama, zamolio da mu ulaptim, pa se i ja, iako retko singliram, pridruzih:

OvuVnrH.png

Sad kaze da mu igram Belgija - Engleska 3-5, al tu necu da ga pratim, 1.86 (Meridian) mi premalo za singl.

Edited by Nesh

@Miljenko ko ce pre da puni, Hibernian ili Rangers? 

Ovi prvi ti usli u 7+, nadam se da si singlirao to....

Nekako mi se ovi Makedonci cine dosta teyim protivnikom od mucenika sa farskih ostrva.

• Author

Jesam, 6+ i 7+.:D

Gledao sam od 4-0. Cujes u pozadini gostujuceg komentatora, koji na 7-0 uzdise sto njegovi nisu dali gol nakon kornera.:happy:

Edited by Miljenko

2 minutes ago, Miljenko said:

Jesam, 6+ i 7+.:D

Gledao sam od 4-0. Cujes u pozadini gostujuceg komentatora, koji na 7-0 uzdise sto njegovi nisu dali gol nakon kornera.:happy:

A Hibernian ili Rendzers? :D 

• Author

Ja da odaberem, nemoj bolje.:laugh: Tesko odlucujem, kada su ponudjenje podjednako verovatne stvari (ovde nemam nekih parametara za i protiv; vidim da je malcice skocila kvota u fiksu na Hibernian, no ne znam koliko je to bitno).

• Author

Udje i drugi mec u 7+, no izgleda da ce oba dabla pasti.:laugh: Srecom te ovi bonus tiketi donese cak i mali plus (6+ i 7+).

• Author

Fudbal 0/2, MLB 1/1, Rudar i Hibernian dodjose po 6+ i 7+. Kvalifikacije za EL i nisu bile preterano efikasne, no uhvatih jedine 7+ utakmice. Rudar raspucan u nastavku meca; Hibernian kanonada; Rangers i Nordsjaelland se obrukase, 1-0 od sredine prvog poluvremena i tako ostaje do kraja. Ne mora uvek doci sve, no sve ispod 3/4, na ovako verovatnim parovima je znak losih rezultata. MLB uredno, odlican period od pocetka jula. Ocekivano rizican dan juce, no cak i uzeh nesto, uz dosta srece.

Sitni ulozi i danas.

MLB

Boston-Toronto 1 (Porcello-Borucki)

Cleveland-NY Yankees >9.5 (Bieber-German)

San Diego-Chicago Cubs >8.5 (Richard-Chatwood)

Kvote, 1.40, 1.90, 1.90.

Boston je trenutno na 10 vezanih pobeda, matchup startera je na njihovoj strani, lici na jos jedan 1.

Bieber ima odlicnu sezonu, no ipak je rec o rukiju, koji nastupa protiv najopasnije postave lige. German je nasao formu, mada u gostima nije preterano ubedljiv, 0-2, 5.40 ERA, 1.26 WHIP. 

Na Petco Parku imamo sudar startera, koji se ne mogu pohvaliti sjajnom formom. To narocito vazi za Chatwooda, koji je dopustio po 7 poena, na prethodna dva starta. 

Prateci tiket, Milwaukee H2(+1.5), Philadelphia H2(+1.5), Atlanta >8.5, Houston 1, St. Louis <8.5, San Francisco <7.5. Kvota 14.44.

Rendzers je dao drugi gol u 91min iz penala i imao suteve posle toga.

Meni usao glavni tiker Hibernian dom4+, a sledeca dva po isplati dublovi sa Rendzersom pali, imao dom3+ i dom4+. Na sitnije sam pao Rendzers dom4+ i ubo Hibernian 6+ i 7+, pa sam bio u solidnom plusicu.

• Author

Tacno, zaboravih na taj drugi.:D Mada ne menja previse.