Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Miljenko, gledas li Strongest, opet isto, napadaju bez prestanka, stvaraju sanse, al nikako da daju. Tj dali su 1, iz 8 suteva u orvih 20 min. Ako dovedu nekog vrsnog strelca davace po 6 svaku tekmu :)

Dade Sporting Cristal i cetvrti, odvalih ih... Braca moja Peruanska :wub: Jel ti pricam da ih singliras, evo vec je 5+.

Jos da Strongest napokon ispostuje i zatvoricu Maxbet i Meridian :D  Sad se nadam i dublu sa kvotom 25, veca kvota usla, jos samo Strogest.

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Nisam gledao, ali vidim statistiku. Gledam NHL i MLB kombinovano; pre toga Barsu.

Dadose 3 kom :) Al ima jos celih 20 min i za cetvrti. Pride igrac vise. Vec sam ih odvalio, al taj cetvrto bih voleo najvise zbog dubla sa kvotom 25.

• Author

Meni ce verovatno uci sva cetiri na fudbalu. MLB otvoren pogotkom. 

Sada vec mogu da planiram za sutra/danas, mada vec znam sta cu. Lazio 3+, Man City 3+, AZ 3+ + Young Boys 3+ i Cleveland + Boston MLB (ili nesto od ova dva u singlu, zavisi od kvote/hendikepa). To je za kombo tiket; bice i neki tiket za slabiju grupu.

Sutra se znaci razilazimo :D Ja ne verujem da cu te timove i gledati... Radim preko dana, pa cu verovatnp samo juznoamericku bracu uvece. Ima opet svega, mada je danas bio vrh dan. cak i ove sto sam izbacio da ne igram idu kako treba.. Lomim se jos za Petrolro - Potosi, bas mi premale kvote

• Author

Imacu i vecernju kombinaciju na fudbalu, Jorge Wilstermann + San Jose (na prvima je neverovatno niska 3+ kvota; niska barem za JA prilike).

A sta cekas ti jos, Colo Colo? Kad su oni uopste

edit. pa uslo je i to. Nemas vise nista, bravo :)

Edited by Timmy

• Author

Cekao sam Melgar na zavrsnom 2+, a to je vec uslo. Colo Colo je dao drugi gol u 95. minutu (2-0).

Najsladje :D

A da me poslusas za Barcelonu gvajakilsku. Ima da pokida one mucenike.

• Author

Vidim da ova Cuenca ima 15 primljenih golova, u gostima, na 4 utakmice. Uklopice se i to negde, mada bih vezao sa necim, videcemo.

Ne secam se skoro dana, da je ovako bilo golova, svuda gde treba.

Evo i Cerro dade treci u 94om. Stvarno ludilo, nismo mogli omasti i da smo hteli :)

A meni ne da djavo mira. Sad vidim Guarani - Libertad, neverovatno velike kvote za ekipe koje se bas pune.  4+, 5+, 6+ i 7+, kvote 2.85, 5.5, 12 i 26.

Ipak odigrah i Orienete - Real Potosi iako su bas jadne kvote, 5+, 6+ i 7+, na 2.25, 3.85 i 6.9. 

Oboje na na jace nego sto bi trebalo posle lepe serije pogodataka, ali na manje nego sto mi osecaj govori. Nasao sam kompromis sa samim sobom :D 

9 hours ago, zverka said:

ajde zaseri i ti jebeni kardifu, ajde najbolje sjebite se protiv tima koji ne moze nigde a borite se za direktnu PL i minimum 100 miliona funti profita, ajde najbolje sjebite se jos i vi govnarcine pederske smrdljive

Vode, ZA SADA... Vise sam ispizdeo koliko mina bilo danas, mozda i najgora subota od pocetka godine.

Bilo je par mina Lajpcig,Liverpool, Monaco,Celtic. Sutra se ne zaletati, pametno razmisliti sta odigrati. 

• Author

Fudbal 4/4, MLB 1/4, NHL 0/1, Hoffenheim je dosao 5+ i 6+, Barsa 5+. Fudbal savrseno. Nije bilo sanse da nesto padne, jer je svuda gde se to ocekivalo, bilo golova. Nemci raspucani, mada njih odigrah u zadnji cas. The Strongest taman koliko treba. 2+ kombinacija prolazi uz dosta srece. Barsa konacno odigrala kako bi redovno i trebala. MLB je zato doneo uzasno vece. Cardinalsi se jedva iscupase. Cubsi porazeni, uz minus. Metsi udjose u hendikep, no Nationalsi ostase na nuli. Sta reci za no-hitter u Oaklandu, prilicno neverovatna stvar. Boston je porazen tacno 3 puta, no 2 puta je to bilo, kada je Sale startovao; normalno je da su mi izbili novac tada. Siri tiket (25+ kvota), je naravno pao na jednom paru. NHL postaje nepogodljiv; tja, playoff. Dan je otvoren sa 5/5, no onda su usledila 4 promasaja, pa ne mogu biti zadovoljan.

