Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Hvala :)

Veceras par zanimljivih meceva. Pre svega Delfin - Makara. Delfin je u seriji od 7 pobeda kod kuce uz 21 dat gol. A poslednje kolu su pukli od Barcelone u Gvajakiliu sa petardom. Obicno posle takvih oucanja zna da u sledecoj bude skroz obrnuto... Makara jeste u rezultatskoj formi sa 3 uzastopne pobede su zbrisali sa dna. ALli sve su bile protiv timova sa dna tabele.

Kvota da Delfin daje 2+ je ogromnih 2.1, u oba 3.3, 3+ cak 4.8...

I Atlanta - Orlando. Trebalo bi da ih Atlandta odvali, da daju 3+ je 1.95, a 4+ 3.55.

Edited by Timmy
Posted
1 hour ago, bradilko said:

igrao sam 4+ arg- fra, 5,2 kvota

ali ne znam kako je bilo sa šutevima na gol i gde to možže da se proveri?

Šutevi ukupno - 18

Šutevi u okvir gola - 8

Posted

Sviraj kraj sudija. Imam 1:0 po 7.,4 i 2:0 po 14. Ovo drugo nestop veca isplata. I sitno 3:0 po 34 ako ga bas preteraju.

Takodje, imam i var na mecu po kvoti 2 :D 

Posted
32 minutes ago, Timmy said:

Takodje, imam i var na mecu po kvoti 2 :D 

Neki lik mi danas rekao u kladionici da je video VAR na mecu po kvoti 3, ja ga pitao jel to univerzalna kvota za sve meceve a on rece da valjda jeste. Meridian, Mozart, Maxbet, ne mogu tacno da se setim. Jeste ovde ocekivano da bude krljanja i foliranja ali 2 mi je bas nekako mala kvota, koliko god i Urugvajci i Portugalci bili cigani.

Inace, taj lik je ubio otkako je pocelo prvenstvo. Na Engleskoj protiv Paname 3+ pp Engleska po kvoti 12 za 20 000din plus jos kojesta na tom mecu, danas kod mene u smeni 8000 na 5+ Francuska - Argentina po kvoti 12.5, pa GG prvo po 5.75 i jos svasta nesto. Jebem ga ako nije dobar pola miliona a jos je pricao pre meca da je negde video kvotu 90 na 7+ ali mislim da to nije igrao. Neke bas hoce lova :D

Posted
44 minutes ago, Timmy said:

Sviraj kraj sudija.

Kod mene kao da je vec odsvirao :) gol glavom na kvotu 3. Posto je sada manje utakmica "primoran" sam na singlove i igre na koje redovno ne obracam paznju, sto je ocito pogresno.

Posted

Ooovaaaj... ono je izgleda bilo rame :D

Al necu da im kazem... :P 

Posted
9 minutes ago, Zli Gli said:

Neki lik mi danas rekao u kladionici da je video VAR na mecu po kvoti 3, ja ga pitao jel to univerzalna kvota za sve meceve a on rece da valjda jeste. Meridian, Mozart, Maxbet, ne mogu tacno da se setim. Jeste ovde ocekivano da bude krljanja i foliranja ali 2 mi je bas nekako mala kvota, koliko god i Urugvajci i Portugalci bili cigani.

Inace, taj lik je ubio otkako je pocelo prvenstvo. Na Engleskoj protiv Paname 3+ pp Engleska po kvoti 12 za 20 000din plus jos kojesta na tom mecu, danas kod mene u smeni 8000 na 5+ Francuska - Argentina po kvoti 12.5, pa GG prvo po 5.75 i jos svasta nesto. Jebem ga ako nije dobar pola miliona a jos je pricao pre meca da je negde video kvotu 90 na 7+ ali mislim da to nije igrao. Neke bas hoce lova :D

U Meridianu ima var samo. Bilo 3 na nas protiv Svajcaraca ili Brazila, jebem li ga. Trpalo kuso i repato, pa pala kvota 2.2. POsle na par tekmi bila ta kvota, a onda vec dva dana sve tekme po kvoti 2. Prvi put sam sad igrao. Al mirno ovo, ni v od vara nema :( 

Posted
12 minutes ago, Timmy said:

Ooovaaaj... ono je izgleda bilo rame :D

Al necu da im kazem... :P 

Proverio, kazu dobitni :D mada sad nije ni bitno, Pepe je glavom sigurno :laugh:

Posted

Pu, taman kvota da Portugal daje presla 2 i hteo sam da kirenem da branim tacne rezultate i ovaj jebeni mesar dje gol

Posted

na williamhill.com Uruguay   v   France 4.33 3.10 1.9

Posted

Da li je moguće da je u Socceru bila 75 kvota 7+ na FRa-Arg, pokazivali mi dobitni tiket na telefonu.

Posted

Nije to cudno, ja da sam pogadjao remao bih kvota bar 60

Posted

Nikad nisam video tolike kvote, doduše slabo i pratim.