Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

ovo je bila jedna od cetvrtina u utakmici koja se regularno zavrsila :)

Posted

Ipak Dovi za 27 hiljaditinki. Vredelo je probati. Za utehu, nisam navijac Markeza. :D

Posted (edited)

Ne secam se da je Barsa imala ovako losu realizaciju u skorije vreme; 6/7 zicera i samo 2 gola.

Nadam se da ce uprskati kampanju u CL, pa da dodje neki ofanzivniji trener.

Edited by Miljenko
Posted

Oni cele sezone igraju ovako, zato to i kazem. U prvenstvu su 15/29 na 3+, grupna faza CL 2/6, kup da ne racunam. To je neverovatno lose, za tako jak tim. Jeste ih Neymar napustio, no ovo sto su masili u prvom poluvremenu, bi i JSL spicevi realizovali.:sleep:

Posted
48 minutes ago, Miljenko said:

Oni cele sezone igraju ovako, zato to i kazem. U prvenstvu su 15/29 na 3+, grupna faza CL 2/6, kup da ne racunam. To je neverovatno lose, za tako jak tim. Jeste ih Neymar napustio, no ovo sto su masili u prvom poluvremenu, bi i JSL spicevi realizovali.:sleep:

"Problem" je, kad se igraju golovi na Barsu, i sto ove sezone primaju malo golova. Samo 13 u 29 utakmica u prvenstvu.

Posted

Roma, Salzburg, Ajax i padnem Lever :(

Posted

U derbiju Potosija 3 gola u 3 minuta :lol:  A kvote ogromen... Ocekujem slicno i u derbiju Asunsiona :) 

Posted (edited)

ja cekam prvo GG

ed. i docekah :D Hteo sam prvo Girona daje gol, al mi bilo malo 1.6. Onda hteo prvo daju 1+ po 2.6, pa ipak odigrao prvo gg po 3.4. Al sam mnogo jace Potosane, Bolivar i Asunsionce.

Edited by Timmy
Posted

Luda Djirona :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Steta, samo jedan gol u drugo pol u derbiju Potosija. :)

Posted

Imam neki duzi tiket (20 parova 20 kvota); 5 hokeja proslo, ostala tri fudbala; Lazio i Bolivar 2P1+ i Napoli P/K1. Mogli bi da se potrude.

Posted

jel gleda neko napoli sta se desava sto ne mogu pobediti kod kuce 1 genou

Posted

Sto se blizi kraj meca, sve su losiji. Zamor materijala valjda.:unsure:

Posted

3 minutes ago, MiddleClass said:

Steta, samo jedan gol u drugo pol u derbiju Potosija. :)

I to ga dali gosti iz jednog suta. Nadao sam se da ce uci i GG GG, imalo je kad, al i ovako je dobro :)

Paragvajci dobri za sada, Bolivar prvi gol u 53em minutu... Vec sam u plusu, al mogli bi Paragvajci jos dosta da doprinesu. Bolivar bi bio premija, al tesko ce ovde jos 3 gola pasti (sve sam igrao od 4+ pa dalje)