Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

ti prelazi su cista sreca, ja igrao "na sigurno" jos pre 10-ak dana

kro.jpg

hmm, a sad da vidimo koliko da premostim na Nadala

Posted

Koje ludilo na Chicago Fila. 2 gola posle isteka nadoknda, produzio 3 min, a prvo Chicago meni za dom3+u 94om a onda u sledecem minuta Fila 3:4 za Miljenku 7+. Ubo sam i dom u oba, a pao dom4+, lepe kvote bile 2.72 i 3.7 na ovo sto sam ubo, a 4+ bilo cak 9.. 

Sad vidim da jos traje, 97mi u toku. Ajmo Chicago do cetvrtog :D

Posted

Inace za Chicago golove dali Nikolic, Katai i Svajni. Braca moja :)  

Posted

Fino je ovo bilo. Na kraju samo jedan pad, uz par bonus prolaza (Ludogorets, Chicago).

Posted

Fudbal 3/4, MLB 1/1, Ludogorets je dosao 6+ i 7+, Chicago 5+ i 6+. Na fudbalu pada jedan od dva tiketa iz jace grupe, ali od ostalih stvari, dolazi bukvalno sve. Astana je volsebno dobila samo sa 1-0, Ludogorets raspucan. Molde i WC mec, taman koliko treba. Kanonada na MLS mecu. MLB uredno; Boston rutinski, te Milwaukee koji taman ostaje u okviru hendikepa. Bez kombo tiketa ove nedelje, no vise nego dovoljno za fin plus.

Danas i sutra minimalni ulozi/dobici. Za vikend krecu Danci, tu je i MLS, uz neki MLB par, dovoljno za bolji izbor.

Fudbal

Rudar-Tre Fiori 3+

Cliftonville-Nordsjelland 3+

Hibernian-Runavik 3+

Rangers-Shkupi 3+

Kvote, 1.82, 1.66.

Kvalifikacije za EL. Cetiri velika favorita u fiksu, te ocekujem i golove. 

Prateci tiket, Maribor w2, Gabala w1, Levadia P/KX, Balzan P/KX, Copenhagen w2, Trakai P/KX, Hacken X2, Soligorsk w2, Osijek X2, Milsami P/KX, CSKA Sofia w1, Vitorul w2, Sarpsborg w2, Gornik P/K1, AIK X2, Partizan w2, Spartak Subotica P/K1, Lech P/K1, Radnicki Nis P/K1. Kvota 39.26.

MLB

Boston-Toronto 1 (Price-Happ)

NY Mets-Washington H2(+1.5) (Matz-Scherzer)

Kvota 1.87.

Red Soxi su vezali 9 trijumfa i ocekujem da se niz nastavi i veceras. Sezonska serija, 7-2 za Boston.

Za ekipu od koje se ocekuje borba za titulu, Washington igra ispod svakog nivoa. Scherzer je standardno dobar, pa probah makar hendikep. Sezonska serija, 4-2 za Metse.

Propratni tiket, Houston 1, Arizona H2(+2.5), Pittsburgh <8.5, Cleveland <7.5, Tampa H2(+1.5), LA Dodgers H2(+1.5). Kvota 9.14.

Posted (edited)

Evo ovog tiketa sto me drugar, opravdano odsutan na cemernickim visinama, zamolio da mu ulaptim, pa se i ja, iako retko singliram, pridruzih:

OvuVnrH.png

Sad kaze da mu igram Belgija - Engleska 3-5, al tu necu da ga pratim, 1.86 (Meridian) mi premalo za singl.

Edited by Nesh
Posted

@Miljenko ko ce pre da puni, Hibernian ili Rangers? 

Ovi prvi ti usli u 7+, nadam se da si singlirao to....

Posted

Nekako mi se ovi Makedonci cine dosta teyim protivnikom od mucenika sa farskih ostrva.

Posted (edited)

Jesam, 6+ i 7+.:D

Gledao sam od 4-0. Cujes u pozadini gostujuceg komentatora, koji na 7-0 uzdise sto njegovi nisu dali gol nakon kornera.:happy:

Edited by Miljenko
Posted
2 minutes ago, Miljenko said:

Jesam, 6+ i 7+.:D

Gledao sam od 4-0. Cujes u pozadini gostujuceg komentatora, koji na 7-0 uzdise sto njegovi nisu dali gol nakon kornera.:happy:

A Hibernian ili Rendzers? :D 

Posted

Ja da odaberem, nemoj bolje.:laugh: Tesko odlucujem, kada su ponudjenje podjednako verovatne stvari (ovde nemam nekih parametara za i protiv; vidim da je malcice skocila kvota u fiksu na Hibernian, no ne znam koliko je to bitno).

Posted

Udje i drugi mec u 7+, no izgleda da ce oba dabla pasti.:laugh: Srecom te ovi bonus tiketi donese cak i mali plus (6+ i 7+).

Posted

Fudbal 0/2, MLB 1/1, Rudar i Hibernian dodjose po 6+ i 7+. Kvalifikacije za EL i nisu bile preterano efikasne, no uhvatih jedine 7+ utakmice. Rudar raspucan u nastavku meca; Hibernian kanonada; Rangers i Nordsjaelland se obrukase, 1-0 od sredine prvog poluvremena i tako ostaje do kraja. Ne mora uvek doci sve, no sve ispod 3/4, na ovako verovatnim parovima je znak losih rezultata. MLB uredno, odlican period od pocetka jula. Ocekivano rizican dan juce, no cak i uzeh nesto, uz dosta srece.

Sitni ulozi i danas.

MLB

Boston-Toronto 1 (Porcello-Borucki)

Cleveland-NY Yankees >9.5 (Bieber-German)

San Diego-Chicago Cubs >8.5 (Richard-Chatwood)

Kvote, 1.40, 1.90, 1.90.

Boston je trenutno na 10 vezanih pobeda, matchup startera je na njihovoj strani, lici na jos jedan 1.

Bieber ima odlicnu sezonu, no ipak je rec o rukiju, koji nastupa protiv najopasnije postave lige. German je nasao formu, mada u gostima nije preterano ubedljiv, 0-2, 5.40 ERA, 1.26 WHIP. 

Na Petco Parku imamo sudar startera, koji se ne mogu pohvaliti sjajnom formom. To narocito vazi za Chatwooda, koji je dopustio po 7 poena, na prethodna dva starta. 

Prateci tiket, Milwaukee H2(+1.5), Philadelphia H2(+1.5), Atlanta >8.5, Houston 1, St. Louis <8.5, San Francisco <7.5. Kvota 14.44.

Posted

Rendzers je dao drugi gol u 91min iz penala i imao suteve posle toga.

Meni usao glavni tiker Hibernian dom4+, a sledeca dva po isplati dublovi sa Rendzersom pali, imao dom3+ i dom4+. Na sitnije sam pao Rendzers dom4+ i ubo Hibernian 6+ i 7+, pa sam bio u solidnom plusicu.

Posted

Tacno, zaboravih na taj drugi.:D Mada ne menja previse.