Fudbal

Man City-Swansea 3+

Lazio-Sampdoria 3+

AZ Alkmaar-Feyenoord 3+

Young Boys-Lausanne 3+

Jorge Wilstermann-U. Sucre 3+

San Jose-Aurora 3+

Portland-New York City 3+

SC Barcelona-Dep. Cuenca 3+

Kvote, 1.38, 1.46, 1.92, 1.86, 2.17.

Juce je fudbal dosao odlicno i nadam se da ce takav slucaj biti i danas, posto ima boljih parova. City , Lazio, ziceri u najavi. Holandjani igraju finale kupe, a AZ je stara musterija Feyenoorda. Young Boys kod kuce, kao i obicno. Preterase sa ovim obaranjima kvota za meceve Bolivije 1, te odigrah opreznije. Tu je i favorit iz Ekvadora, te zanimljiv MLS par.

Prve tri stvari su u jacoj grupi.

Prateci tiket, Arsenal P1+, Salzburg P1+, Nice P1+, Atalanta P1+, Chelsea P1+, Rapid P1+, Alloa P1+, Besiktas P1+, Rosenborg P1+, Nest-Sotra P1+, Partizan P1+, Molde P1+, Juventus P1+, A. Madrid P1+, Nacional Potosi P1+, Sportin P1+. Kvota 46.07.

MLB

Baltimore-Cleveland H2(+1.5 ) (Cashner-Kluber)

Oakland-Boston H2(+1.5) (Mengden-Price)

St. Louis-Cincinnati >7.5 (Mikolas-Castillo)

Kvote, 1.56, 1.87.

Cashner je 0-2, 9.90 ERA, na 2 starta protiv Indiansa. Poslednja 3 nastupa, 1-1, 1.89 ERA, 1.16 WHIP. Kod kuce, 0-1, 3.00 ERA, 1.25 WHIP. Kluber, 2-1, 2.76 ERA, protiv Oriolesa. Trend od 3 starta, 2-0, 1.25 ERA, 0.69 WHIP. Na strani, 1-1, 2.08 ERA, 0.88 WHIP. Dan, 0-0, 2.57 ERA, 0.71 WHIP. Timski trend, Baltimore 2-8, Cleveland 7-3. Serija, 1-1.

Mengden je imao jedan start protiv Red Soxa, 7 primljenih poena, tokom 2+ ininga. Prethodni nastupi, 2-1, 3.44 ERA, 1.09 WHIP. Na Oakland Coliseumu, 1-2, 4.26 ERA, 1.11 WHIP. Po danu, 0-2, 6.55 ERA, 1.27 WHIP. Price je 4-2, 3.13 ERA, na 9 startova protiv Athleticsa. Pogled unazad, 1-1, 3.46 ERA, 1.38 WHIP. Gostovanja, 2-0, 0.75 ERA, 0.92 WHIP. Raniji termin, 0-0, 0.00 ERA, 0.86 WHIP. Pobede i porazi, Oakland 6-4, Boston 8-2. Serija, 1-1.

Mikolas je imao jedan nastup protiv Redsa, 7 ininga, 4 strajkauta i jedan primljen poen. Do sada, 2-0, 4.26 ERA, 1.11 WHIP. Na Busch Stadiumu, 0-0, 5.68 ERA, 1.26 WHIP. Rani termin, 2-0, 3.55 ERA, 1.03 WHIP. Castillo je porazen na jedinom startu protiv Cardinalsa, 6+ ininga, 4 primljena poena, 5 walks. Prethodna 3 starta, 1-1, 5.60 ERA, 1.25 WHIP. U gostima, 1-1, 5.60 ERA, 1.25 WHIP. Dan, 0-1, 10.80 ERA, 1.40 WHIP. Over/under odnos, St. Louis 3/10, Cincinnati 2/10. Sezonska serija, 1 over i 5 undera; serija 2 minusa.

Prva stvar je u jacoj grupi.

Propratni tiket, NY Yankees 1, Detroit >8.5, Milwaukee >9.5, Philadelphia H1(+1.5), Houston H2(+1.5), Arizona 1, LA Angels <8.5, Chicago Cubs H2(+1,5). Kvota 34.16.

NHL

Philadelphia-Pittsburgh 5+

Kvota 1.35.

U ovoj seriji nije bilo 5- utakmice do sada.

Slabija grupa.

Edited by Miljenko

Shalke, Juve, Atletiko i PSG @ 9.21