Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
27 minutes ago, Miljenko said:

Reprezentacije.:yawn2: Izgubis pare sta god odigrao.

+1

Posted

Natrpati na Maroko.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Eh, ja odigram X i gol padne u 95. minutu. A igrao sam i na Egipat - Urugvaj, ista prica. Igracu i na Portugal - Spaniju, pa vi vidite. :D

Posted

Dodje vise suteva, na oba danasnja meca i to tacno sut preko granice.:dry:

Posted

Jbg, ovde ne bih odigrao golove, nema sanse. Nista, bar cu pratiti Spance na preostala dva meca u grupi, posto je gol razlika bitna.:sleep:

Posted (edited)

Uhvatih jedan X. :) 

Imao sam tiket sa sva tri iksa i tiket sa dva iksa. Na kraju odigrah od muke singl na Portugal - Spaniju, iako nemam obicaj. "Malo" je falilo da budem bogatun. :D

Edited by Nesh
Posted (edited)

Fudbal 0/1, MLB 0/2. Urugvajci razocarali skroz; metiljava igra i kasni gol. Spance retko igram, no bar ce naredna dva meca biti obavezna za probati. MLB izuzetno nestabilan i dalje. Kluber porazen, a cim odigram under, tu bude neka neverovatna hrpa poena. Cak je i siri teniski tiket, koji cekah od prekjuce pao; Mertens 10- 1. set, protiv neke koja je ispod 150. mesta (naravno da nije uspela da odservira za set, na 5-4). 

Danas igram jako, pa kako mu bude (to sam i planirao od starta nedelje), a i parovi su prilicno izgledni.

Fudbal

France-Australia 3+

Argentina-Iceland 3+

Kvote, 1.67, 1.85.

Dva meca koja bi trebala da donesu lep i efikasan fudbal (da ne kazem goleade). Francuzi neka dobiju 6-0, Argentina 5-1/4-2 i ja zadovoljan.

Prateci tiket, Peru sutevi >21.5, Croatia sutevi >21.5. Kvota 3.61.

MLB

Toronto-Washington 2 (Estrada-Scherzer)

Kvota 1.40.

Ovde je plus sto je Washington porazen na prvom mecu serije. Toronto igra promenljivo, nakon dobrog starta (da ne upotrebim tezu rec); Scherzer je dominantan na ovom gostovanju, 3-0, 1.98 ERA, na 4 starta protiv Blue Jaysa.

Propratni tiket, Houston 2, Pittsburgh H1(+1.5), Cleveland 1, Milwaukee H1(+1.5), Atlanta 1, San Francisco H2(+2.5), Arizona 1. Kvota 13.27.

Edited by Miljenko
Posted

Ajde vise neka udje jedna u gol, vec cetvrti sut.:rolleyes:

Posted

I ovi Francuzi nista, 30+ minuta, bez gola.:sad:

Posted

Nista, morace samo sitno ovo, nema para od WC. Eventualno da se izgubi novac.:laugh:

Posted
40 minutes ago, Miljenko said:

Nista, morace samo sitno ovo, nema para od WC. Eventualno da se izgubi novac.:laugh:

Da ne nastavljamo tamo. Juris iznenadjenja brate. Ako je kvota od 0-2 1.60 a 3+ 2.05, a ti igras 3+

Kapiras? :D

Posted (edited)

Ja to ne igram tako. Jbg, ja uvek igram na ono sto se ocekuje statisticki. Meni je statistika 95% igre. Vece kvote retko igram, a i to sitno 5+, 6+ i tome slicno.

Edited by Miljenko
Posted

što igraš kad se toliko nerviraš? čuvaj živce